Podívejte se na trailer kouzelnického Now You See Me

Vydáno: 18.11.2012 11:37 - Martin Bubrín | foto: Summit Entertainment

Režisér Louis Leterrier přichází s filmem Now You See Me, v němž se skupina profesionálních kouzelníků rozhodne vyloupit banku. Co nabízí první trailer filmu, ve kterém hrají Jesse Eisenberg, Woody Harrelson nebo Morgan Freeman?
Kouzelnická heist-movie? Alespoň tak se v traileru prezentuje nejnovější film Louise Leterriera Now You See Me, v němž se banda profesionálních iluzionistů rozhodne uloupit miliardu dolarů. Použijí u toho své profesní dovednosti, nebo jednoduše operují na základě nějakých nadpřirozených sil? O tom zřejmě nebudeme vědět do poslední minuty filmu.
Při sledování upoutávky by jeden řekl, že spíše to druhé. Trailer sází spíše na efektnost (speciální efekty included) než na budování tajemné atmosféry podobné tematicky spřízněnému Dokonalému triku. Tomu se ale Now You See Me zřejmě nebude chtít vyrovnat - jde z něj spíše cítit snaha prodat poměrně originální (ale stále vcelku odlehčený) letní film, který bude protiváhou natřískaným blockbusterům příštího roku.
A mohlo by se i zadařit - máme tady sympatické obsazení, zajímavou zápletku a nadhled Dannyho parťáků, což spolu s lehkým "fantasy" nádechem zatím zní jako zajímavý žánrový mix. Nezapomeňme také, že Leterrier kromě nevydařeného Souboje titánů a Neuvěřitelného Hulka natočil i výborný snímek Utržený ze řetězu, který výborně pracoval s postavami a emocionální stránkou příběhu. Snad se mu podobné atributy podaří přenést i sem.
Trailer můžete zhlédnout na Yahoo Trailers nebo rovnou pod naším článkem. V galerii také naleznete oficiální plakát k filmu.

Originální trailer filmu Now You See Me


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY