Pražské filmové léto nabídne filmy za třicet korun

Vydáno: 22.06.2012 10:54 - Amaya Tomanová | foto: H.C.E.

Pražská kina Světozor, Aero a Bio Oko i letos nabídnou divákům odpolední projekce za třicet korun. Těšit se můžete například na oscarového Umělce nebo Fincherovy Muže, kteří nenávidí ženy.
Loňský ročník Pražského filmového léta slavil nemalý úspěch - odpolední projekce snímků, mezi nimiž byly například Černá labuť, Králova řeč či Melancholia, navštívily v kinech Světozor, Bio Oko a Aero tisíce diváků. Přehlídka se bude konat i letos. Vstupenku na film od 18 hodin za 30 Kč nabízí Bio Oko po celý červenec, kino Aero během srpna, kino Světozor pak tradičně po oba tyto měsíce v časech mezi 11. a 14. hodinou.
"Dramaturgie přehlídky opět vycházela z úspěšných distribučních novinek posledních měsíců. Kromě letních komedií diváci mohou zvolit i drama či thriller, každý podle své aktuální chuti. Z rozpálených Čech se pak mohou přenést na krátkou dovolenou například do půlnoční Paříže, mrazivého Švédska, do současného Íránu, Velké Británie 70. let či třeba do přístavu Le Havre," říká Petr Jirásek, ředitel kina Světozor.
V rámci letošního Pražského filmového léta diváci uvidí oscarové snímky The Artist nebo Rozchod Nadera a Simin, thriller Davida Finchera Muži, kteří nenávidí ženy, dánský historický snímek Královská aféra nebo špionážní thriller Jeden musí z kola ven.
Česká kinematografie bude zastoupena Aloisem Nebelem, časosběrným dokumentem Heleny Třeštíkové Soukromý vesmír nebo snímkem Rodina je základ státu.
Kompletní program a možnost rezervace vstupenek najdete na webových stránkách kin: Světozor, Aero a Bio Oko.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY