Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
DVD tipy: To nejlepší z prvního pololetí 2012

DVD tipy: To nejlepší z prvního pololetí 2012

Vydáno: 01.07.2012 20:35 v sekci Radar | BD a DVD tipy - Kateřina Hejdová | foto: Aerofilms

Jelikož nás příští týden čeká sváteční sucho a nová DVD nevycházejí, namísto obvyklých tipů přinášíme tentokrát přehled toho nejlepšího, co se letos objevilo mezi novinkami na DVD. Čeká vás mimo jiné Alois Nebel, Železná lady, Amadeus či Václav Havel - česká pohádka.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
DVD obal filmu Alois Nebel Alois Nebel (Alois Nebel) (Bontonfilm)
Animovaný film Tomáše Luňáka patří jistě k nejúspěšnějším (a nejlepším) projektům tuzemské kinematografie za loňský rok. Podle trilogie spisovatele Jaroslava Rudiše a Jaromíra 99 vznikl unikátní snímek (i díky použité technologii), kdy se natočený filmový materiál překresloval do komiksové podoby. Držitel tří Českých lvů prezentoval český film na několika mezinárodních festivalech, hlavní roli v Nebelovi dostal uznávaný divadelní režisér a herec Miroslav Krobot. Zamlžené vzpomínky samotářského výpravčího na konec války ve stanici Bílý Potok naruší roku 1989 příchod tajemného Němého.
Synopse: Alois Nebel (Miroslav Krobot) pracuje jako výpravčí v železniční stanici Bílý Potok v Jeseníkách a jeho příběh začíná na podzim roku 1989. Na sklonku socialismu prožívá samotářský Nebel poklidné období, které občas narušuje tajemná mlha, ve které se mu nejčastěji zjevuje oběť 2. světové války Dorotha (Tereza Voříšková). Spletité bludiště osudu zavane do Nebelova života Němého (Karel Roden), který se svou sekyrou domáhá pomstění své matky. Nebel nakonec ztrácí hlavu a končí v blázinci, přichází o práci a odjíždí do Prahy hledat zaměstnání nové. A právě tam, na Hlavním nádraží potkává Květu (Marie Ludvíková), svou životní lásku.
Bonusy: Film s komentářem tvůrců, videoklip Půlnoční Václava Neckáře a skupiny Umakart, patnáctiminutový film o filmu, trailery, vystřižené scény, testy a ukázky animační technologie, fotografie z natáčení a z premiéry filmu včetně plakátů

Český dabing: ano

České titulky: ne, pouze anglické a pro neslyšící
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 4. dubna 2012.
Český trailer filmu Alois Nebel

DVD obal filmu Železná lady Železná lady (The Iron Lady) (Magic Box)
Životopisný film jediné britské premiérky v historii režírovala Phyllida Llloyd a přinesl kromě jiného Oscara a Zlatý glóbus herečce Meryl Streep. Výborně jí ve filmu sekunduje Jim Broadbent coby její manžel, kritický pohled na kariéru neústupné ženy, které její post záviděli snad všichni muži světa, je místy fascinující. Osamělá stařenka trpící vidinami zesnulého partnera se v něm v kusých vzpomínkách vrací k jedenácti letům vládnutí. Spíš než politika vstupuje do popředí osobnost Margaret Thatcherové, film ji představuje v podstatě coby oběť vlastních ambicí.
Synopse: Margaret Thatcherová, neobyčejná a všestranná žena, která dokázala, že vysoká politika není jen výsadou mužů, se jako první žena stala premiérkou Spojeného království Velké Británie a Severního Irska. Svým nekompromisním přístupem k politickému, ale i osobnímu životu získala přezdívku Železná lady. Film ukazuje Margaretino jedenáctileté působení v pozici předsedkyně britské vlády, její neústupnost a rozhodnost, ale i to, jakou cenu zaplatila za politický vliv a moc.
Bonusy: Film o filmu, Rozhovor se Železnou lady Meryl Streep

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 299 Kč. V obchodech od 20. června 2012.
Český trailer filmu Železná lady

DVD obal filmu Půlnoc v Paříži Půlnoc v Paříži (Midnight In Paris) (Magic Box)
V koprodukci Ameriky a Španělska se loni vrátil na plátna nepraktický intelektuál Woody Allen. V hlavní roli Owen Wilson, Rachel McAdams a bilancování těsně před rozhodujícím životním krokem - svatbou. Romantická komedie se staromódním podtónem je už 41. filmem kultovního režiséra a oproti očekávání se stala kasovním trhákem - film vydělal přes sto milionů dolarů. Úspěšný hollywoodský scenárista Gil přijíždí se svou krásnou (a nesnesitelnou) snoubenkou a jejími rodiči do francouzské metropole. Gil touží usadit se ve Francii a pracovat tu na svém tvůrčím snu, jeho přítelkyni se ale Paříž nezamlouvá. Během uklidňující půlnoční procházky pak Gil potká svou novou múzu. Začne nad Seinou žít nový život?
Synopse: Mladý pár Gil (Owen Wilson) a Inez (Rachel McAdams), který se má na podzim brát, přijíždí s jejími rodiči do Paříže. Gil je nevýznamný spisovatel, který miluje Paříž a chtěl by se sem po svatbě přestěhovat. Ovšem Inez jeho romantickou představu nesdílí a nemyslí si, že toto město bylo ve 20. letech minulého století zlatým místem pro život. Jednoho večera jde Inez se svými přáteli tancovat a Gil se prochází noční Paříží. Jeho půlnoční zážitky mu odhalí Paříž v jiném světle a ovlivní nejen jeho budoucí život. Žije v iluzi, kterou lidé někdy trpí, a domnívá se, že život ostatních lidí by byl pro něho daleko lepší.
Bonusy: Interaktivní menu, výběr scén

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 1. února 2012.
Český trailer filmu Půlnoc v Paříži

DVD obal filmu Moneyball Moneyball (Moneyball) (Magic Box)
Někdy jen hlavou zeď prorazíš. Brad Pitt se loni chopil produkce filmu ze sportovního prostředí, což mu vyneslo cenu amerických filmových kritiků. Moneyball v režii Bennetta Milera je inspirován skutečným příběhem Billyho Beana a stejnojmennou životopisnou knihou Michaela Lewise. Nízkorozpočtový baseballový klub Oakland Atletics pod Beanovým vedením dorostl v roce 2002 k fenomenálnímu úspěchu v americké Major League. Především díky jeho neotřelým manažerským nápadům, neobvyklé zálibě ve statistikách a především neutuchajícímu nadšení a chuti dělat baseball, sport, jemuž se mezi sportovci také říká "lidské šachy". Místo intuice sází Bean na exaktní poznatky a čísla. A uspěje navzdory všem, kteří ho považují za naprostého blázna..
Synopse: Generální manažer Oaklandu Billy Beane (Brad Pitt) stojí na prahu nové baseballové sezony a znovu musí řešit odchody svých nejlepších hráčů za lukrativními nabídkami ekonomicky silnějších týmů. Tentokrát se Billy rozhodne jít vlastní, mnohem riskantnější cestou. Při jednom z mnoha obchodních tripů totiž narazil na sportovně zapáleného ekonoma Petera Branda (Jonah Hill), který ho seznámil se svou teorií, která baseball doslova kvantifikuje a rozebírá do statistického detailu. Billy a Peter začnou fungovat jako manažerský tým, a i když je to vedení klubu proti vůli, oba pánové podle statistických výpočtů poskládají tým z téměř nechtěných hráčů. Šance na vítězství ale rozhodně není mizivá.
Bonusy: Nepovedené záběry – Ztracený Brad; Billy Beane: Nová podoba hry; Moneyball: V průběhu hry – Kompletní pohled do zákulisí natáčení filmu Moneyball

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 299 Kč. V obchodech od 4. dubna 2012.
Originální trailer filmu Moneyball

DVD obal filmu Muži, kteří nenávidí ženy Muži, kteří nenávidí ženy (The Girl With The Dragon Tatoo) (Bontonfilm)
Jeden z nejlepších thrillerů loňska natočil David Fincher podle bestselleru Stiega Larssona. Kriminální drama se točí kolem finančního novináře Mikaela Blomkvista (Daniel Craig) a poodhaluje svět předních amerických médií. Slavný reportér doplatí na kauzu, o níž píše, a po prohraném soudu přijde o veškeré úspory. Zatímco zvažuje skončení kariéry, ozve se mu nepřítel jeho nepřítele – nabízí hlavu muže, jenž Blomkvista chtěl zničit, za dopadení vraha své neteře. Kvůli pátrání se Blomkvist spojí s extravagantní blogerkou Lisbeth (Rooney Mara) a přijme tak pomoc druhé strany. Ukáže se jeho poslední rozhodnutí opět jako chybné?
Synopse: Mikael Blomkvist (Daniel Craig) je finanční reportér, odhodlaný očistit svou pověst poté, co byl obviněn z veřejného pomlouvání. Jedním z nejbohatších průmyslníků ve Švédsku Henrikem Vangerem (na Oscara nominovaný Christopher Plummer) je povolán, aby rozluštil tajemství dávného zmizení jeho milované neteře Harriet – kterou, jak je Vanger přesvědčen, zavraždil některý ze členů jeho rodiny. Novinář se vydává na odlehlý ostrov u promrzlého švédského pobřeží a spolu s Lisbeth začíná rozkrývat řetěz vražd, který oba detektivy křehkým poutem sbližuje, ale současně je vtahuje do nejdivočejších proudů řeky moderního zločinu.
Bonusy: Komentář režiséra Davida Finchera

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 399 Kč. V obchodech od 16. května 2012.
Originální trailer filmu Muži, kteří nenávidí ženy

DVD obal filmu Hugo a jeho velký objev Hugo a jeho velký objev (Hugo) (Magic Box)
Příběh z látky, z níž jsou utkány sny. Loňský film pod značkou Martin Scorsese vypráví příběh chlapce, jemuž po sobě otec zanechal nerozluštěné tajemství. Sirotek žijící na nádraží se stará o chod hodin v hale – kdyby kdokoliv odhalil, že je jeho otec po smrti, putoval by do sirotčince – a mechanického člověka, jehož nákresy nosí v kapse v sešitu. Proč jeho táta robota sestrojil? K čemu měl sloužit? A jak se uvádí do chodu? Na cestě za prvním velkým dobrodružstvím čeká na Huga spousta překvapení. Film pro celou rodinu potěší každého snílka i hračičku.
Synopse: Pařížské vlakové nádraží, 20. léta: Sirotek Hugo Cabret (Asa Butterfield) žije se strýcem alkoholikem, který je zaměstnán jako seřizovač nádražních hodin. Hugo ukrývá před světem relikvii po svém zemřelém otci - mechanického robota, k jehož zprovoznění je potřeba najít natahovací klíč ve tvaru srdce. Chlapec zprvu doufá, že robota opraví získáním chybějících součástek, které krade z prodejny mechanických hraček pana Georgese (Ben Kingsley). Když je majitelem přistižen a horlivý nádražní hlídač (Sacha Baron Cohen) ho chce poslat do sirotčince, vše se zdá být ztraceno. Dokud se neukáže, že starý hračkář ví o robotovi něco víc a jeho chráněnce (Chloë Moretz) visí na krku onen vytoužený klíč k celé záhadě.
Bonusy: Jak se točil Hugo a jeho velký objev

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 299 Kč. V obchodech od 25. dubna 2012.
Český trailer filmu Hugo a jeho velký objev

DVD obal filmu Terapie Terapie (Terapie) (Magic Box)
Jeden z vůbec nejlepších současných českých seriálů vyšel na DVD letos postupně celý. Karel Roden v něm exceluje coby psychiatr Marek Pošta, jemuž se před očima v ordinaci pomalu odehrávají skrze vyprávění životní příběhy různých pacientů. Zatímco mladičká gymnastka v něm vzbuzuje otcovské emoce a v rozhádaném manželském páru vidí sám sebe se svou ženou, do další pacientky se zamiluje a vlastně tak zlomí vlastní tabu. Pětačtyřicet epizod na celkem devíti discích vycházelo postupně během jara, kdy se zároveň měly začít vyrábět nové díly.
Synopse: Terapeut Marek (Karel Roden) se musí v rámci své profese vypořádávat nejen se složitými problémy svých pacientů, ale také se svými pochybnostmi a pocity, které v něm nezadržitelně kulminují.
Bonusy: Film o seriálu

Český dabing: ano

České titulky: české pro neslyšící, anglické
Doporučená cena: 4 x 199 kč a 99 Kč za první disk první série. V obchodech kompletní od 6. června 2012.
Originální trailer seriáluTerapie

DVD obal filmu Václav Havel - česká pohádka Václav Havel - česká pohádka (Václav Havel – česká pohádka) (Magic Box)
Polohraný dokumentární film o nedávno zesnulém českém prezidentovi natočil Ivan Fíla v roce 1993. Prostřednictvím vězeňského dozorce (Petr Vacek) a vypravěče Borise Rösnera se divákům ve snímku postupně otvírá Havlův svět z neobvyklého pohledu. Nepředstavuje jej totiž záměrně coby politika, soustředí se spíš na jeho nepolitický život a názory. I Václav Havel sám se ale před kamerou duševně otevírá a coby jediný herec ve filmu tu vlastně znovu "přehrává" svůj vlastní život. Vznikl tak velice intimní a poetický filmový portrét, který se vydává především po stopách Havlových filozofických a uměleckých myšlenek, doprovázen jazzově "pohádkovými" kompozicemi Jiřího Stivína. Najdete tu i úryvky z Dopisů Olze.
Synopse: Prostřednictvím pohledu vězeňského dozorce se nám postupně otvírá svět člověka Havla, záměrně méně politika Havla. A především je to Václav Havel sám, který se před kamerou duševně "otvírá" a který, zdá se, přestává tento technický prostředek vnímat. Vzniká tak velice intimní a poetický filmový portrét, který se vydává především po stopách Havlových filozofických a uměleckých myšlenek, doprovázen jazzově "pohádkovými" kompozicemi Jiřího Stivína.
Bonusy: film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ne

České titulky: ano, též pro neslyšící
Doporučená cena: 99 Kč. V obchodech od 15. února 2012.

DVD obal filmu Amadeus Amadeus (Amadeus) (Magic Box)
Digitálně zrestaurovaný obraz i zvuk a dvacet minut navíc. Dvoudiskové vydání oslavuje deset let od prvního uvedení režisérské verze Formanova Amadea na Berlinale. Třicet let starý, Oscary ověnčený snímek na motivy života Wolfganga Amadea Mozarta doprovází komentář Miloše Formana z roku 1995. Dvacet minut původně vystříhaných záběrů nabízí fanouškům nové momenty, dokument o natáčení zase důvody, proč se tvůrci do Amadea pouštěli a jaké je čekaly při výrobě filmu problémy a komplikace, zazní tu kromě jiného komentář Theodora Pištěka či scenáristy Petera Shaffera.
Synopse: Vídeň konce 18. století: Starý hudební skladatel Salieri (F. Murray Abraham) vypráví příběh své žárlivosti a obdivu k mladšímu a talentovanějšímu konkurentovi, z jehož smrti se nyní obviňuje. Od chvíle, kdy Wolfganga Amadea Mozarta (Tom Hulce) poprvé zaregistroval, Salieri věděl, že ten mladík je bohem nadaný hudební génius a jako takový může vážně ohrozit jeho vlastní pozici dvorního skladatele královského dvora. V průběhu dalších deseti let se proto snažil konkurentovi uškodit na každém kroku a snoval intriky, které Amadeovi pomalu, ale jistě kopaly hrob.
Bonusy: Nový, exkluzivní komentář režiséra Miloše Formana a scenáristy Petera Shaffera, dokument o natáčení, upoutávky, střípky o týmu, hercích, nový střih, o cca 20 min. delší verze

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 6. června 2012.
Originální trailer filmu Amadeus

DVD obal filmu Jméno růže Jméno růže (Der Name der Rose) (Magic Box)
Jean-Jacques Annaud převedl do filmové podoby první román Umberta Eca, který si s kvalitou knižní předlohy nijak nezadá. Drama z období drsného středověku s filozofickým podtextem se zabývá hlavně tehdejší morálkou a církví. Na začátku 14. století hostí opatství církevní koncil a františkánský mnich Vilém z Baskervillu (Sean Connery) je požádán vedením o pomoc při odhalování příčiny náhlé smrti v klášteře. Zatímco v případu se začne šťourat Svatá inkvizice, Vilém se snaží se svým pomocníkem (Christian Slater) prokázat nevinu obviněných a vyhnout se hněvu inkvizitora Bernarda Gui. Dvoudiskové vydání obsahuje spousty doplňujícího materiálu.
Synopse: V dnes již legendárním snímku z roku 1986, natočeném podle neméně proslulého románu Umberta Eca, se ocitáme na opatství benediktinů, kde došlo k záhadnému úmrtí. Píše se rok 1327 a mniši jsou přesvědčeni o tom, že se blíží apokalypsa. Opatství právě hostí koncil, který se zabývá otázkou přesvědčení františkánů, kteří tvrdí, že by se církev měla zbavit svého majetku. Jeden z účastníků koncilu, ctihodný a respektovaný františkánský mnich William of Baskerville je požádán vedením opatství o pomoc při odhalení příčiny náhlé smrti. Avšak když se vyšetřování blíží k odkrytí tajemství, které chce opatství udržet v tajnosti, dochází k dalším úmrtím. Nyní již nelze zabránit tomu, aby se do celé věci nevložila Svatá inkvizice. William a jeho mladý novic závodí s časem, aby stihli prokázat nevinu křivě obviněných a vyhnout se hněvu inkvizitora Bernarda Gui.
Bonusy: Komentář režiséra Jean-Jacquesa Annauda, německý dokument Zločin v opatství, krátký film Jean-Jacques Annaud: S kamerou na cestách, analýza filmu (námětu a postav): rozhovory, fotky a dokumenty, Od knihy k filmu (nákup práv, adaptace příběhu...), Jméno růže: nejdůležitější filmová produkce osmdesátých let, Jak se dělá středověk: 2 roky příprav (dokument), Život mnicha ve středověku, Ztracená Aristotelova kniha, rozhovor s Jean-Jacquesem Annaudem, Hlavní strany storyboardu s poznámkami a komentářem režiséra

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 13. června 2012.
Originální trailer filmu Jméno růže

Na co se z našich tipů těšíte nejvíce? Nebo jsme zapomněli zmínit váš oblíbený film a chcete na něj upozornit ostatní čtenáře? Napište svůj názor do diskuze pod článkem!

NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Kinopremiéry: 17. týden
Kinopremiéry: Rivalové Kristian a lesní vrah jsou fantastická parta Druhý týden za sebou obohatí programy kin desítka novinek, opět ale platí, že širší publikum bude zajímat jen naprostý zlomek. Tím nejatraktivnějším je sportovní romance Rivalové, někdo se ale chytí i na velmi brutální akci.... čtěte zde
Vydáno: 24.04.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
Top 20 ČR: 16. týden
Top 20 ČR: Čínský animák a Brouček vedou Čínský animák Jak zachránit draka převálcoval konkurenci včetně nové české komedie Prázdniny s Broučkem o jedné obyčejné rodince, která si vyjede na dovolenou starým karavanem po dědovi. čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 16. víkend
Box office: Občanská válka je znovu první Dystopický thriller Občanská válka je novým indie hitem společnosti A24, který oslovil řadového amerického diváka. Nestačily na něj ani novinka Guye Ritchieho nebo horor Abigail. čtěte zde
Vydáno: 22.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
Občanská válka 6/10
Recenze: Sugestivní akční road movie Občanská válka je až překvapivě apolitická Americký film vystavěný na sugestivních obrazech a metafoře názorově rozdělené společnosti vypráví z perspektivy čtyřčlenné skupinky válečných fotografů o občanské válce v alternativní verzi Spojených států. čtěte zde
Vydáno: 21.04.2024 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
TV tipy: 19. 4. 2024 - 25. 4. 2024
TV tipy: Kdo klepe na dveře krále Staten Islandu Televizní nabídka končícího dubna je poměrně skromná, nicméně nabídne hned několik atraktivních premiér. Z nedávných počinů zaujme psychologické drama Střípky, uveden ale bude i malinko zapomenutý debut Martina Scorseseho.... čtěte zde
Vydáno: 19.04.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Téma: Nejlepší americké filmy 80. let (26.11.2023 10:30 v Články | Žebříčky)
- Top 10: Sam Raimi (04.06.2023 10:30 v Články | Žebříčky)
- Téma: Martin Scorsese slaví 80 (17.11.2022 08:30 v Články | Publicistika)
- Recenze: Il Boemo je film s oscarovými ambicemi (23.10.2022 09:30 v Recenze | Premiéry)
- Nový Allenův film nabírá obsazení (22.09.2022 15:00 v Novinky | Zprávy)
- Režisér Hry na oliheň chystá K.O. Club (05.04.2022 15:25 v Novinky | Zprávy)
- R.I.P.: Hvězdy, které nás v roce 2021 opustily (22.12.2021 16:00 v Novinky | Zprávy)
- V říjnu na streamovacích službách: Nálož hororů s blížícím se Halloweenem! (07.10.2021 07:30 v Radar)
- Festival pana Rifkina podle Woodyho Allena (29.09.2021 12:30 v Recenze | Premiéry)
- Horory, pohádky, sci-fi! Září bude na streamovacích službách pestrobarevné jako podzimní listí. (09.09.2021 07:30 v Radar)
- Recenze: Žena v okně aneb Zajímavý příběh zabilo nepovedené zpracování (05.06.2021 10:30 v Recenze)
- Zemřela herečka Helen McCrory (17.04.2021 08:20 v Novinky | Zprávy)
- Recenze: Chicagský tribunál poutavě vypráví o známém americkém soudním procesu! (30.03.2021 07:30 v Recenze)
- Velký Gatsby bude natočen jako animovaný film (25.02.2021 12:00 v Novinky | Zprávy)
- Top 10: kameramani s nejvíce Oscary (13.02.2021 10:00 v Články | Publicistika)
- Top 10: scenáristé s nejvíce Oscary (06.02.2021 09:30 v Články | Publicistika)
- Téma: top 10: herečky s nejvíce Oscary (23.01.2021 09:30 v Články | Publicistika)
- V lednu na streamovacích službách: festivalová dramata a nový Timberlake (31.12.2020 07:30 v Radar)
- Téma: nejlepší filmy všech dob (13.12.2020 12:00 v Články | Žebříčky)
- Top 10: filmy Seana Conneryho (31.10.2020 15:01 v Články | Publicistika)

PREMIÉRA TÝDNE   16/2024

Občanská válka
6/10

Americký film vystavěný na sugestivních obrazech a metafoře názorově rozdělené společnosti vypráví z perspektivy čtyřčlenné skupinky válečných fotografů o občanské válce v alternativní verzi Spojených států.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu