Wright, Pegg a Frost se vrhli na Konec světa

Vydáno: 14.05.2012 16:48 - Michala Benešovská | foto: Universal Pictures

Osvědčená trojka Wright, Pegg a Frost se chystá již potřetí rozcupovat filmová klišé a žánrové konvence a tentokrát to zní trochu jako poslední American Pie říznutý Kingovým To. My se rozhodně nemůžeme dočkat!
Po neustálém odkládání se letos v září režisér a scenárista Edgar Wright konečně pustí do natáčení nového filmu s povedenou dvojkou britských komiků Simonem Peggem (který se má podílet na scénáři) a Nickem Frostem.
Film The World's End má být završením volné trilogie, tvůrci nazývané Blood And Ice Cream Trilogy. Ta začala parodií zombie filmů Shaun Of The Dead a pokračovala další žánrovou popravou, fízláckou komedií Jednotka příliš rychlého nasazení.
The World's End by měl být pro změnu také komedie, a pozor, tentokrát s porcí sci-fi příchuti. Film nám představí partičku starých "chlastacích" přátel, kteří se po letech vracejí do svého rodného města, aby si v putyce s názvem The World's End vyrovnali účty s minulostí.
Vše samozřejmě s obrovskou nadsázkou a obzvlášť nás těší sci-fi nádech. Sci-fi má nejen ze strany Simona Pegga ohromný potenciál, stačí si vzpomenout na Paula, ke kterému si napsal společně s Nickem Frostem scénář. A Edgar Wright také není ve sci-fi žádný zelenáč, má na kontě vydařeného Scotta Pilgrima proti zbytku světa a jeho adaptace Ant-Mana je na spadnutí.
Filmu The World's End bychom se měli dočkat již v příštím roce. Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY