Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
DVD tipy: 17. týden

DVD tipy: 17. týden

Vydáno: 22.04.2012 21:43 v sekci Radar | BD a DVD tipy - Zbyněk Slívka | foto: United Artists

U DVD nadílky můžeme v kontextu příštího týdne hovořit doslova o žních. Na vrcholu se hřeje dvoudisková edice Coppolovy Apokalypsy, vedle které má historicky garantované místo mrazivé Kubrickovo Osvícení a Lynchova televizní kultovka Twin Peaks v doslova zlatém vydání.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
DVD obal filmu Apokalypsa Apokalypsa 2DVD (Apocalypse Now) (Magic Box)
Poslední slova plukovníka Kurtze v podání fenomenálního Marlona Branda: "The horror, the horror," zcela bez kompromisu kompletují jeden z nejsilnějších dramatických zážitků, které kdy diváka potkaly. Svět, do kterého nás F.F. Coppola nechal vstoupit, je válkou skrz naskrz deformovaný a postavy v něm jen těžko hledají cesty zpět. Hlavní role byla svěřena vynikajícímu Martinu Sheenovi, který celý film táhne stejně zarputile, jako se jeho postava blíží hrozivé vidině setkání s Kurtzem. A právě Brandovo zosobnění zla, které Coppola nechává mistrovsky balancovat na hranici stínu, katapultuje posledních pětačtyřicet minut do nepřetržitého filmového orgazmu a posouvá Apokalypsu před dobové rivaly - Olověnou vestu a Četu. Opravdu hodně silná káva, která vám zaručeně bude ještě dlouho ležet v žaludku.
Synopse: Kapitán Willard (Martin Sheen) je vyslán na důležitou misi, jejímž cílem je infiltrovat tábor plukovníka Waltera E. Kurtze (Marlon Brando), který dezertoval a společně se skupinou domorodých přívrženců vede vlastní válku proti Vietnamcům i proti Američanům, a následně samotného Kurtze zabít. Willard společně se svou posádkou zažívá na strastiplné plavbě proti proudu Mekongu řadu očistných okamžiků a čím více se blíží Kurtzovi, tím větší hrůza a tíha na něj dopadá.
Bonusy:
  • Fred Roos: Casting,
  • Dodatečné scény,
  • Dosud nezveřejnění rozhovor F.F. Coppoly s R.Ebertem v Cannes 2001,
  • Milión stop dlouhý film,
  • Apokylpsa tehdy a nyní,
  • Závěrečné titulky s komentářem režiséra,
  • Vynechané scény,
  • Finální mix,
  • T.S.Eliot: Dutí lidé,
  • Zrození zvuku 5.1,
  • Nálet helikoptéry duchů,
  • Hudba v Apokalypse,
  • Umění zvuku v Apokalypse,
  • Lidé z ulice,
  • Barevná paleta Apokalypsy.
  • 
Zvuk: česky DD 5.1, anglicky DD 5.1, anglicky DTS 5.1
    
Titulky: české
    
Obraz: 16:9
    Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 25. dubna 2012.
    Originální trailer filmu Apokalypsa

    DVD obal filmu Osvícení Osvícení (The Shining) (Magic Box)
    Vrcholně mrazivá a po Kubrickovsku perfekcionistická hororová expozice, ve které herci mezi scénami kolabují pod neustupujícím nátlakem režiséra, který nehodlá ani o milimetr ustoupit ze své dokonalé vize. Naprosto pohlcující kamera, která je vedena v děsivě promyšlených trajektoriích, dává naplno vyniknout animálnímu projevu Nicholsona a ostatním hercům nabízí životní šanci. Pocit izolace a postupné ztráty kontroly je zpracován natolik expresivně, že atmosféra se zde krájet opravdu nedá, a jestliže se Stephen King distancoval od Kubrickovy adaptace, dovolíme si pochybovat o jeho filmovém vkusu.
    Synopse: Spisovatel Jack Torrance (Jack Nicholson) využívá zajímavou nabídku a příjme místo správce horského hotelu, kde se na zimu přestěhuje společně se ženou Wendy (Shelley Duvall) a synem Dannym (Danny Lloyd), aby zde napsal svůj nový román. Ještě při přijímacím pohovoru je upozorněn na tragickou událost, která se v hotelu udála, když bývalý správce ztratil rozum a celou svou rodinu pobil sekyrou a sám si nakonec vzal život. Jack přesto práci vezme a do horského hotelu se s rodinou nastěhuje. Postupně ale na něj začne doléhat tísnivost hotelu, který je přes zimu zcela izolován od civilizace, a Wendy s Dannym se ocitají ve smrtelném nebezpečí.
    Bonusy:
  • The Making of the Shining – dokument o natáčení od Vivian Kubrick,
  • Interaktivní menu,
  • Přístup do scén,
  • Kinotrailer.
  • 
Zvuk: anglicky DD 5.1, španělsky DD 5.1
    
Titulky: české, anglické, hebrejské, chorvatské, maďarské, polské, portugalské, řecké, španělské, turecké
    
Obraz: 4:3
    Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 25. dubna 2012.
    Originální trailer filmu Osvícení

    DVD obal filmu Městečko Twin Peaks Městečko Twin Peaks: kompletní seriál 9 DVD (Twin Peaks: Definitive Gold Box Edition) (Magic Box)
    Legendární seriálový skvost z rukou mistra podivností všeho druhu Davida Lynche má v seriálové tvorbě historicky nesmazatelnou pozici, protože jde o vrcholně mysteriózního Lynche, který si po svém na ploše 1 439 minut pohrává s řadou tajuplných motivů, a divák je v sedmém nebi. Kultovní dílo.
    Synopse: Vražda Laury Palmer (Sheryl Lee) obrátí do té doby poklidné americké maloměsto Twin Peaks naruby. S příjezdem zvláštního agenta Dalea Coopera (Kyle MacLachlan) se pozvolna derou na povrch tajemství a pravdy, které vedou k temnému odhalení.
    Bonusy:
    
Film je distribuován bez bonusů.
    
Zvuk: česky 2.0, anglicky 2.0, anglicky DD 5.1
    
Titulky: české, hebrejské
    
Obraz: 4:3
    Doporučená cena: 1 499 Kč. V obchodech od 25. dubna 2012.
    Originální trailer seriálu Městečko Twin Peaks

    DVD obal filmu Blue Valentine Blue Valentine (Magic Box)
    Bolestivě smutná a nekompromisně upřímná vztahová výpověď s hereckým dravcem současnosti Ryanem Goslingem a neméně přesvědčivou Michelle Williams, která je Ryanovi naprosto rovnocennou partnerkou. Diskutabilní rozházení dějových linií může někoho rozladit, lze jej ale zároveň vnímat jako chytré řetězení událostí, které sice neoplývá originalitou, rozhodně však šroubuje vypjatost vztahu ústřední dvojice k precizně dotaženému finále.
    Synopse: Vztah Davida (Ryan Gosling) a Cindy (Michelle Williams) prochází silnou krizí, na které se velkou měrou podílí povalečský a věčně popíjející David. Přitom na počátku jejich vztahu byla nezlomná láska, která se sice v průběhu let z jejich soužití nevytratila, pojetí života obou zúčastněných se ale doslovně míjí v protisměru. Cindy si pečlivě a cílevědomě buduje pověst na pozici zdravotní sestry, kdežto David pracovně jen paběrkuje a raději vegetuje s třetinkou chlazeného. Ze slepé uličky, do níž se jejich manželství dostalo, již pravděpodobně nevede cesta zpět.
    Bonusy:
    
Film je distribuován bez bonusů.
    
Zvuk: česky DD 5.1, anglicky DD 5.1
    
Titulky: české
    
Obraz: 16:9
    Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 25. dubna 2012.

    DVD obal filmu Ďáblův dvojník Ďáblův dvojník (The Devil's Double) (Bontonfilm)
    Slabá výkonnost vyhnala Leeho Tamahoriho až do evropské produkce a ejhle, novozélandský režisér najednou chytá druhý dech. Od první do poslední minuty napínavé drama, jehož atmosféru umně graduje nejen sám režisér, ale nepřímo také opulentní kulisy Bagdádu, které příběhu dodávají punc výjimečnosti. Tamahori se navíc nebojácně nevyhnul ani surovostem, které jsou v kuloárech zhýčkaného Sadámova syna na denním pořádku, a i díky vynikajícímu výkonu Dominica Coopera se snímek nesmlouvavě projde po hřbetě hlavní postavy s řádně ostrou podrážkou. Ďáblův dvojník by proto mohl být pro Tamahoriho zpáteční letenkou směr Hollywood, prostý divák si ho potom zařadí jako vizuálně atraktivně natočený a zdravě otevřený portrét jedné zhovadilé lidské duše.
    Synopse: Irácký Černý princ Udaj Husajn (Dominic Cooper) byl jedním z nejmocnějších a zároveň nejnenáviděnějších lidí v zemi. Bral si, co se mu zlíbilo, ať už to byla něčí žena, auto, nebo život samotný. Před životní volbu postavil Latifa Yahiu (Dominic Cooper), který se buď stane jeho dvojníkem, nebo bude osud celé jeho rodiny zpečetěn. Latif nemá na výběr, a tak si osvojí téměř dokonale chování Udaje Husajna a stane se dvojníkem tohoto ďábla.
    Bonusy:
    
Film je distribuován bez bonusů.
    
Zvuk: český 2.0, anglický 2.0
    
Titulky: české, české pro neslyšící
    
Obraz: 16:9
    Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 25. dubna 2012.
    Originální trailer filmu Ďáblův dvojník

    DVD obal filmu Děkujeme, že kouříte Děkujeme, že kouříte (Thank You For Smoking) (Magic Box)
    Doslova konverzační gymnastika je v podání Aarona Eckharta většinou zábavně cynickým ohňostrojem a Jason Reitman si pro svůj celovečerní debut vybral akurátně kontroverzní téma. Působivost snímku a scénářem definovaný humor stojí a padá s výkonem Eckharta a ten je zatraceně pevný ve svých lobbystických kramflecích. I vedlejší postavičky, které přidávají svou trošku do finálního hodnocení, mají zábavný (J. K. Simmons), potažmo tragikomický (William H. Macy) potenciál, a tím větším zklamáním je konvenčně ukočírovaná druhá polovina, která ztrácí na kousavou první půli několik koňských délek.
    Synopse: Nick Naylor (Aaron Eckhart) je velice úspěšným zaměstnancem tabákové společnosti a jeho profesním posláním je udržovat bez výjimky nevinný mediální obraz svého zaměstnavatele. Nick je stručně řečeno mistrem interpretací. Celý jeho precizně budovaný domeček z karet se ale najednou téměř zhroutí, když jej kompromituje reportérka Heather (Katie Holmes), která zveřejní informace ze zákulisí tabákového byznysu, které ji Nick "mimo záznam" ochotně poskytl. Nebyl by to ale Nick, kdyby se i z této šlamastyky nepokusil vysekat.
    Bonusy:
    
Film je distribuován bez bonusů.
    
Zvuk: česky DD 5.1, anglicky DD 5.1
    
Titulky: české
    
Obraz: 16:9
    Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 25. dubna 2012.
    Originální trailer filmu Děkujeme, že kouříte

    DVD obal filmu Chirurgové Chirurgové 7. série 6 DVD (Grey's Anatomy - season 7) (Magic Box)
    Chirurgové jsou stejně jako například Dr. House seriálovou trvalkou, která pokud vás jednou chytí, strávíte s ní několik let, ne-li celé desetiletí. Ani sedmá sérka nepolevuje v nasazeném tempu a kvalitativní laťku udržuje proklatě vysoko.
    Synopse: Lékaři ze Seattle Grace Hospital se postupně vzpamatovávají z tragédie, která je zasáhla velmi osobně. Jde tedy o hojení ran, které je doprovázeno novými vztahy a závazky a vaše oblíbené lékaře čeká trnitá cesta od úspěchů na operačním sále k chybám ve vlastní ložnici.
    Bonusy:
  • Ze zákulisí,
  • Chirurgové – Pitva: Nezveřejněné scény,
  • Stehy: Vynechané scény,
  • Seattle Grace: Poselství naděje – webizody.
  • 
Zvuk: česky DD 2.0, anglicky DD 5.1
    
Titulky: české, anglické, slovenské
    
Obraz: 16:9
    Doporučená cena: 899 Kč. V obchodech od 25. dubna 2012.
    Originální trailer seriálu Chirurgové

    DVD obal filmu Terapie Terapie 1. série - disk 2. - 3. 2DVD (Magic Box)
    Terapie sice velice věrně kopíruje americký originál V odborné péči, přesto si mezi čtyřmi stěnami Rodenovy terapeutické kanceláře, popřípadě bytu jeho kolegyně, udržuje kouzlo originálu a vynikající Karel Roden operuje v komorní atmosféře jednotlivých sezení se svými pacienty s potřebnou psychologickou hloubkou, takže se nelze netěšit na každou další epizodu. Koncepce seriálu je opravdu za jedna.
    Synopse: Terapeut Marek (Karel Roden) se musí v rámci své profese vypořádávat nejen se složitými problémy svých pacientů, ale také se svými pochybnostmi a pocity, které v něm nezadržitelně kulminují.
    Bonusy:
    
Film je distribuován bez bonusů.
    
Zvuk: česky DD 5.1
    
Titulky: české pro neslyšící, anglické
    
Obraz: 16:9
    Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 25. dubna 2012.
    Originální trailer filmu Terapie

    DVD obal filmu J. Edgar J. Edgar (Magic Box)
    Je zjevné, že Clint Eastwood chtěl natočit objektivní portrét duchovního otce a zakladatele FBI Edgara J. Hoovera, což se mu v rámci možností také povedlo. Horší už je to ale se špatně zvoleným rytmem vyprávění (absolutně nefunkční střídání dvou časových rovin), který se zadýchává častěji než DiCaprio (opět vysoký standard) pod nánosem prostetik. A přestože Hooverův život můžeme označit přívlastkem pozoruhodný, v Eastwoodově více než dvouhodinovému portrétu budete možná až do závěrečných titulků tápat nad tím, pod jakým označením si J. Edgara v hlavě uložíte. Clint se měl více věnovat Hooverovu enormnímu úsilí při budování úřadu a řešení stěžejního Lindberghova případu, protože právě v těchto scénách je divákova pozornost plně v režisérových rukou. Nevyrovnaná a dramaturgicky nezvládnutá biografie.
    Synopse: J. Edgar Hoover (Leonardo DiCaprio) se již jako cílevědomý mladík, kterého neodradil ani počáteční nespočet překážek, postaral o vybudování pevných základů dnes již věhlasného Federálního úřadu pro vyšetřování všem známého jako FBI. Hooverův precizní a nekompromisní přístup k práci a oddanost svému "dítěti" transformoval FBI v očích veřejnosti i policie z nadbytečné organizace v elitní útvar pro odhalování zločinu. Sám Hoover se díky tomu stal jedním z nejmocnějších mužů v USA, jelikož měl ve své kartotéce řadu kompromitujících důkazů snad na všechny politiky a celebrity své doby.
    Bonusy:
  • J. Edgar: Komplikovaný muž – Clint Eastwood a Leonardo DiCaprio důvěrně představují jednoho z nejmocnějších mužů 20. století. Obsahuje také záběry z natáčení přibližující největší výzvy, kterým musel štáb čelit.
  • 
Zvuk: česky DD 5.1, anglicky DD 5.1, maďarsky DD 5.1
    
Titulky: české, anglické pro neslyšící, arabské, hebrejské, maďarské, rumunské, řecké
    
Obraz: 16:9
    Doporučená cena: 299 Kč. V obchodech od 25. dubna 2012.
    Originální trailer filmu J. Edgar

    DVD obal filmu Milenci Milenci (Two Lovers) (Magic Box)
    Jako vždy přesvědčivé výkony Joaquina a Gwyneth dodávají tomuto výtečně napsanému vztahovému dramatu potřebnou intenzitu a James Gray si připisuje další kvalitní zářez do svého režisérského tomahavku. Pro řadu nepoučených dobrá připomínka, že s jedním vztahem svět nekončí.
    Synopse: Leonard (Joaquin Phoenix) bydlí u svých rodičů, kde se psychicky zotavuje z nedávného pokusu o sebevraždu. V průběhu krátkého období potkává dvě ženy, které zásadně změní jeho život. Na jedné straně stojí krásná a atraktivní Michelle (Gwyneth Paltrow), která se kontinuálně vzpamatovává a hroutí z nenaplněného poměru s ženatým Ronaldem (Elias Koteas). Na straně druhé potom citově neméně křehká a Leonarda milující Sandra (Vinessa Shaw). Leonardovo rozhodování asi nejlépe vystihuje tvrzení: "Neopouštěj toho, koho miluješ, pro někoho, kdo se ti líbí, protože ten, kdo se ti líbí, tě opustí pro toho, koho miluje..."
    Bonusy:
    
Film je distribuován bez bonusů.
    
Zvuk: česky DD 5.1, anglicky DD 2.0
    
Titulky: české
    
Obraz: 16:9
    Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 25. dubna 2012.
    Originální trailer filmu Milenci

    DVD obal filmu Černá hodina Černá hodina (The Darkest Hour) (Bontonfilm)
    Levná a bohužel také laciná variace na triple áčkové scifíčka typu Válka světů, která z Chrise Goraka přes noc hvězdu neudělala. Ačkoliv jsou všechny nevýrazné postavy v neustálém ohrožení života a snímek má pouhým osmdesát devět minut, budete se v sedačkách nervózně ošívat nudou a po závěrečných titulcích si díky neinvenční Gorakově režii nevybavíte jedinou scénu, které byste věnovali přídomek "cool". Navíc ani atraktivní prostředí invazí vybrakované Moskvy nedokázali tvůrci dotáhnout do podoby, která by vás uvedla v úžas.
    Synopse: Ben (Max Minghella) a Sean (Emile Hirsch) letí do Moskvy, kde na ně čeká obchodní jednání, ze kterého se ovšem vyklube totální fiasko. Zhrzení obchodníci se vydávají zapít žal do jednoho z moskevských klubů, kde naráží na dvojici pohledných amerických turistek, když v tom dojde k silnému otřesu a elektrickému výpadku. Po chvíli všichni zjišťují, že právě začala mimozemská invaze.
    Bonusy:
  • Vynechané a prodloužené scény.
  • 
Zvuk: český DD 5.1, anglický DD 5.1, maďarský DD 5.1
    
Titulky: české, anglické, arabské, bulharské, chorvatské, hebrejské, maďarské, islandské, slovinské
    
Obraz: 16:9
    Doporučená cena: 299 Kč. V obchodech od 25. dubna 2012.
    Český trailer filmu Černá hodina

    DVD obal filmu Nikdy to nevzdávej! Nikdy to nevzdávej! (Raise your Voice) (Magic Box)
    Hilary Duff je jako zpěvačka nudná, jako herečka prkenná a o její roztomilosti by se po sklenici čistého vína dalo také polemizovat. Film samotný nedisponuje jedinou zajímavou postavou. Měl jí sice být avantgardní učitel v podání Johna Corbetta, výsledkem je pouze marná snaha kdysi dávno kovaného hollywoodského romantika. Bohudík tento účelový paskvil s cílem vyždímat poslední dolárky ze značky HF nijak závratnou díru do peněženek divaček neudělal a doufejme, že neuvedl svými "životními pravdami" nějakou nebohou dívčinu v omyl ;-)
    Synopse: Teri Fletcher (Hilary Duff) miluje hudbu a zpívání nadevše. Její plány dostanou vážnou trhlinu v důsledku osobní tragédie, přes kterou se silná Teri dostane a rozhodne se strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Zde ji čeká silná konkurence, zároveň ovšem řada nových kamarádů a první velká láska.
    Bonusy:
    
Film je distribuován bez bonusů.
    
Zvuk: česky DD 2.0, anglicky DD 2.0
    
Titulky: české
    
Obraz: 16:9
    Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 25. dubna 2012.
    Originální trailer filmu Nikdy to nevzdávej!

    DVD obal filmu Přizdis*áči Přizdis*áči (The Inbetweeners Movie) (Magic Box)
    S milimetrově přesnou úchylností vyextrahovaný destilát trapnosti a ubohosti, který dává zcela přímočarou odpověď na otázku, proč mají Trey Parker a Matt Stone se svým humorem zasloužený monstrúspěch, a proč Přizdis*áči zamířili do nejsmrdutějšího londýnského kanálu, kde si určitě budou rozumět s podobně tragickými kolegy z Klubu s*áčů.
    Synopse: Čtveřice věčně nadržených mladíků se vydává na společnou dovolenou bez rodičů s jediným cílem, a to "zasunout". Brzy po příjezdu do řeckého města Malia se seznámí se čtveřicí podobně vegetujících dívek a jejich bouřlivý boj o jakoukoliv sexuální aktivitu může směle začít.
    Bonusy:
    
Film je distribuován bez bonusů.
    
Zvuk: česky DD 2.0, anglicky DD 2.0
    
Titulky: české
    
Obraz: 16:9
    Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 25. dubna 2012.
    Český trailer filmu Přizdis*áči

    Chcete vědět, jaké další DVD dorazí do tuzemských obchodů? Podívejte se na kompletní seznam chystaných titulů v našem DVD kalendáři.

    ANKETA

    Na který DVD titul se nejvíce těšíte v 17. týdnu roku 2012?













    Podívat se na výsledky



    NÁZORY

    Vložit názor

    Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

    Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

    Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
    Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

    DOPORUČENÉ ČLÁNKY
    TV tipy: 19. 4. 2024 - 25. 4. 2024
    TV tipy: Kdo klepe na dveře krále Staten Islandu Televizní nabídka končícího dubna je poměrně skromná, nicméně nabídne hned několik atraktivních premiér. Z nedávných počinů zaujme psychologické drama Střípky, uveden ale bude i malinko zapomenutý debut Martina Scorseseho.... čtěte zde
    Vydáno: 19.04.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
    0
    Kinopremiéry: 16. týden
    Kinopremiéry: Abigail s Dalím přežili občanskou válku a vyrážejí na dovolenou s Broučkem Ačkoli v tomto týdnu obohatí nabídky kin hned desítka filmů, jednoznačný hit mezi ní zcela chybí. Asi největší komerční potenciál skrývá česká komedie Dovolená s Broučkem, startuje ovšem i novinka Alexe Garlanda Občanská... čtěte zde
    Vydáno: 17.04.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
    0
    Top 20 ČR: 15. týden
    Top 20 ČR: Do kina se moc nechodí S přibývajícími teplými dny se kinosály vylidňují. Ani několik přitažlivých novinek včetně nových Krotitelů duchů na tom nic nezměnilo. čtěte zde
    Vydáno: 16.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
    0
    Box office: 15. víkend
    Box office: V USA vypukla Občanská válka U pokladen kin se prosadilo dystopické akční drama Občanská válka o rozdělené Americe v blízké budoucnosti, kde hrají manželé Kirsten Dunst a Jesse Plemons. čtěte zde
    Vydáno: 15.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
    0
    Tady Havel, slyšíte mě? 6/10
    Recenze: Dokument Tady Havel, slyšíte mě? vykresluje Václava Havla jako člověka mnoha paradoxů Dokument Petra Jančárka se zaměřuje na poslední tři roky v životě bývalého prezidenta Václava Havla. Jeho část je věnovaná i natáčení jeho filmového režijního debutu s názvem Odcházení. čtěte zde
    Vydáno: 13.04.2024 07:30 v sekci Recenze | Premiéry
    0
    SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
    - R.I.P.: Hvězdy, které nás v roce 2023 opustily (23.12.2023 08:30 v Novinky | Zprávy)
    - Zemřela Piper Laurie (15.10.2023 08:30 v Novinky | Zprávy)
    - Stroj času: Městečko Twin Peaks (30.09.2023 15:30 v Recenze | Stroj času)
    - Stroj času: Městečko Twin Peaks - The Return (16.09.2023 12:30 v Recenze | Stroj času)
    - Zemřel Frederic Forrest (24.06.2023 09:36 v Novinky | Zprávy)
    - Top 10: Angelo Badalamenti a David Lynch (15.04.2023 09:30 v Články | Publicistika)
    - R.I.P.: Hvězdy, které nás v roce 2022 opustily (26.12.2022 12:30 v Novinky | Zprávy)
    - Zemřel Angelo Badalamenti (13.12.2022 05:00 v Novinky | Zprávy)
    - Zemřel Al Strobel (04.12.2022 05:30 v Novinky | Zprávy)
    - Herci, kteří si zničili kariéru (06.10.2022 10:00 v Novinky | Zprávy)
    - Stroj času: Lovec jelenů se vrací do kin (09.09.2022 12:30 v Recenze | Stroj času)
    - Stroj času: Hypnotická, deziluzivní a znepokojující Apokalypsa (28.07.2022 12:30 v Recenze | Stroj času)
    - Kinopremiéry: Apokalypsa v lize supermazlíčků (27.07.2022 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
    - Zemřel herec David Warner (25.07.2022 16:34 v Novinky | Zprávy)
    - Zemřel Lenny von Dohlen (08.07.2022 19:30 v Novinky | Zprávy)
    - Zemřela Julee Cruise (10.06.2022 22:34 v Novinky | Zprávy)
    - Stroj času: 30 let od premiéry filmu Twin Peaks (28.05.2022 12:30 v Recenze | Stroj času)
    - Coppola obsadil Megalopolis (13.05.2022 13:30 v Novinky | Zprávy)
    - Zemřel Kenneth Welsh (07.05.2022 09:30 v Novinky | Zprávy)

    PREMIÉRA TÝDNE   14/2024

    Opičí muž
    7/10

    Britský herec Dev Patel, který před lety zazářil v Milionáři z chatrče, po dlouhém snažení konečně představil svůj vysněný režijní debut. S ním složil poctu bollywoodu i oblíbeným akčním filmům a neopomněl ani indickou kulturu.

    AKTUÁLNĚ V KINECH

    Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

    TV TIPY

    NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

    NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

    NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

    filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
    filmserver.cz - o filmech víme vše
    ©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
    Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
    Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
    smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
    Zavřít reklamu