Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Preview: Líbáš jako ďábel

Preview: Líbáš jako ďábel

Vydáno: 18.04.2012 19:30 v sekci Radar | Preview - Jakub Brych

Bůh tentokrát vyklidil pozice a v nové romantické komedii Marie Poledňákové se bude líbat jako ďábel. Vrací se postavy z prvního filmu a tentokrát se vypraví do exotických krajin a zažijí jistě mnoho zábavných příhod.

SDÍLET:    
Líbáš jako bůh svého času slavil poměrně slušný úspěch. Necelý milion diváků v kinech rozhodně není špatné skóre a tak bylo jen otázkou času, kdy Marie Poledňáková vysype z rukávu něco dalšího. A recept zůstal prakticky stejný - obsadit české herecké stálice a napsat scénář ze života, který hlásá, že láska kvete v každém (a zde hlavně v tom pokročilém) věku.
Dějově Líbáš jako ďábel na svého předchůdce volně navazuje - opět se objeví učitelka Helena v podání Kamily Magálové, její nový přítel František (Oldřich Kaiser), bývalý manžel Karel (Jiří Bartoška), sestra Kristýna (Nela Boudová) či syn Adam (Roman Vojtek). A mnoho dalších. Čekejte ale i "nové" tváře, například Jiřího Langmajera nebo Terezu Kostkovou.
Jak můžete vidět v ukázce pod článkem, která se měla starat o propagaci filmu, příběh nás tentokrát zavede až do afrického Maroka, kam se vydává Helena s Františkem. Ti zde chtějí strávit příjemnou dovolenou, ovšem osud jim nepřeje a postupně se jim přihodí spousta veselých trampot, jako jsou ztracené kufry či setkání se starými partnery, jež vyústí v komplikované situace. Helena s Františkem se zkrátka nudit nebudou.
Otázka je, zda se tohle dá říct o případných divácích v sále. V rámci propagace filmu se sázelo ve velkém na ukázky, které pouze sázely na jeden nesmyslný výjev z filmu za druhým, vše za doprovodu laciných písní. To podstatné ale zůstává beze změny: herci jsou stejně okoukaní jako posledně a nic nenasvědčuje tomu, že by se snad mělo něco změnit k lepšímu.
Na druhou stranu je to dobrá zpráva pro ty, co si předchozí Poledňákové film užili - čeká je prostě nášup osvědčeného receptu ve stejném balení jako posledně. A to není vždy tak málo. (Obzvláště, pokud se na film díváte z komerčního hlediska...)
Líbáš jako ďábel pokračuje ve stopách svého předchůdce a bude další typickou novodobu poledňákovinou, která si svoje publikum najde a nějakou tu korunu vydělá. Když ale vezmeme v potaz mdlé ukázky a trailer a vůbec tvorbu Marie Poledňákové v posledních letech, nutně se musíme ptát, zda tím zmíněným ďáblem není spíše sama paní režisérka.
Snímek Marie Poledňákové Líbáš jako ďábel má v českých kinech premiéru 17. května 2012.
Český trailer filmu Líbáš jako ďábel

NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Top  20 ČR: 45. týden
Top 20 ČR: Queen se drží na špici Týden po premiéře se ještě více upevnila první pozice biopicu Bohemian Rhapsody o skupině Queen, kterou animovaný zelený Grinch neohrozil. čtěte zde
Vydáno: 13.11.2018 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 45. víkend
Box Office: Grinch si urval prvenství Nový animovaný film Grinch si bez problému urval prvenství při svém premiérovém víkendu. čtěte zde
Vydáno: 12.11.2018 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
Grinch 6/10
Recenze: Vánoční klasika Grinch dostala nový animovaný kabát Celovečerní animovanou verzi Grinche si vzalo na paškál studio, které je zodpovědné za Mimoně. A podle toho to také dopadlo. čtěte zde
Vydáno: 10.11.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Ten, kdo tě miloval 3/10
Recenze: Ten, kdo tě miloval je nesourodý mix kriminálky a rodinné komedie Jan Pachl, v kriminálním žánru zkušený režisér, natočil adaptaci románové krimi-detektivky Marie Poledňákové a přetavil její zápletku do komediálně-rodinného tvaru, který je nyní uváděn do kin jako hit letošní vánoční... čtěte zde
Vydáno: 09.11.2018 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
1
TV tipy: 9. 11. 2018 - 15. 11. 2018
TV tipy: Brewsterovy miliony zrodily hrdinu Polovina listopadu je v televizích spíše ve znamení solidních, leč mnohdy nevýrazných žánrovek, nicméně nechybí několik diváckých lákadel. Tím největším je premiéra válečného dramatu Mela Gibsona Hacksaw Ridge: Zrození... čtěte zde
Vydáno: 09.11.2018 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Kinopremiéry: Grinch je svědkem Putinovým, který miloval dívku v pavoučí síti (07.11.2018 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Kinopremiéry: Muži touží po skatech a tváři (19.09.2018 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- TV tipy: Prokletý klaun, Oldřich a Božena se za trnkovým keřem ocitají v elektrizující mlze (14.09.2018 07:30 v Radar | TV tipy)
- Karlovy Vary 2018: Křišťálový glóbus získal snímek „Je mi jedno, že se zapíšeme do dějin jako barbaři“ (08.07.2018 14:16 v Novinky | Zprávy)
- TV tipy: Šílený Max plánuje invazi do rybárny a přepadení ve vzduchu (25.05.2018 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Nicholas Nickleby míří krotit důchodce do Chicaga (20.04.2018 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Prezident Blaník má čtyřicítku na krku, přichází o iluze a je u konce s dechem (06.04.2018 07:30 v Radar | TV tipy)
- Český lev 2018: Filmem roku je Bába z ledu (10.03.2018 22:29 v Novinky | Zprávy)
- Recenze: Poslední film Jana Švankmajera Hmyz (26.02.2018 14:30 v Recenze | Premiéry)
- Dabing Street nabírá na síle, sází na skvělé obsazení (27.01.2018 15:30 v Články | Televize)
- TV tipy: První rytíř žije bohémský život s bezva ženskou na krku a poslouchá Whiplash (13.10.2017 07:30 v Radar | TV tipy)
- Recenze: Po strništi bos je dějově nejrozpadlejší film Jana Svěráka (17.08.2017 15:06 v Recenze | Premiéry)
- Kinopremiéry: Zabiják a bodyguard přicházejí po strništi bos (16.08.2017 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- TV tipy: Alfréd Veliký předvádí špinavý trik, aby se s Kate a Leopoldem dostal na horskou dráhu (14.07.2017 07:30 v Radar | TV tipy)
- Karlovy Vary 2017: Křišťálový glóbus získal snímek Křižáček (09.07.2017 08:44 v Články | Festivaly)
- TV tipy: Kouzlo Lego příběhu na kukuřičném ostrově Aldabra (30.06.2017 07:30 v Radar | TV tipy)
- Casey Affleck přijede na karlovarský filmový festival (16.05.2017 08:30 v Novinky | Zprávy)
- Kinopremiéry: Špunti na vodě skládají rychle a zběsile zkoušku z dospělosti (12.04.2017 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- TV tipy: Katy Perry při své noci na Zemi zažívá dovolenou za trest a bojuje s teorií tygra (31.03.2017 07:30 v Radar | TV tipy)

PREMIÉRA TÝDNE   44/2018

Climax
8/10

S čím že to režisér Gaspar Noé sklízí úspěchy? S tanečním psychedelickým hororem o halucinogenní sangrii, která udělá z účinkujících taneční show blouznící trosky, propadající se do několikaúrovňových nočních můr.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

ČESKÉ TRAILERY

Star Wars: Síla se probouzí
V kinech od 17.12.2015
Jak básníci čekají na zázrak
V kinech od 14.04.2016
Captain America: Občanská válka
V kinech od 05.05.2016

NOVÉ FOTOGRAFIE

Pokémon: Detective Pikachu (2x)
Oni a Silvio (7x)
Toy Story 4: Příběh hraček (1x)
Mimořádná zpráva (1x)
Touch Me Not (1x)
Sklep (1x)
Coldplay: A Head Full of Dreams (1x)
Balón (1x)
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2018 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver