Nové promo Promethea představuje androida Davida 8

Vydáno: 18.04.2012 07:07 - Martin Bubrín | foto: Bontonfilm

Virální kampaň očekávaného hitu Prometheus pokračuje a přichází s dalším "oficiálním" promo videem společnosti Weyland Industries. Tentokrát se můžete podívat na androida s tváří Michaela Fassbendera. Uvnitř najdete i jeho plakát.
Parádní virální kampaň Promethea opět zveřejňuje další materiály, máme však takový dojem, že ještě zdaleka není u konce. Což nám ani trochu nevadí.
Pří pohledu na oficiální stránky společnosti Weyland Industries a poté na samotný ProjectPrometheus musíme uznat, že už dlouhou dobu neměl hollywoodský velkofilm tak propracovaný marketing. Pět trailerů, klipy, tv spoty, virální videa a internetové stránky, kde si dokonce můžete pročíst několik fiktivních článků, zatím strkají do kapsy i kampaň na Temného rytíře, která se řadí vůbec k těm nejpovedenějším. Uvidíme, jestli se Christopher Nolan s něčím podobným vytasí.
Nejnovější promo video (nebo reklama) nám ukazuje androida Davida 8 s tváří Michaela Fassbendera. Jedná se o takové delší pokračování půlminutového spotu Our Family Is Growing, který nám znázornil výrobu humanoidního robota a skončil těsně po jeho "probuzení". Ve dvou a půl minutové stopáži tak můžeme snadno zjistit, co takový robot nabízí a jak se chová.
V podání (jako vždy) geniálního hercova projevu napodobí neživý stroj rozdílnou škálu emocí od smutku přes radost až po hněv, až z toho běhá mráz po zádech. Pokud chvíli zabrouzdáte po internetových stránkách, najdete v úhledné tabulce všechny emotivní projevy, kterými David 8 disponuje, i s textovým komentářem.
Prometheus prostě stále nepřestává překvapovat. Jestli film bude alespoň z půlky tak dobrý, jak slibuje kampaň, pravděpodobně umřeme v kinech blahem. A to bez nadsázky. Pod článkem najdete slibované promo video, ve fotogalerii článku pak Davidův plakát.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY