Holky se svlékají v traileru na Spring Breakers

Vydáno: 02.02.2013 20:24 - Martin Bubrín | foto: AnnaPurna Pictures

Zástup spoře oděných mladých hereček, velké zbraně, přestřelky, krádeže, nadávky a gangsta James Franco - ne, to není oživlá videohra, ale film Spring Breakers. V hlavních rolích Selena Gomez a Vanessa Hudgens.
Spring Breakers za sebou už mají premiéru na filmovém festivalu v Torontu a podle ohlasů vůbec nejde o žádnou bezduchou teenagerskou vylomeninu, jak by se mohlo na první pohled zdát. Neznámý režisér Harmony Korine prý natočil velmi provokativní a hypnotický snímek, jehož hlavními devízami je hlavně vizuální styl a pohlcující atmosféra. To vše s obsazením jako z neexistujícího pokračování Muzikálu ze střední.
Nejednoho z nás z pohledu na trailer, v němž se nonstop kalí, herečky nenosí nic jiného než plavky a do toho nadává gangsta James Franco se zlatými zuby, mohlo napadnout, že se na nás chystá další party movie z ranku Piraňa 3D (samozřejmě jeho první půle). Vždyť i zápletka o čtyřech holkách z malého města, které se rozhodnou vykrást restauraci a za peníze si užité divoké jarní prázdniny, to si spíše říká o bláznivou komedii než nějaký temný portrét dnešní mládeže.
Komu se nebudou chtít hledat společenské přesahy a významy, ten si bude moct užít alespoň sexy obsazení v čele se Selena Gomez a Vanessou Hudgens, která rozhodně tentokrát nebude za stydlivou přítelkyni Zaca Efrona. Stejně jako celý film, který vypadá, že se ve výsledku pořádně odváže. O tom se ostatně budeme moci přesvědčit i v našich kinech - tam mají Spring Breakers naplánovanou premiéru na 21. března.
Trailer můžete zhlédnout rovnou pod naším článkem. V galerii také najdete oficiální plakát k filmu.

Necenzurovaný trailer filmu Spring Breakers


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY