Adaptace World Of Warcraft mění scenáristu

Vydáno: 04.08.2012 13:03 - Simona Knotková | foto: Blizzard

Jednu z nejpopulárnějších počítačových her, fantasy World Of Warcraft, nám ve filmové podobě chce přinést studio Legendary Pictures. Prozatímní problémy se scenáristou jsou už možná také vyřešeny.
Také počítačová fantasy hra World Of Warcraft od firmy Blizzard Entertainment se přidává na už celkem početný seznam těch, které se dočkají svého filmového provedení. O scénář se měl původně postarat režisér spidermanské trilogie Sam Raimi. Vzhledem k dalším povinnostem, které mu přinesl hlavně jeho nový snímek Mocný vládce Oz, prequel hollywoodské klasiky, na letošním Comic-Conu oznámil, že od projektu odstupuje.
Studiu se naštěstí celkem lehce podařilo najít za něho náhradu. Má jí být Charles Leavitt. Scenárista s Legendary Pictures pracoval také na svém nejnovějším snímku, rodinné fantasy , kde napsal příběh pro režiséra Sergeie Bodrova. Hotový film s Julianne Moore nebo Jeffem Bridgesem v obsazení se v kinech objeví v říjnu příštího roku.
Není jisté, zda se u adaptace počítačové hry Leavitt pustí do zcela nového scénáře, nebo pouze přepracuje hrubou verzi, o kterou se ještě před Raimim postaral Robert Rodat, autor Zachraňte vojína Ryana. Legendary Pictures každopádně už jen stačí najít režiséra a natáčení může začít. Premiéra je naplánována na rok 2014.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY