Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Preview: Líbáš jako ďábel

Preview: Líbáš jako ďábel

Vydáno: 18.04.2012 19:30 v sekci Radar | Preview - Jakub Brych

Bůh tentokrát vyklidil pozice a v nové romantické komedii Marie Poledňákové se bude líbat jako ďábel. Vrací se postavy z prvního filmu a tentokrát se vypraví do exotických krajin a zažijí jistě mnoho zábavných příhod.

SDÍLET:    
Líbáš jako bůh svého času slavil poměrně slušný úspěch. Necelý milion diváků v kinech rozhodně není špatné skóre a tak bylo jen otázkou času, kdy Marie Poledňáková vysype z rukávu něco dalšího. A recept zůstal prakticky stejný - obsadit české herecké stálice a napsat scénář ze života, který hlásá, že láska kvete v každém (a zde hlavně v tom pokročilém) věku.
Dějově Líbáš jako ďábel na svého předchůdce volně navazuje - opět se objeví učitelka Helena v podání Kamily Magálové, její nový přítel František (Oldřich Kaiser), bývalý manžel Karel (Jiří Bartoška), sestra Kristýna (Nela Boudová) či syn Adam (Roman Vojtek). A mnoho dalších. Čekejte ale i "nové" tváře, například Jiřího Langmajera nebo Terezu Kostkovou.
Jak můžete vidět v ukázce pod článkem, která se měla starat o propagaci filmu, příběh nás tentokrát zavede až do afrického Maroka, kam se vydává Helena s Františkem. Ti zde chtějí strávit příjemnou dovolenou, ovšem osud jim nepřeje a postupně se jim přihodí spousta veselých trampot, jako jsou ztracené kufry či setkání se starými partnery, jež vyústí v komplikované situace. Helena s Františkem se zkrátka nudit nebudou.
Otázka je, zda se tohle dá říct o případných divácích v sále. V rámci propagace filmu se sázelo ve velkém na ukázky, které pouze sázely na jeden nesmyslný výjev z filmu za druhým, vše za doprovodu laciných písní. To podstatné ale zůstává beze změny: herci jsou stejně okoukaní jako posledně a nic nenasvědčuje tomu, že by se snad mělo něco změnit k lepšímu.
Na druhou stranu je to dobrá zpráva pro ty, co si předchozí Poledňákové film užili - čeká je prostě nášup osvědčeného receptu ve stejném balení jako posledně. A to není vždy tak málo. (Obzvláště, pokud se na film díváte z komerčního hlediska...)
Líbáš jako ďábel pokračuje ve stopách svého předchůdce a bude další typickou novodobu poledňákovinou, která si svoje publikum najde a nějakou tu korunu vydělá. Když ale vezmeme v potaz mdlé ukázky a trailer a vůbec tvorbu Marie Poledňákové v posledních letech, nutně se musíme ptát, zda tím zmíněným ďáblem není spíše sama paní režisérka.
Snímek Marie Poledňákové Líbáš jako ďábel má v českých kinech premiéru 17. května 2012.
Český trailer filmu Líbáš jako ďábel

NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
TV tipy: 17. 8. 2018 - 23. 8. 2018
TV tipy: Sedm statečných, Dubček a americká reportérka přijíždějí polárním expresem do Jurského parku V nadcházejícím týdnu oslavíme smutné výročí srpnové okupace, proto je hned několik filmů, které se v televizích objeví, spjato s touto událostí. Tipem týdne je ovšem premiéra nové verze Sedmi statečných s Denzelem... čtěte zde
Vydáno: 17.08.2018 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
Špion, který mi dal kopačky 4/10
Recenze: Akční komedii Špion, který mi dal kopačky zachraňuje Kate McKinnon Jednoduchá a generická akční špionážní komedie, v níž se dvě obyčejné třicátnice nechtěně přimotají do práce tajných agentů, má bohužel nedostatky v příběhu, humoru i ve snaze razit myšlenku, že ženy dokážou, cokoli si... čtěte zde
Vydáno: 16.08.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
BlacKkKlansman 7/10
Recenze: Inteligentní i absurdní BlacKkKlansman Skutečnými událostmi inspirovaný snímek se věnuje problematice rasové i náboženské nesnášenlivosti na pozadí ironicky absurdního kriminálního případu, kdy se černošskému policistovi úspěšně podařilo infiltrovat Ku-klux-klan. čtěte zde
Vydáno: 15.08.2018 13:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Kinopremiéry: 33. týden
Kinopremiéry: Equalizer dává kopačky BlacKkKlansmanovi Z aktuálního kvintetu premiér jsou divácky nejlákavější hlavně dvě. Tou první je pokračování akčního hitu Equalizer, druhou pak komedie Spikea Lee BlacKkKlansman. Špatně by se nemuselo vést ani parodii Špion, který mi dal... čtěte zde
Vydáno: 15.08.2018 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
Top 20 ČR: 32. týden
Top 20 ČR: Žralok na druhé Úžasňákovy nestačil Na rozdíl od Spojených států, kde se žraločí snímek MEG: Monstrum z hlubin umístil na prvním místě, se v Česku musel spokojit až s druhým místem. Na jedniččce jsou znovu druzí Úžasňákovi. čtěte zde
Vydáno: 14.08.2018 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
3
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Karlovy Vary 2018: Křišťálový glóbus získal snímek „Je mi jedno, že se zapíšeme do dějin jako barbaři“ (08.07.2018 14:16 v Novinky | Zprávy)
- TV tipy: Šílený Max plánuje invazi do rybárny a přepadení ve vzduchu (25.05.2018 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Nicholas Nickleby míří krotit důchodce do Chicaga (20.04.2018 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Prezident Blaník má čtyřicítku na krku, přichází o iluze a je u konce s dechem (06.04.2018 07:30 v Radar | TV tipy)
- Český lev 2018: Filmem roku je Bába z ledu (10.03.2018 22:29 v Novinky | Zprávy)
- Recenze: Poslední film Jana Švankmajera Hmyz (26.02.2018 14:30 v Recenze | Premiéry)
- Dabing Street nabírá na síle, sází na skvělé obsazení (27.01.2018 15:30 v Články | Televize)
- TV tipy: První rytíř žije bohémský život s bezva ženskou na krku a poslouchá Whiplash (13.10.2017 07:30 v Radar | TV tipy)
- Recenze: Po strništi bos je dějově nejrozpadlejší film Jana Svěráka (17.08.2017 15:06 v Recenze | Premiéry)
- Kinopremiéry: Zabiják a bodyguard přicházejí po strništi bos (16.08.2017 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- TV tipy: Alfréd Veliký předvádí špinavý trik, aby se s Kate a Leopoldem dostal na horskou dráhu (14.07.2017 07:30 v Radar | TV tipy)
- Karlovy Vary 2017: Křišťálový glóbus získal snímek Křižáček (09.07.2017 08:44 v Články | Festivaly)
- TV tipy: Kouzlo Lego příběhu na kukuřičném ostrově Aldabra (30.06.2017 07:30 v Radar | TV tipy)
- Casey Affleck přijede na karlovarský filmový festival (16.05.2017 08:30 v Novinky | Zprávy)
- Kinopremiéry: Špunti na vodě skládají rychle a zběsile zkoušku z dospělosti (12.04.2017 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- TV tipy: Katy Perry při své noci na Zemi zažívá dovolenou za trest a bojuje s teorií tygra (31.03.2017 07:30 v Radar | TV tipy)
- Recenze: Film Masaryk je marketingovým vítězstvím, kvalitami ale neoplývá (15.03.2017 17:00 v Recenze | Premiéry)
- Kinopremiéry: King Kong, Masaryk a Vladimír Mišík objevují Ostrov lebek (08.03.2017 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- TV tipy: Jersey Boys na 22 Jump Street obsluhovali anglického krále (17.02.2017 07:30 v Radar | TV tipy)

PREMIÉRA TÝDNE   33/2018

BlacKkKlansman
7/10

Skutečnými událostmi inspirovaný snímek se věnuje problematice rasové i náboženské nesnášenlivosti na pozadí ironicky absurdního kriminálního případu, kdy se černošskému policistovi úspěšně podařilo infiltrovat Ku-klux-klan.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

ČESKÉ TRAILERY

Star Wars: Síla se probouzí
V kinech od 17.12.2015
Jak básníci čekají na zázrak
V kinech od 14.04.2016
Captain America: Občanská válka
V kinech od 05.05.2016

NOVÉ FOTOGRAFIE

An Evening with Beverly Luff Linn (1x)
Zlý časy v El Royale (1x)
Hell Fest: Park hrůzy (1x)
Znovu ve hře (2x)
Dubček (1x)
Roma (1x)
Špión, který mi dal kopačky (9x)
Fahrenheit 11/9 (2x)
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2018 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver