Federico Fellini dostane svůj životopisný snímek

Vydáno: 01.09.2012 12:00 - Michala Benešovská | foto: David Sutton

V připravovaném životopisném snímku slavného italského filmaře ztvární herec Wagner Maura, známý z filmu Elitní jednotka. V roli jeho milenky pak uvidíme Abbie Cornish. Nechme se překvapit, jak jí bude retro slušet.
Herečka Abbie Cornish má plné ruce práce, zahraje si v remaku RoboCopa, čeká ji také účast ve filmu 7 psychopatů a nyní jí do filmografie přibyla ještě další zajímavá role. Abbie si totiž zahraje hlavní ženskou postavu v životopisném snímku o legendárním filmaři Federicu Fellinim nazvaném Fellini Black And White.
Abbie Cornish má hrát postavu jménem Betty, krásnou veterinářku, kterou v Bromellově snímku Fellini potká při své první návštěvě Spojených států a do které se pochopitelně zamiluje.
Příběh se má odehrávat během dvou dnů na konci 50. let, tedy v období, kdy Federico Fellini záhadně zmizel před ceremoniálem americké akademie, kde byl na Oscara nominován jeho snímek Cabiriny noci.
Federica Felliniho si zahraje Wagner Moura, režisérovu manželku Giuliettu Masina ztvární broadwayská hvězda Nina Arianda. Ve filmu si dále zahrají William H. Macy, Terrence Howard nebo Peter Dinklage.
Režisér Henry Bromell si k filmu napsal scénář sám a zatím to vypadá, že se snímek Fellini Black And White začne točit na začátku příštího roku.
Zdroj: FF


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY