Denis Leary se připojí k novému Spider-Manovi

Vydáno: 19.11.2010 07:33 - Zbyněk Kubín | foto: Facebook tvůrce

Zahraje si policejního kapitána George Stacyho
Denis Leary v seriálu Zachraň měDenis Leary jedná o roli v připravovaném restartu Spider-Mana, jenž se začne natáčet už v prosinci pod vedením režiséra Marca Webba (500 dní se Summer). Měl by si zahrát policejního náčelníka George Stacyho, který díky své profesi velmi často přichází se superhrdinou do kontaktu.
Podle komiksu Stacy zahyne při nehodě během boje mezi Spider-Manem a Dr. Octopusem, což vede k tomu, že Stacyho dcera Gwen (Emma Stone), nový milostný zájem Petera Parkera, začne Spidermana nenávidět. Studio Columbia i režisér Marc Webb drží veškeré detaily scénáře Jamese Vanderbilta a Alvina Sargenta pečlivě pod zámkem, není tedy vůbec jasné, jak moc bude Learyho postava věrná předloze a jaký jí ve výsledném filmu připadne prostor.
Třiapadesátiletý Leary se v posledních letech na filmovém plátně moc často neukazuje. Kromě dabování šavlozubého tygra Diega v sérii Doba ledová se v kinech neobjevil od roku 2002. Věnuje se především televizi (produkuje a hraje hlavní roli ve vynikajícím seriálu Rescue) a své další vášni - stand-up komickým výstupům.
zdroj: The Hollywood Reporter


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY