Trailer na Muže z oceli je tady!

Vydáno: 11.12.2012 19:14 - Martin Bubrín | foto: Warner Bros.

Superman se vrací rovnou v té nejvelkolepější možné podobě. Očekávaný trailer konečně dorazil online a nepřekvapivě se jedná o neuvěřitelný nářez, který navýší vaše očekávání na maximum.
Trailerové žně pokračují. Kromě nasávání vánoční atmosféry a kupování dárků je také nejlepší příležitost pro producenty očekávaných blockbusterů nadcházejícího roku, jak představit své monumentální projekty. Dalším z takových je i nejnovější dobrodružství Supermana – Muž z oceli.
Po dvou atypických teaserech jsme se možná na chvíli báli, že Zack Snyder chystá artovku o Clarku Kentovi lovícím ryby, plnohodnotná upoutávka však dojmy napravuje a vylepšuje. Temnější a „realističtější“ tón je dále přítomen, tentokrát však graduje jako neskutečně epická a osudová podívaná, přesně taková, jaká by měla být nejznámějšímu komiksovému superhrdinovi s eSkem na hrudi dopřána.
Husí kůže se díky „biblickým“ chorálům dostaví okamžitě a divákům nezbývá než sledovat výňatky z osobního Clarkova života v kontrastu s epickými akčními sekvencemi, které zkrátka berou dech. Vliv Nolana je znát, tak je dost možné, že Muž z oceli půjde ve šlépějích Batman začíná, avšak s přidanou hodnotou inovátora Zacka Snydera.
V jeho rukou půjde částečně o origin postavy a zároveň o hloubavou úvahu nad údělem superhrdiny v dnešním světě. Tuto přidanou hodnotu bude doprovázet i perfektní vizuální stránka, kde se to jen hemží eye-candy momenty s patřičným „wow“ efektem.
Vypadá to, že ikonickému hrdinovi se zatím dostává toho nejlepšího možného „treatmentu“. Pokud trailer splní to, co slibuje, budou mít Warneři příští rok neskutečné eso v rukávu, které rozjuchaným barevným marvelovkám vytře zrak.
Trailer můžete zhlédnout na Yahoo Trailers nebo rovnou pod naším článkem.

Originální trailer filmu Muž z oceli


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY