Neil Marshall přebírá poslední plavbu Demetera

Vydáno: 16.05.2012 15:19 - Michala Benešovská | foto: Universal Studios

Hororový vizionář Neil Marshall převzal kormidlo po Davidu Sladeovi a ujal se připravovaného projektu The Last Voyage Of Demeter, který bude mapovat poslední cestu lodi Demeter.
Snímek The Last Voyage Of Demeter měl původně realizovat David Slade, režisér filmu 30 dní dlouhá noc, ale z projektu odstoupil a předal pomyslné kormidlo dalšímu anglickému tvůrci - Neilu Marshallovi.
Oba pánové si libují v krvi, ale upřímně, ve filmech Neila Marshalla dosáhl žánr hororu nového rozměru, především jeho originální Pád do tmy patří k nejpůsobivějším britským filmům posledních let.
Nyní nám zřejmě naservíruje upíří řezničinu. The Last Voyage Of Demeter má popisovat cestu lodi Demeter, která v knize Brama Stokera dopraví knížete Draculu ke břehům Anglie. V knize připluje opuštěná loď Demeter záhadně k pobřeží Whitby a na palubě je nalezeno pouze kapitánovo tělo přivázané ke kormidlu.
Pro Neila Marshalla by měl být snímek návratem na velké plátno, svůj zatím poslední film Centurion natočil v roce 2010. Můžeme jen doufat, že svůj comeback Marshall pojme opravdu velkolepě a výsledkem bude po dlouhé době opět podařený horor.
Zatím jen bohužel není jasné, kdy k nám Demeter dopluje...
Zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY