BD a DVD tipy: 46. týden

Vydáno: 11.11.2012 17:30 - Kateřina Hejdová | foto: Warner Bros. Ent. & Harry Potter Publishing Rights J.K.R

Formanovu kultovní komedii Hoří, má panenko ve zrestaurované verzi na Blu-ray, legendárního Lawrence z Arábie s diskem plným bonusů, režisérskou verzi Posledního mohykána, nebo sběratelské edice obou částí Harryho Pottera a relikvie smrti? Jakým filmům dát přednost tento týden?
BD obal filmu Hoří, má panenko Hoří, má panenko Blu-ray (Bontonfilm)
Přesně 45 let po svém vzniku měl letos na festivale v Karlových Varech premiéru zrestaurovaný film Hoří, má panenko. Formanova hořká komedie je jedním z vrcholů československé nové vlny, některé dialogy z komických scén zlidověly v Česku hned v 70. letech. Památná je například scéna z volby Miss hasičského plesu, vykradená tombola po výpadku proudu či předávání ceny nejstaršímu členovi sboru (hlavně rychle, ať nám před tím neumře!). Vznikla v roce 1967 podle námětu Miloše Formana, Jaroslava Papouška a Ivana Passera, byla posledním Formanovým dokončeným dílem před emigrací a vysloužila si oscarovou nominaci pro nejlepší cizojazyčný film. Promítala se jen krátce v roce 1968 a záhy skončila v trezoru. Z iniciativy karlovarského festivalu se Hoří, má panenko stal po Vláčilově Markétě Lazarové druhým titulem ze seznamu dvou set českých filmů vybraných k digitálnímu restaurování. Postavy vystupující ve filmu ztvárnili převážně neherci z řad vrchlabských hasičů, což filmu dodává neodolatelný punc autenticity. Karikatura českého maloměšťáka v Hoří, má panenko ožívá se vším všudy. Kromě samotného filmu naleznete na disku také dokument o restaurování s komentářem tvůrců.
Bonusy: Filmografie, Fotogalerie, Rozhovory (Miroslav Ondříček, Karel Černý, Václav Šašek)

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 14. listopadu 2012.

Film o restaurování snímku Hoří, má panenko

BD obal filmu Lawrence z Arábie Lawrence z Arábie (Lawrence of Arabia)
2 x Blu-ray (Bontonfilm)
Výpravný filmový epos mapuje život britského důstojníka Lawrence, který během dvou let 1. světové války dokázal v Arábii sjednotit arabské kmeny proti Turkům a ještě za svého života se stal legendou. Nestárnoucí snímek Davida Leana byl oceněn sedmi Oscary včetně ceny Akademie za nejlepší film roku 1962, letos uplynulo půl století od jeho premiéry a dočkal se stejně jako Hoří, má panenko digitálního zrestaurování. Zahráli si v něm Peter O'Toole, Alec Guinness, Anthony Quinn, Jack Hawkins či Omar Sharif, snímek se natáčel převážně na místech, kde se odehrávaly skutečné historické události, rozpočet se při natáčení vyšplhal na tehdy nevídaných 15 milionů dolarů. Lawrence je v něm vylíčen jako cynicky využitá loutka anglických politických zájmů, ale i jako samozvaný spasitel beduínů. Tvůrci se přitom nevyhýbali ani homosexuálním a sadomasochistickým sklonům tajemného nekorunovaného vládce pouště. Dlouhé záběry krajiny dramaticky podbarvuje hudba Maurice Jarreho.
Bonusy: Film v grafice: “Tajemství Arábie”, Peter O‘Toole se vrací k Lawrenci z Arábie, Bonusy na samostatném Blu-ray: Dokument z natáčení filmu Lawrence z Aráboe, Rozhovor se Stevenem Spielbergem, Filmy o filmu: “Obsazování velbloudů (Maan, Jordánsko)”, “Hledání Lawrence”, “Arabská romance”, “Vítr, písek a hvězda: z natáčení klasiky” , Originální zpravodajské záběry z newyorské premiéry, Komentáře k reklamním kampaním

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 14. listopadu 2012.

Trailer filmu Lawrence z Arábie

BD obal filmu Poslední Mohykán Poslední Mohykán: Finální režisérská verze (Last Of the Mohikans: Definitive Director's Cut) Blu-ray (Magic Box)
Nejslavnější román amerického spisovatele Jamese Fenimora Coopera z roku 1826 zfilmoval před dvaceti lety Michael Mann, na Blu-ray disku vychází film nyní v původní verzi tak, jak ji zamýšlel režisér. Příběh se odehrává v několika srpnových dnech roku 1757 za sedmileté války mezi Francouzi a Angličany (1756–1763), jež ukončila koloniální nadvládu Francouzů na území dnešních USA. Daniel Day-Lewis si v něm zahrál statečného přítele Indiánů, bílého lovce, přezdívaného Sokolí Oko. Spolu s posledními potomky z kmene Mohykánů pomáhá Sokolí Oko anglické posádce bránit jednu z pevností proti Francouzům. Huron Magua, bojující se svými muži po boku Francouzů, přísahal veliteli pevnosti pomstu za vyvraždění své rodiny. Po podpisu kapitulace vyprovokuje střetnutí s odcházejícími britskými jednotkami, velitele zabije a zmocní se jeho dcer Cory a Alice. Sokolí Oko se zaváže ochránit čest dívek za každou cenu, jenže ke Coře (Madeleine Stowe) zahoří láskou hlubší než přátelskou. Románek mezi dcerou britského důstojníka a svobodomyslným adoptovaným synen Mohykánů má ovšem tragickou dohru. V bonusech naleznete nové dokumenty a režisérův komentář.
Bonusy: Zbrusu nové materiály o nátáčení Posledního Mohykána, Část první: V kůži Sokolího oka, Část druhá: Příběh lásky Sokolího oka a Cory, Část třetí: Jak se rodí epický příběh, Komentář Michaela Manna

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 14. listopadu 2012.

Originální trailer filmu Poslední mohykán

DVD obal filmu Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 Harry Potter a Relikvie smrti - část 1: sběratelská edice 3 DVD (Harry Potter and The Deathly Hallows Part 1: 3 DVD) (Magic Box)
Sedmá kniha ze série Joanne K. Rowlingové o čarodějnickém učni odpovídá na mnoho otázek nastolených v předchozích dílech a dojde v ní i na závěrečnou bitvu. Kniha zlomila rekord v počtu prodaných výtisků v první den po vydání, kdy si ji koupilo 11 milionů čtenářů. Režisér David Yates svou filmovou verzi rozdělil před dvěma lety na dvě části. První začíná momentem, kdy se Harry, Ron a Hermiona vydávají na nebezpečnou misi. Potřebují najít a zničit tajemství Voldemortovy nesmrtelnosti - viteály. Obávaná válka se zlem je k nezadržení, Voldemortovi smrtijedi kontrolují ministerstvo kouzel i Bradavice a terorizují a zatýkají každého, kdo by se jim chtěl postavit. To nejcennější ale stále hledají: Harryho Pottera. Smrtijedi pátrají všude, aby ho přivedli Voldemortovi živého. Mezitím Harry objeví starý a téměř zapomenutý příběh - legendu o relikviích smrti. Stejně jako v předchozích filmech o Potterovi si hlavní role zahráli Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Ralph Fiennes či Helena Bonham Carter. Film utržil na vstupném jen v Americe během prvního víkendu více než 30 milionů korun a v napjatě očekávaném měření sil tak porazil Pána prstenů: Dvě věže i Piráty z Karibiku. Rekord v návštěvnosti zlomila první část Relikvie smrti i v českých kinech.
Bonusy: J. K. Rowlingová vám poskytne náhled na vznik jejích milovaných hlavních hrdinů, Dozvíte se, jak Kloves mistrně udržoval rovnováhu mezi srdcem, humorem a hrdinstvím, které je vyobrazeno v každé z epizod, Plus film a hodiny bonusového materiálu, Harry Potter: Na cestách * Harry Potter a Relikvie smrti - část 1: Co se skrývá za kouzly * Návrat řádu, Prašivec a Šedohřbet * Dobbyho sbohem * Bill Weasley * Weasleyovi * Zlo * Nováčci, Jedna kniha, dva filmy * Kouzelnické rekvizity * Ukázky z filmu Harry Potter a Relikvie smrti™ - část 2, Sedm Potterů* Rozhovor na greenu s Rupertem, Tomem, Oliverem a Jamesem * Dan, Rupert a Emma soutěží v běhu, Harryho souboj a Naginim * Zamrzlé jezero * Harry Potter a Relikvie smrti - část 1: Soundtrack, Vynechané scény * Trailer

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 14. listopadu 2012

DVD obal filmu Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 Harry Potter a Relikvie smrti - část 2: sběratelská edice 3 DVD (Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2: 3 DVD) (Magic Box)
Druhá část příběhů Harryho Pottera s přídomkem Relikvie smrti naplňovala od začátku předpovědi, že se film stane komerčně vůbec nejúspěšnějším titulem studia Warner Bros. Během prvního víkendu poslední Potter vydělal celosvětově 475 milionů dolarů; z toho se na mimoamerických tržbách v kinech 59 zemí vybralo 307 milionů dolarů. Počet návštěvníků v kinech byl podobný jako u prvního dílu Relikvie, tržby na vstupném byly ovšem navýšené - druhá část posledního dílu je totiž zároveň prvním Potterem, natáčeným technikou 3D (proto bylo dražší i vstupné). Potter tak před dvěma lety sesadil z prvního místa Temného rytíře, jenž držel rekord v návštěvnosti od roku 2008. Ve výpravném finále se dočkáte závěrečné bitvy mezi dobrem a zlem. Nikdy nebylo v sázce tolik jako teď. Nikdo už není v bezpečí. Je to ale Harry Potter, kdo možná bude muset podstoupit oběť největší, když se postaví tváří v tvář Lordu Voldemortovi (Ralph Fiennes). Pohádka skončila, hrdinové knih J. K. Rowlingové dospěli a konec příběhu, kdy se z učně stává ostřílený čaroděj, se nejvíc ze všeho podobá pořádnému hororu. Připravte se na krvavý boj, při němž vyhasne mnoho kouzelnických očí a duší.
Bonusy: Dozvíte se, jak zkušenější herci vzali mladší kolegy pod svá křídla, Uvidíte přátelství, které vzniklo díky letité vzájemné spolupráci, Plus film a hodiny bonusových materiálů, Harry Potter a relikvie smrti™ - Část 2: Co se skrývá za kouzly, Rozhovor s J. K. Rowlingovou a Danielem Radcliffem (Rozšířená verze) * Velká síň v Bradavicích * Polibek Rona a Hermiony, Poslední den na place* Nevillův bitevní make-up * Převleky u Gringottů * Harryho smrt: Souboj na nádvoří, Bonusové informace * Jak Harry opustil Bradavice * Skřeti od Gringotta * Ženy z Harryho světa, Prohlídka studia * Pottermore náhled * Vynechané scény * Filmová upoutávka

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 14. listopadu 2012.

Český trailer filmu Harry Potter a Relikvie smrti - část 2

DVD obal filmu Přežili jsme invazi Přežili jsme invazi (Saints And Soldiers: Airborne Creed) (Bontonfilm)
Dne 15. srpna 1944 uskutečnily americké jednotky invazi do francouzského Provensálska, aby podpořily a ochránily spojenecké vojáky. Ti se v Normandii vylodili 6. června téhož roku. Po nočním seskoku se musí tři parašutisté na zemi shledat se svými spolubojovníky ve vesnici Les Arcs. Tady pomáhají místnímu odbojovému hnutí osvobodit několik jeho členů a organizují přepadení německé obrněné jednotky. Některým zhasnou veškeré naděje, jiní naleznou uprostřed válečného pekla lásku, ale každý z mužů se změní jednou provždy. Válečný film režíroval Ryan Little, autorem scénáře je duo Lamont Gray a Lincoln Hoppe, hlavní role tvůrci svěřili Corbinu Allredovi, Davidu Nibleyovi a Jasenu Wadeovi. Snímek volně navazuje na předchozí film Ryana Littlea z roku 2003, jenž měl podobný námět i název: Saints And Solders.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 14. listopadu 2012.

Originální trailer filmu Přežili jsme invazi

DVD obal filmu Neslušný návrh Neslušný návrh (Incedent Proposal) (Magic Box)
Jakou cenu má skutečná věrná láska? Lze ji vyčíslit penězi? Nebo je možné si ji rovnou koupit? Slavné romantické drama s Robertem Redfordem, Woody Harrelsonem a Demi Moore režíroval neméně proslulý Adrian Lyne. Působivý příběh pochází z pera scenáristky Amy Holden Jones. V kasínu v Las Vegas poznává milionář John Gage (Redford) Dianu a jejího muže, architekta Davida. Mladí manželé se kvůli Davidově nezaměstnanosti potácejí ve finanční tísni a rozhodnou se proto vyzkoušet své štěstí - všechny peníze vsadí na ruletu... a prohrají. Zdrcený pár (a především Diana) zaujme ovšem milionářovu pozornost a nabídne manželům nezvyklé řešení: za jednu noc s Dianou je ochotný zaplatit milión dolarů. Přistoupí manželé na jeho návrh? A když ano, co se bude dít po noci, kterou Davidova nade vše milovaná žena vymění za balík bankovek? Dokáže dočasně opuštěný muž umlčet sžírající žárlivost a Diana zkrotit nečekanou a rostoucí lásku k Johnovi? Byť má film ambice apelovat na současné morální hodnoty, jde zároveň o odlehčenou podívanou, kterou povyšují nad průměr především hlavní představitelé.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 14. listopadu 2012.

Originální trailer filmu Neslušný návrh

DVD obal filmu Tři moulové Tři moulové (The Three Stooges) (Bontonfilm)
Bratři Farrellyové (Něco na té Mary je) uvedli loni do kin moderní verzi slavného klasického komediálního tria The Three Stooges, které se v polovině 20. století proslavilo sérií krátkých filmů a v popularitě předčilo například i Bustera Keatona. Byť se díky téměř nulové umělecké hodnotě jejich filmy nemohly vyrovnat zmiňovanému Keatonovi či sofistikovanějšímu Charlie Chaplinovi, jejich otevřeně pokleslý humor nastartoval nové období filmové grotesky a zajistil jim divácký ohlas na více než půl století. Jejich poznávacím znamením byla tzv. fyzická fraška a extrémní groteska, hlavní hrdiny (herci Moe Howard, Larry Fine a Curly Howard) vykreslovaly jako jakési loutky, u nichž diváci znali pouze křestní jména. Jako batolata je odložili před prahem sirotčince a od té doby se Moe, Larry a Curly probíjeli světem za pomocí šťouchanců a facek. Dokáží Moulové přežít v moderním světě, sehnat peníze a spasit dětský domov, místo svého dětství? Nic pro citlivé duše, které milují náznaky, tady se jde "do plných". Hrají Sofía Vergara, Jane Lynch a Larry David.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 299 Kč. V obchodech od 14. listopadu 2012.

Originální trailer filmu Tři moulové

DVD obal filmu Můj otec je šílenec Můj otec je šílenec (That's My Boy) (Bontonfilm)
Donny ještě ani nedosáhl dospělosti, když se stal otcem. Zatímco matka jeho dítěte (slečna učitelka McGarricleová) putuje za mříže, Donny je nucen postarat se po dosažení plnoletosti o výchovu jejich syna. Jejich soužití má ale k dokonalosti daleko a Todd nakonec otce opouští. Po dlouhých třiceti letech odloučení se pak Donny, toho času ve finanční tísni, neočekávaně objeví na synově svatbě. Potřebuje totiž nutně vyřešt problémy s daněmi a z jeho syny vyrostl úspěšný podnikatel na Wall Street. Během chvilky mu tak v tom nejméně vhodném okamžiku převrátí život totálně naruby. Donny se zoufale pokouší znovu navázat s Toddem kontakt, ale naráží na fakt, že být dobrým otcem byl odjakživa úkol nad jeho síly. Ve vedlejší roli filmu se představil Leighton Meester, dalších drobných úloh se zhostila řada hvězd jako Vanilla Ice, Susan Sarandon a James Caan. V hlavních rolích osvědčený Adam Sandler a Andy Samberg.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 299 Kč. V obchodech od 14. listopadu 2012.

Originální trailer filmu Můj otec je šílenec

DVD obal filmu Frankie and Johnny Frankie a Johnny (Frankie and Johnny) (Magic Box)
Snímek Garryho Marshalla z roku 1991 spojil dohromady hvězdné herecké duo Al Pacino a Michelle Pfeiffer. Padělatel Johnny se během pobytu ve vězení začne zajímat o vaření a zjistí, že ho kuchařina baví. Po propuštění ho zaměstná Nick, majitel malé restaurace v New Yorku, kde Johnny potká Frankie. Začínají okouzlující námluvy které neberou konce. Prostořeká číšnice s novým kuchařem sice skončí v posteli, ale na rozdíl od něho událost považuje za aférku. Namísto cukrování a slibování věrnosti se těší na návrat ke svému obvyklému životnímu stereotypu: sledování televize a pojídání zmrzliny. Jenže Johnny se zamiloval a tak je zaděláno na pořádný průšvih. Jak teď spolu vydrží v práci? Nejsou už právě nejmladší, ona má za sebou několik zklamání, on rozpadlé manželství. Po sérii vtipných slovních přestřelek a klasických nedorozumění přece jen svitne naděje, že tihle dva mají společně ještě nějakou šanci na normální život. Polovičaté řešení neexistuje. Dokáží oba dva překonat své negativní zkušenosti a začít ruku v ruce znovu od nuly?
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 14. listopadu 2012.

Originální trailer filmu Frankie a Johnny

DVD obal filmu Sabrina Sabrina (Sabrina) (Magic Box)
Remake slavné komedie Billyho Wildera z roku 1954 vznikl v německo-americké koprodukci. Sabrina je chudé děvče, které bydlí nedaleko sídla bohaté rodiny. Už jako dítě si vysnila, že bude žít život podobný tomu, který vedou šéfové jejího otce (slouží v rodinném sídle boháčů jako šofér). Během dospívání se pak samozřejmě zamiluje do jednoho z bratrů z vedlejšího domu, jenže bohužel do toho nepravého. Zatímco ona má zmapovaný život sousedů téměř do posledního puntíku, oni o její existenci nemají dlouhá léta ani potuchy. Až do chvíle, kdy se potkají v jednom z místních obchodů a Sabrinina krása jim oběma vyrazí dech. Háček je ale v tom, že ona se zamiluje do donchuana Davida, kdežto její city opětuje Linus. Není pochyb o tom, kdo by pro ni byl vhodnějším manželem, jenže lásce se poroučet nedá. Romantickou komedii s Harrisonem Fordem, Julií Ormond a Gregem Kinnearem režíroval v roce 1995 Sydney Pollack.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 14. listopadu 2012.

Originální trailer filmu Oliver!

DVD obal filmu Bullittův případ Bullitův případ (Bullit) (Magic Box)
Akční kriminální drama režíroval Peter Yates v roce 1968, do hlavních rolí obsadil Stevea McQueena, Roberta Vaughna, Jacqueline Bisset a Dona Gordona. Děj se točí kolem mafiána jménem Johnny Ross (Pat Renella), který zpronevěří mafiánské organizaci dva miliony dolarů. Podaří se mu uprchnout do San Franciska, kde mu ctižádostivý politik Chalmers (Robert Vaughn) slíbil ochranu, pokud bude vypovídat proti organizaci. Jeho dozorem je kapitánem Bennetem pověřen poručík Frank Bullit (Steve McQueen), jenž se po instruktáži u samotného Chalmerse odebere se svými muži do hotelu, v němž se Ross ukrývá. Krátce poté ovšem vniknou do pokoje dva neznámí muži a Stantona i Rosse postřelí. Ross coby korunní svědek na následky zranění zemře, Bullit, kterému je celý případ krajně podezřelý, jeho smrt zatají a pustí se do pátrání. Odmítne Chalmersovi cokoliv prozradit a ten tak proti policistovi i jeho nadřízenému rozpoutá ostré tažení. Bullit přesto tajně a s kapitánovou podporou pokračuje v pátrání. Kvalitní thriller, v němž se dočkáte i slavných automobilových honiček.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 14. listopadu 2012.

Originální trailer filmu Bullitův případ

DVD obal filmu Drsný Harry Drsný Harry (Dirty Harry) (Magic Box)
Přes čtyřicet let starý snímek Dona Siegela představuje Clinta Eastwooda v roli policejního inspektora Harryho Callahana. Obyvatele San Franciska ohrožuje neznámý střelec. Nejnovější obětí je mladá žena, kterou připraví o život v bazénu na střeše jednoho z mrakodrapů. Starosta San Franciska následně obdrží dopis, v němž střelec žádá 100 tisíc dolarů, jinak zastřelí každý den jednoho člověka. Pátráním je pověřený Callahan (Clint Eastwood), proslulý kromě jiného tím, že nemiluje slávu a chce svého protivníka vždy zneškodnit za každou cenu. Nechce být na jedné lodi s rockovou hvězdou, filmovým kritikem a televizním komentátorem. Zvlášť, když jsou všichni tři už mrtví. Jména zavražděných celebrit jsou uvedena na seznamu nalezeném v sázkové kanceláři zvané "Opuštěná herna". Harry si však přečte na seznamu ještě jedno jméno - své vlastní. Nastraží proto na střelce léčku, jemu se ale podaří uprchnout. Následuje dopis, ve kterém oznamuje, že unesl dívku Annu, zakopal ji na tajném místě, a pokud nedostane 200 tisíc dolarů, dívka zahyne. Když nakonec psychopat unese školní autobus, plný dětí, a znovu žádá peníze, Harry další "hru na výkupné“ odmítne. Tentokrát na to půjde po svém.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 14. listopadu 2012.

Originální trailer filmu Drsný Harry

Donaldovy nejlepší vánoční grotesky Donaldovy nejlepší vánoční grotesky (Donald Duck´s christmas favourites) (Magic Box)
Sbírka nejoblíbenějších vánočních grotesek s Kačerem Donaldem přináší některé z nejlepších a nejbláznivějších krátkých animovaných filmů z doby, kdy se na vzniku každého snímku podílel sám Walt Disney. Každý z těchto skvostů těšil a bavil generace dětí a celých rodin po celém světě. Chcete vidět opravdickou sněhovou válku? Nebo jak místo sněhu používat pop-corn? Chcete vidět, jak by neměla vypadat horská túra? V kolekci 2 DVD naleznete epizody: Přeborník v hokeji, Donaldův sněžný boj, Záchranářský pes, Chip a Dále, Zásoby na zimu, Hračičkové, Popcorn, Na ledě, Horolezci, Umění lyžovat. Kačer Donald se poprvé objevil ve filmu The Wise Little Hen z cyklu Silly Symphonies v létě 1934, vymyslel jej samotný Disney. Poté se Donald objevoval v animovaných příbězích po boku Myšáka Mickeyho, Goofyho a psa Pluta. S jeho hlasem je spojen herec Clarence Nash, který ho daboval až do roku 1985, a jehož hlas byl prý pro Disneyho inspirací k vytvoření nestárnoucí animované postavičky. Na svět ji pak přívedl animátor Dick Lundy. V roce 2004 byla umístěna hvězda Kačera Donalda na chodníku slávy v Hollywoodu.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 14. listopadu 2012.

Epizoda Kačer Donald: Hračičkové

Na co se z našich tipů těšíte nejvíce? Nebo jsme zapomněli zmínit váš oblíbený film a chcete na něj upozornit ostatní čtenáře? Napište svůj názor do diskuze pod článkem!


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY