Gangster Squad - stylová pecka nadcházející zimy?

Vydáno: 18.09.2012 12:52 - Martin Bubrín | foto: Warner Bros. Entertainment Inc.

Očekávaná gangsterka Gangster Squad - Lovci mafie odhaluje nové fotografie z natáčení a stále vypadají výborně. Klube se z tohoto stylového L.A. Noire černý kůň nadcházející zimy?
Ani přetáčky, které postihly film kvůli coloradské tragédii, nezmírnily vysoká očekávání spojená s touto vyhlíženou gangsterkou, v níž skupina nekonvenčních policajtů půjde vyčistit L.A. 40. let od špíny a korupce. Nyní se na internetu objevilo několik fotek z natáčení, které jen utvrzují v míře stylovosti, jakou možná bude výsledný Gangster Squad překypovat.
Fotky sdílené režisérem Rubenem Fleischerem prostřednictvím Twitteru ukazují design některých scén, stejně detailně odhalují i zákulisí snímku a soustředěné herce. V několika případech to dokonce vypadá, že Emma Stone a Ryan Gosling obnovují svou vztahovou chemii, kterou naposledy zužitkovali v romantické komedii Bláznivá, zatracená láska. O to se snad bát ani nemusíme. Nás spíše zajímá, jak moc ony přetáčky ovlivnily celý film - opravdu se vystřihla jen ona nechvalně proslulá scéna v kině, nebo snad i něco dalšího?
O tom se budeme moci přesvědčit až 24. ledna v našich kinech. Fotografie najdete klasicky v galerii nad článkem. Naším favoritem je číslo dvě.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY