Dredd se představuje na prvním plakátě a fotkách

Vydáno: 11.06.2012 14:58 - Martin Bubrín | foto: Lionsgate

Dlouho odkládaný remake béčkové sci-fi Soudce Dredd by měl do českých kin dorazit v říjnu tohoto roku. Co nám odhalují první materiály snímku, kde si hlavní roli nelítostného strážce zákona zahraje Karl Urban?
Na to, že má Dredd ambice být jedním z výdělečných podzimních blockbusterů, zatím ještě neodhalil skoro žádné oficiální materiály. Kromě několika screenů z časopisů zůstává sci-fi novinka stále zahalena tajemstvím, bez jediné sekundy z teaserů, trailerů nebo klipů.
Možná to také bude tím, že film, který tvůrci popisovali jako mix Blade Runnera a Mechanického pomeranče, byl při postprodukčních úpravách a testovacích projekcích producenty naprosto odmítnut. Proto minulý rok na podzim začaly rozsáhlé přetáčky, které nejspíše nechtěly nic nechat náhodě.
Podle plánu jsme film měli vidět již na začátku letošního roku, kvůli "tvůrčím neshodám" by tak snad měl dorazit až o něco později, konkrétně 4. října. Nyní se dostává na internet první oficiální plakát filmu, který stylově ohlašuje, že Judgement is coming - uvidíme, jestli ze strany diváků nebo drsného policajta soudce Dredda. Vizuálně povedený plakát představuje Karla Urbana v trochu upgradovaném brnění napůl zahaleného ve tmě. Pod názvem filmu si můžete všimnout, že film půjde do kin "nečekaně" ve 3D.
Objevily se také další fotky - první nenápadně připomíná další letošní remake Total Recall (podobnost jde cítit nejen vizuálně), druhá zase slibuje nekompromisní akci. Neodhadujme ale předem, alespoň do doby prvního traileru, který by se snad mohl díky startu kampaně (= zveřejnění plakátu) objevit v nejbližších dnech.
Uvidíme, zda se Peteovi Travisovi (z výraznějších snímků stojí například za Úhlem pohledu) opravdu podařilo natočit drsnější a nekompromisnější adaptaci známého komiksu než bylo brakové béčko z roku 1995 se Sylvesterem Stallonem.
Plakát a fotky najdete klasicky v galerii.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY