Další staří X-Meni se vracejí do pokračování

Vydáno: 28.01.2013 09:30 - Simona Knotková | foto: Bontonfilm

Vyhlídky na nové X-Meny se zatím vypadají velmi nadějně. Aspoň co se hereckého obsazení týče. Sestava Days Of Future Past se opět rozšiřuje o jména z předcházejících dílů.
Připravovaný sequel X-Men: První třídy zatím dělá příznivcům komiksové série jenom samé radosti. S návratem režiséra Bryana Singera se vrací i hvězdy ze starého obsazení.
Jako první to byla dvojice Patrick Stewart / Ian McKellen. Vcelku předpokládaně bylo v listopadu také oznámeno, že setkat bychom se znovu měli i s Wolverinem Hughem Jackmanem, který si malé ale výstižné cameo střihl už v předchozím díle.
A další staronoví herci na place? Dle režisérova Twitteru, který funguje ve fázi předprodukční jako skvělý informační zdroj, to i se svými mutantskými alter egy bude Anna Paquin, Shawn Ashmore a Ellen Page. Hlavně postava Page, Shadowcat, by podle komiksové předlohy měla mít v ději klíčovou roli.
Ti, kteří si oblíbili partu spíše z prequelové První třídy, ale samozřejmě také nemusí smutnit. V příběhu, ve kterém se bude cestovat časem, nás stále svými dovednostmi budou udivovat James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender nebo Nicholas Hoult.
Rozjezd natáčení je naplánován v blízké budoucnosti, do kin by měl snímek poprvé nahlédnout 18. července příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY