Justice League vyčkává

Vydáno: 29.01.2013 19:30 - David Král | foto: DC Comics

Většina z nás již brala teamovku z dílny DC Comics za hotovou věc. To jsme se ale přepočítali - podle posledních informací není nic zdaleka jisté. Osud Ligy spravedlivých je v rukou, svalech a plášti jednoho jediného muže/mimozemšťana.
Jestliže má letos nějaký film na svých bedrech naložena opravdu snad až nesplnitelně velká očekávání, pak je to dozajista Muž z oceli. Těžko se však divit. Zack Snyder a Christopher Nolan slibují velké věci, trailery i hlavní protagonista vypadají více než slibně, a obecně se zkrátka počítá s představou, že tohle nemůže dopadnout špatně.
Ve Warner Bros jsou však opatrní. Velice dobře si jistě pamatují finanční nezdar předešlého supemanovského počinu, stejně tak jako nevalné výsledky jeho týmového kolegy Green Lanterna. A právě nadcházející finanční úspěch či neúspěch praotce všech superhrdinů rozhodne, zda se v roce 2015 opravdu dočkáme slibované party DC hrdinů na velkém plátně.
Tento tah sám o sobě není zase tak překvapující. S nadsázkou by se dalo říci, že Muž z oceli může být pro DC filmové adaptace tím čím byl pro Marvel první Iron Man.
Přejme tedy Supermanovi v jeho novém dobrodružství hodně štěstí. Záchrana světa je jedna věc, ale záchrana Justice League? To už chce opravdu toho nejlepšího z nejlepších.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY