Bradley Cooper nemá o role nouzi

Vydáno: 19.08.2012 16:25 - Simona Knotková | foto: John Baer / Dark Fields Production

Bradley Cooper je jedním ze šťastlivců, kteří mají filmových nabídek tolik, že pomalu ani neví, kterou si vybrat. Neulehčí mu to ani Clint Eastwood a J. Blakeson, kteří se přidali do řady žadatelů o jeho podpis na jejich smlouvě.
Propagace nového snímku Davida O. Russella The Silver Linings Playbook a krimi dramatu The Place Beyond The Pines Dereka Cianfrancea na torontském filmovém festivalu, stejně jako natáčení další Pařby a Russellova - to všechno jsou plány Bradleyho Coopera na několik následujících týdnů a měsíců. Přesto jsou na obzoru ještě další dva připravované filmy, které by rády viděly v titulcích hercovo jméno.
První z nich je krimi thriller Bad Blood And Trouble režiséra J. Blakesona (například Zmizení Alice Creedové). Děj zasazený v Americe padesátých let minulého století by nám představil Coopera v roli detektiva z Miami. Pokud by tedy na nabídku kývl. V záloze je totiž i jedna další.
Ta je od Clinta Eastwooda do jeho remaku muzikálu Zrodila se hvězda. Z původně předpokládaného Toma Cruise nejspíše už zcela sešlo a do role mentora začínající zpěvačky s tváří Beyoncé je nyní zvažován právě Cooper.
Ohledně budoucích snímků s Cooperem v předních řadách nesmíme opomenout ani drama Serena, kde se herec objeví po boku Jennifer Lawrence a jehož natáčení probíhalo v Praze. Premiéra je naplánovaná na začátek příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY