Christopher Nolan chystá sci-fi Interstellar

Vydáno: 10.01.2013 09:37 - Amaya Tomanová | foto: Warner Bros.

Režisér Christopher Nolan se po dokončení batmanovské trilogie chce vrhnout do vln sci-fi žánru. Projekt Interstellar rozjíždí se svým bratrem Jonathanem pod záštitou Warner Bros.
Christopher Nolan se po poslední části své batmanovské triloge nejspíš pustí do sci-fi projektu, prozatím pojmenovaného Interstellar. Autorem scénáře je režisérův bratr Jonathan, natáčení se uskuteční pod záštitou společností Paramount a Warner Bros.
Popis snímku konkrétními informacemi příliš neoplývá, zmínky o paralelních dimenzích, cestování časem a červích dírách však napovídají, že ambice tvůrců jsou rozhodně velkolepé. A jména bratří Nolanových mnozí považují za záruku toho, že i podívaná bude patřičně velkolepá. Na své si přijdou nejen Nolanovi příznivci a milovníci sci-fi žánru, ale i příznivci fyzika Kipa Thornea, jehož teoriemi se filmaři nechali inspirovat.
Projekt Interstellar rozhodně není žádnou novinkou a Nolan není prvním kandidátem na režisérský post. O filmu se s přestávkami mluví již několik let, předloni kolovaly fámy, že se režie zhostí Steven Spielberg. Producentkou snímku měla být původně Lynda Obst.
Zdroj: The Hollywood Reporter


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY