Killing Them Softly s Bradem Pittem má nový trailer

Vydáno: 22.11.2012 15:44 - Martin Bubrín | foto: The Weinstein Company

Očekávaná gangsterka Andrewa Dominika Killing Them Softly dorazí do amerických kin již za týden, na což je nutné upozornit finální upoutávkou, které vévodí Brad Pitt, brokovnice a práce s kamerou.
Ačkoliv se česká premiéra stále nechystá, nebrání nám to v tom, abychom se na novou spolupráci režiséra Andrewa Dominika a Brada Pitta stále těšili s fanouškovským nadšením. Kriminální drama (nebo gangsterka, jak chcete) Killing Them Softly sbírá po světových festivalech skvělé ohlasy hovořící o nové klasice žánru, podobně jako dříve například Pulp Fiction nebo Mafiáni, proto by byla škoda ho minout. I když jde film za mořem do kin již za týden, na Blu-rayi vyjde někdy v únoru příštího roku, což je také možné datum, kdy budeme moci film zhlédnout i u nás.
Nový finální trailer je už jen takovým ujištěním, že to bude stát za to. Někde na pomezí lyrického Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem a Drsňáka Choppera rozehrává režisér stylovou jízdu, v níž nechybí typický žánrový příběh o vymahači, který musí vyšetřit mafiánskou krádež, fantastické hrátky s obrazem (hlavně ty slow-motiony a jízdy stojí za to) a typizovaní herci ztvárňující gangsterské karikatury.
Provařeným obličejům Raye Liotty a Jamese Gandolfiniho se ani nedivíme, za pozornost spíše stojí hlavní hrdina Brad Pitt, jehož vidíme v docela atypické roli. Prvoplánověji střižená upoutávka se sice snaží přesvědčit, že půjde o typického zástupce akčního filmu, ale my už dle ohlasů a jména režiséra víme, že klame tělem i duší. A že půjde víceméně o černohumornou, brutální a hypnotickou jízdu, která se zažere silně pod kůži. Ostatně stejně jako ten "zbabělý" western.
Trailer můžete zhlédnout na stránkách IGN.com nebo rovnou pod naším článkem.

Originální trailer #3 filmu Killing Them Softly


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • (Zbyněk Slívka, 22.11.2012 15:03) Reagovat

    Pro mě společně s novým Refnem 2013 Most wanted

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY