Sněhurka a lovec - je libo sequel?

Vydáno: 08.06.2012 19:10 - Michala Benešovská | foto: Bontonfilm

Film Sněhurka a lovec ještě neopustil naše kina a už se hovoří o sequelu. Popravdě řečeno, pokračování tohoto filmu snad ani nikdo nežádal, ale stejně to vypadá, že vznikne.
Snímek Sněhurka a lovec doposud utržil 118 milionů dolarů, hezké číslo, ale zatím to údajně není dost pro definitivní odklepnutí sequelu. Avšak pokud k tomu dojde, Kristen Stewart a zbytek obsazení mají v původní smlouvě závazek na dva filmy, takže jejich účast je jasná. V případě, že bude studio chtít, aby se režie znovu ujal Rupert Sanders, pravděpodobně bude mít režisér prostor, aby si vyjednal lepší finanční podmínky, a pokud to přepískne, jistě se najde nějaký nováček, který se projektu ujme.
Nejlákavější na tomto zbytečném pokračování je, že by se měl scénáře ujmout jeden z nejžádanějších hollywoodských scenáristů David Koepp. Mezi jeho nejznámější práce patří trháky jako Spider-Man, Mission: Impossible nebo Jurský park. David Koepp napsal také mimo jiné námět ke snímku Úkryt, ve kterém si zahrála tehdy dvanáctiletá Kristen Stewart.
Producenty obyčejně zajímají tržby, doposud si Sněhurka a lovec nevede nejhůř a tržby stále rostou - a to je rozhodující. Sequel nás tedy zřejmě nemine a je pravděpodobné, že vznikne co nejdříve.
Zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY