Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
DVD tipy: 14. týden

DVD tipy: 14. týden

Vydáno: 01.04.2012 20:09 v sekci Radar | BD a DVD tipy - Zbyněk Slívka | foto: Warner Bros. Entertainment

Nadílka DVD disků potěší sběratele, kterým chybí v kolekci Formanův Přelet nad kukaččím hnízdem nebo Schlesingerův Maratónec. Vy, kteří netrpíte návaly nostalgie či sběratelskou posedlostí, zase určitě nepohrdnete ceněnými dramaty Moneyball či Milosrdné lži.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
DVD obal filmu Přelet nad kukaččím hnízdem Přelet nad kukaččím hnízdem SE 2DVD (One Flew Over the Cuckoo's Nest) (Magic Box)
Nejlepší Formanův film s dominantním výkonem Jacka Nicholsona, který při každém dalším zhlédnutí stoupá v našich osobních toplistech nezadržitelně vzhůru. Miloš je opravdu pan Vypravěč, a když vezmeme v potaz, jak ojedinělou hereckou sestavu se mu podařilo dát dohromady, nezbývá než tleskat vestoje. Přelet nad kukaččím hnízdem není třeba opakovaně vynášet do nebes, Miloš Forman ho tam svým tvůrčím umem totiž poslal již dávno.
Synopse: Randle P. McMurphy (Jack Nicholson) je notorický podvodník a flákač, který pobyt v nepohodlném lochu díky své vychytralosti vymění za skupinové terapie ve státní psychiatrické nemocnici. Svým excentrickým chováním a živelným projevem působí od svých prvních dnů rozruch a zároveň se stává mezi ostatními pacienty velmi oblíbeným. Podobné nadšení rozhodně nesdílí vrchní sestra Ratched (Louise Fletcher), které se výrazně uvolňuje morálka v terapeutické skupině.
Bonusy:
  • Interaktivní menu,
  • Produkční poznámky,
  • Střípky z natáčení: Film o filmu,
  • Komentář režiséra Miloše Formana a producentů,
  • Dodatečné scény,
  • Filmografie herců a režiséra.
  • 
Zvuk: anglicky DD 5.1, německy 1.0, španělsky 1.0
    
Titulky: české, anglické, dánské, finské, hebrejské, maďarské, německé, norské, polské, řecké, španělské, švédské, turecké
    
Obraz: 1,85:1, 16:9
    Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 4. dubna 2012.
    Originální trailer filmu Přelet nad kukaččím hnízdem

    DVD obal filmu Moneyball Moneyball (Bontonfilm)
    Druhý snímek Bennetta Millera a podruhé velice silný zážitek. Scénář převrací klišé sportovních snímků naruby a Miller svou pečlivou režií a vypiplaností každého záběru dokáže vtáhnout i nesportovně laděného diváka do své kompozice, k čemuž mu pomáhají i výborně napsané dialogy. Brad Pitt se sice občas nevyhne okázalejším gestům, jeho výkon je ale celkově velmi civilní a jeho Billy Beane jako muž, který obrátil filozofii baseballu vzhůru nohama, si vaše sympatie zaslouženě získá. Jde si totiž za svým i přes nekonečný zástup překážek a proher, ať už životních, nebo sportovních. Své první dramatické krůčky si zde odbyl Jonah Hill, který určitě nezklamal, a to se v konkurenci Philipa Seymoura a Brada opravdu cení. Moneyball je působivý příběh podle skutečné události, který vám připomene, že je potřeba věřit sám sobě a bojovat.
    Synopse: Generální manažer Oaklandu Billy Beane (Brad Pitt) stojí na prahu nové baseballové sezóny a znovu musí řešit odchody svých nejlepších hráčů za lukrativními nabídkami ekonomicky silnějších týmů. Tentokrát se Billy rozhodne jít vlastní, mnohem riskantnější cestou. Při jednom z mnoha obchodních tripů totiž narazil na sportovně zapáleného ekonoma Petera Branda (Jonah Hill), který ho seznámil se svou teorií, která baseball doslova kvantifikuje a rozebírá do statistického detailu. Billy a Peter začnou fungovat jako manažerský tým, a i když je to vedení klubu proti vůli, oba pánové podle statistických výpočtů poskládají tým z téměř nechtěných hráčů. Šance na vítězství ale rozhodně není mizivá.
    Bonusy:
  • Nepovedené záběry – Ztracený Brad,
  • Billy Beane: Nová podoba hry,
  • Moneyball: V průběhu hry – Kompletní pohled do zákulisí natáčení filmu Moneyball.
  • 
Zvuk: český DD 5.1, anglický DD 5.1, maďarský DD 5.1, polský DD 5.1 VO
    
Titulky: české, slovenské, anglické, bulharské, maďarské, polské, portugalské, rumunské
    
Obraz: 16:9, 1.85:1
    Doporučená cena: 299 Kč. V obchodech od 4. dubna 2012.
    Originální trailer filmu Moneyball

    DVD obal filmu Teorie velkého třesku Teorie velkého třesku 4. série 3DVD (The Big Bang Theory Season 4) (Magic Box)
    Bez nadsázky nejlepší americký sitcom posledních let, který těží především z neokoukaného archetypu skupiny geniálních, ale společensky k uzoufání žalostných nerdů Leonarda, Sheldona, Howarda a Raje. Ani ve čtvrté sezóně neztrácí jednotlivé postavy své geekovské charisma a zásoba inteligentních vtípků či sarkastických heftů v kombinaci s řadou vynikajících odkazů a narážek na filmovou, televizní a videoherní scénu dělají z Big Bangu i do čtveřice řádně třaskavou zábavu.
    Synopse: Statistická pravděpodobnost, že si Sheldon Cooper (Jim Parsons) najde z vlastní iniciativy přítelkyni, by se i v případě výzkumu Sheldona samotného rovnala nule. Jenže... Jmenuje se Amy Farrah Fowler (Mayim Bialik) a je přítelkyní Sheldona Coopera, i když by se vývoj jejich vztahu dal označit za minimálně pozoruhodný. To samozřejmě nemůže nechat v klidu Leonarda (Johnny Galecki), Howarda (Simon Helberg) a Raje (Kunal Nayyar), kteří jsou aktuálně "na suchu".
    Bonusy:
  • Tváří v tvář: Teorie relativity Velkého třesku,
  • Herci vypráví o oblíbených momentech série,
  • Hudební klip ke znělce seriálu od Barenaked Ladies,
  • Obsahuje film o natáčení klipu se scénami ze zákulisí,
  • Nepodařené záběry.
  • 
Zvuk: česky DD 2.0, anglicky DD 5.1, německy DD 2.0
    
Titulky: české, anglické pro neslyšící, německé pro neslyšící, polské
    
Obraz: 16:9, 2,40:1
    Doporučená cena: 699 Kč. V obchodech od 4. dubna 2012.
    Originální trailer filmu Teorie velkého třesku 4. série

    DVD obal filmu Milosrdné lži Milosrdné lži (Les Petits mouchoirs) (Magic Box)
    Guillaume Canet a jeho třetí režijní počin konečně potvrzující tvůrčí talent tohoto francouzského herce. Za výrazným dojmem stojí neotřele napsaná látka s řadou intenzivně vygradovaných momentů, přitom se většina děje odehrává během letní dovolené skupiny kamarádů. Ta je ovšem zarámována dvěma tragickými událostmi, které fungují v prvním případě jako přirozený katalyzátor, který spouští nezastavitelný příliv emocí a činů. V případě druhém potom zatáhne černou oponu nad prosluněným francouzským nebem. Všechny postavy jsou prokresleny do potřebné hloubky a "top notch" výkony všech více či méně slavných francouzských herců jen zostřují Canetovu dramatickou strunu.
    Synopse: Skupina přátel si užívá bezstarostný večer v místním klubu. Pro jednoho z nich, Luda (Jean Dujardin), má však návrat domů téměř fatální následky, jelikož je sražen ze svého skůtru náklaďákem a je v kritickém stavu převezen do nemocnice. Všichni přátelé, včetně Ludovy přítelkyně Marie (Marion Cotillard), se ihned druhý den scházejí v nemocnici a zjišťují, že stav jejich přítele je velice vážný. Přesto je to nakonec neodradí odjet na plánovanou dovolenou k Maxovi (François Cluzet). Místo zamýšleného odpočinku se vztahy jednotlivých přátel nejen pod vlivem Ludovy nehody začínají intenzivně napínat a celá dovolená se nezadržitelně mění v citově vyčerpávající životní kapitolu.
    Bonusy:
    
Film je distribuován bez bonusů.
    
Zvuk: česky DD 5.1, francouzsky DD 5.1
    
Titulky: české
    
Obraz: 16:9
    Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 4. dubna 2012.
    Originální trailer filmu Milosrdné lži

    DVD obal filmu Maratónec Maratónec (Marathon Man) (Magic Box)
    Dentálně procítěná, oldschoolová klasika, která zaujímá své pevné místo v elitní thrillerové sestavě let sedmdesátých. Herecky naprosto bez výhrad, jinými slovy o Hoffmanovi a Olivierovi netřeba diskutovat, výkon Roye Scheidera evokuje rozmrzelost nad tím, jak rychle tento charismatický herec vyklidil své těžce vydobyté pozice. Zápletka je sice ke konci nadčasově překombinovaná, kvalitní dojem naštěstí pokazit nestačí.
    Synopse: Čerstvě graduovaný student historie Babe (Dustin Hoffman) je proti své vůli vtažen do konspiračního spiknutí, do kterého je namočen jeho bratr Doc (Roy Scheider). Jeho středobodem jsou zcizené diamanty, pro které je německý válečný zločinec Szell (Laurence Olivier) ochoten jít až za samotnou hranici lidské bolesti.
    Bonusy:
  • Vzpomínky na Maratónce,
  • Trailer,
  • Kouzlo Hollywoodu je kouzlo lidí.
  • 
Zvuk: česky 1.0, anglicky DD 5.1, německy 1.0
    
Titulky: české, anglické, arabské, bulharské, dánské, finské, islandské, maďarské, německé, norské, polské, rumunské, švédské, turecké
    
Obraz: 16:9
    Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 4. dubna 2012.
    Originální trailer filmu Maratónec

    DVD obal filmu Podmořský svět  3D Podmořský svět 3D (IMAX: Under the Sea 3D) (Magic Box)
    Pastva pro oči a ve 3D určitě dechberoucí výlet do podmořského světa, přesto ve svých čtyřiceti minutách nezanechá hlubší stopu, protože jde pouze o cílenou vizuální atrakci, která jiný smysl než zrak oslovit vlastně ani nechce.
    Synopse: Jedinečný pohled na podmořské regiony Jížní Austrálie či Nové Guineje, který umožní nahlédnout do života řady mořských tvorů a nezapomene zmínit také vliv globálního oteplování.
    Bonusy:
  • Jak se točil IMAX®: Podmořský svět.
  • 
Zvuk: česky DD 5.1 Voiceover, anglicky DD 5.1 Voiceover, německy DD 5.1 Voiceover, polsky DD 5.1 Voiceover, španělsky DD 5.1 Voiceover, turecky 2.0 Voiceover
    
Titulky: české, anglické pro neslyšící, dánské, estonské, finské, hebrejské, chorvatské, litevské, lotyšské, německé pro neslyšící, německé, norské, polské, portugalské, řecké, španělské, švédské, turecké
    
Obraz: 16:9
    Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 4. dubna 2012.
    Originální trailer filmu Podmořský svět 3D

    DVD obal filmu Alois Nebel Alois Nebel (Bontonfilm)
    Vytříbeně stylová animace, která v "sečtělém" divákovi ihned vyvolá reminiscenci na Linklaterův Temný obraz a v neposlední řadě na vynikající herní titul XIII. Černobílá animace se z rukou českých animátorů přenesla na filmové plátno v režii Tomáše Luňáka tak povedeným způsobem, že nejen méně náročným divákům utkví v hlavě pouze špičkový grafický kabátek, kterému pumpují krev do žil charismatické hlasy Krobota, Rodena nebo Švehlíka. Na vedlejší koleji divákovy pozornosti se při pečlivějším přezkoumání ocitá děravý scénář, který tempu ostatních, plně funkčních složek filmu nestačí, což svádí k obligátnímu tvrzení, že forma opět zvítězila nad obsahem. Podobně kategorickou frázi si Alois Nebel rozhodně nezaslouží, naopak odvaha a úsilí autorů zasluhuje respekt.
    Synopse: Alois Nebel (Miroslav Krobot) pracuje jako výpravčí na železniční stanici Bílý Potok v Jeseníkách a jeho příběh začíná na podzim roku 1989. Na sklonku socialismu prožívá samotářský Nebel poklidné období, které občas narušuje tajemná mlha, ve které se mu nejčastěji zjevuje oběť 2. světové války Dorotha (Tereza Voříšková). Spletité bludiště osudu zavane do Nebelova života Němého (Karel Roden), který se svou sekyrou domáhá pomstění své matky. Nebel nakonec ztrácí hlavu a končí v blázinci, přichází o práci a odjíždí do Prahy hledat zaměstnání nové. A právě zde, na Hlavním nádraží potkává Květu (Marie Ludvíková), svou životní lásku.
    Bonusy:
    
Film je distribuován bez bonusů.
    
Zvuk: český DD 5.1
    
Titulky: české pro neslyšící
    
Obraz: 16:9
    Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 4. dubna 2012.
    Český trailer filmu Alois Nebel

    DVD obal filmu Prci, prci, prcičky 2 Prci, prci, prcičky - První tři filmy 3DVD (American Pie 1 - 3) (Bontonfilm)
    Prci, prci, prcičky (American Pie)
    Přestože jde asi o nejvkusnější teenagerovskou komedii všech dob, pořád má k plnohodnotnému a zapamatovatelnému zážitku docela daleko. Už zde se prokázalo, že sympatický zmatkář Jason Biggs to ve společnosti svých nudných hereckých kolegů (Chris Klein, to byla a bude vždy jedna velká a toporná herecká tragédie) sám neutáhne, a přestože jeho tandem s tatíkem, kterého Eugene Levy přetavil v trademark celé série, funguje na jedničku a je highlightem každého dílu, více toho první prcičky jednoduše nabídnout nedokáží. No dobře, uvidíte nahou Shannon Elizabeth, ale tím už to opravdu hasne.
    Synopse: Čtyři nerozluční kamarádi Jim (Jason Biggs), Oz (Chris Klein), Kevin (Thomas Ian Nicholas) a Finch (Eddie Kaye Thomas) se vzájemně zavážou paktem, který říká, že všichni musí přijít do maturity o panictví. Závod s časem a řadou nepředvídatelných a ztřeštěných okolností nabírá pro každého z nich úplně jiný směr, cíl se ovšem nemění...
    
Zvuk: český DD 5.1, anglický DD 5.1
    
Titulky: české
    
Obraz: 16:9
    Originální trailer filmu Prci, prci, prcičky
    Prci, prci, prcičky 2 (American Pie 2)
    Pokračování základního kamene teenagerovských komedií se doslova zuby nehty drží v mantinelech stravitelnosti. Humorem se šetří na úkor pseudolechtivých scén, kterých se nadržené mladé publikum stejně nedočká, a nejvíce paradoxně pobaví ty chlívem (pouze) zavánějící. Ani žolík prvního dílu Eugeny "S penisem ti poradím" Levy už nemá čím překvapit a to znamená konec srandy.
    Synopse: Naši staří známí - nešika Jim (Jason Biggs), sympaťák Kevin (Thomas Ian Nicholas), sporťák Oz (Chris Klein), do Stifflerovy mámy zamilovaný Finch (Eddie Kaye Thomas) a věčně nadržený chlívek jménem Stiffler (Seann William Scott) - mají za sebou rok na univerzitě a na pány čekají prázdniny. A protože si chtějí prázdniny pořádně užít, pronajmou si dům na pláži, který je ideálním místem pro párty plné sexy kočiček, které čekají, až si je pánové uloví. Jak už jsme u našich hrdinů zvyklí, cestu k dívčím srdcím ale provází nespočet často choulostivých karambolů.
    
Zvuk: český 2.0, anglický 2.0
    
Titulky: české
    
Obraz: 4:3
    Originální trailer filmu Prci, prci, prcičky 2
    Prci, prci, prcičky - svatba (American Wedding)
    Určitě zábavnější a lechtivější (v rámci možností povedená rozlučka se svobodou) než unylá dvojka. Paradoxně za to může místy nesnesitelný Stiffmeister, jemuž scenárista dal více prostoru než v obou předešlých dílech dohromady, a přestože Seann William Scott tlačí na pilu mládencovy demence, jak jen to jde, párkrát do černého se trefí. Sofistikovanější protipól humoru má v popisu práce dle tradic spolehlivý Eugene Levy. V subžánru teen komedií a pro náctileté povedená taškařice, pro vyzrálejší publikum stravitelné jen s příslibem odměny sexuálního ražení.
    Synopse: Studentská léta jsou pryč a Jim (Jason Biggs) se rozhodne požádát svou lásku Michelle (Alyson Hannigan) o ruku, a protože je rozený zmatkář, musí ho na poslední chvíli zachraňovat všudypřítomný otec (Eugene Levy). Do svatby sice zbývá jen čtrnáct dní, ale jeho kamarádi nelení a tradičně aktivní Stifller (Seann William Scott) zorganizuje Jimovu rozlučku se svobodou. Ta sice proběhne opět na divoko, ale Jim s vypětím všech sil zůstává v očích rodičů Michelle mužem číslo jedna. Den svatby se ovšem neúprosně blíží a Jim musí být maximálně pozorný, protože především Stifller je v oblasti průšvihů více než kreativní.
    
Zvuk: český DD 5.1, anglický DD 5.1
    
Titulky: české, anglické, arabské, řecké, turecké
    
Obraz: 16:9, 2.35:1
    Originální trailer filmu Prci, prci, prcičky - svatba
    Bonusy:
  • Komentář herců & štábu,
  • Vystřižené záběry,
  • Vynechané scény,
  • Trailer Prci, prci, prcičky: Školní sraz,
  • A mnohem více...
  • Doporučená cena: 399 Kč. V obchodech od 4. dubna 2012.

    Alvin a Chipmunkové 1 - 3 limitovaná edice Alvin a Chipmunkové 1 - 3 limitovaná edice 3 DVD (Alvin and the Chipmunks 1 - 3 Limited Box) (Bontonfilm)
    Alvin a Chipmunkové (Alvin And The Chipmunks)
    Průměrná a nenáročná zábava pro nejmenší, kterou do roviny snesitelnosti pro odrostlejší diváctvo neposouvá Jason Lee (scénář mu to ostatně ani neumožňuje), ale především šťavnatě ziskuchtivý David Cross. Chipmunkové ze startu sice působí roztomile, jejich hudební výstupy jsou ovšem otřesné a v kombinaci s pisklavými hlásky chlupáčů můžou citlivějším povahám pocuchat hudební sluch.
    Synopse: David (Jason Lee) je hudební skladatel, kterému se v současné době příliš nedaří, a protože mu manažer Ian (David Cross) jeho poslední "výtvor" doslova omlátil o hlavu, rozhodne se, že na skládání hudby definitivně zanevře. V tom se ovšem do jeho života vřítí trojice chipmunků Alvin, Simon a Theodore, ze kterých se brzy vyklube pěvecky nadané trio a také zároveň obrovský megahit. Trio chlupáčů sice Davida vrací zpět do byznysu, ale v hlavě Iana se již rychlostí blesku rodí plán, jak tento huňatý zlatý důl uzmout jen pro sebe.
    Bonusy:
  • Film o filmu: Chip Chip hurá!,
  • Historie Chipmunků,
  • Film o filmu: Hudební sladění Chipmunků.
  • Originální trailer filmu Alvin a Chipmunkové
    Alvin a Chipmunkové 2 (Alvin And The Chipmunks: The Squeakquel)
    Tihle malí chlupáči vstupují podruhé do stejné řeky, tzn. pořád jsou to neodolatelně roztomilá zlobidla a pořád zpívají jako o život v tónině, která je místy téměř smrtící. Méně prostoru je dopřáno Jasonu Leemu, což je jednoznačné minus a ani David Cross nedosahuje údernosti, kterou bavil v prvním díle. Chipmunkové jsou ale hlavně pro děti a ty budou i podruhé radostí skákat do stropu.
    Synopse: Tři nezbední chipmunkové Alvin, Simon a Theodore musí do školy, a protože dostali svého skoro taťku Davea (Jason Lee) do nemocnice, bude se o ně starat jeho synovec Toby (Zachary Levi), který zodpovědnosti také dvakrát nepobral. Ke všemu za rohem stále číhá pomstychtivý Ian (David Cross), který potvrdil svůj čich na talent a přichází s konkurenčním pěveckým triem Chipettek. Školní pěvecká soutěž o 25 tisíc dolarů se díky tomu proměňuje v nefalšovaný souboj hlasově nadaných chlupáčů.
    Bonusy:
  • Hudební stroj Munků,
  • Hudba ze skořápky – Trivia Track,
  • Hudební šílenství,
  • Chipmunkové: V zákulisí.
  • Originální trailer filmu Alvin a Chipmunkové 2
    Alvin a Chipmunkové 3 (Alvin And The Chipmunks: Chip - Wrecked)
    Do třetice beze změny, jen lokace nám výrazně zatraktivněly a tři malí chlupáči už natvrdo flirtují s uvrtěnými chipettkami, které se představily již v předešlém dílu. Jde sice o nejméně zábavný díl z celé trilogie, stále se ale bezpečně drží v poklidných vodách koukatelného rodinného průměru.
    Synopse: Chipmunkové a Chipettky tentokrát na jedné lodi, a to dolova, jelikož si s Davem (Jason Lee) vyrazili na luxusní zaoceánské jachtě. Naši malí nezbedové si ale nedají pokoj ani tady a rozpoutají svou, nám dobře známou spoušť vylomenin, v jejichž důsledku jde přepychové plavidlo ke dnu. Všichni se proto ocitají na opuštěném ostrově a jejich dobrodružství je - i díky rafinovanému převleku zloducha Iana (David Cross) - teprve na začátku.
    Bonusy:
    
Film je distribuován bez bonusů.
    Originální trailer filmu Alvin a Chipmunkové 3
    
Zvuk: česky DD 5.1,anglicky DD 5.1, maďarsky DD 5.1, polsky DD 5.1
    
Titulky: české,anglické, maďarské, polské
    
Obraz: 16:9
    Balení obsahuje:
  • 3x DVD,
  • 3x Plyšová hračka,
  • 1x Průhledná taška.
  • Doporučená cena: 999 Kč. V obchodech od 4. dubna 2012.

    DVD obal filmu Hranaři Hranaři (Magic Box)
    Tvrdý a bolestivý pád na nefalšovaný thrillerový beton zažije každý divák bez výjimky a jen pár vyvolených s nadstandartně vyvinutým smyslem pro filmový masochismus si z něj odnesou zážitky, o kterých budou svým kamarádům u piva s velkým úspěchem vyprávět.
    Synopse: Velká stavební zakázka je v českých luzích a hájích typicky rodnou půdou pro všemožnou formu korupce a zdroj snadno ždímaných peněz, které častokrát putují na místa nejvyšší. Problém nastává ve chvíli, když se jeden článek penězotvorného řetězce rozhodne narušit nastavenou "rovnováhu".
    Bonusy:
  • Trailer,
  • Teaser,
  • Film o filmu.
  • 
Zvuk: česky DD 5.1
    
Titulky: české pro neslyšící, anglické
    
Obraz: 16:9
    Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 4. dubna 2012.
    Originální trailer filmu Hranaři

    DVD obal filmu Odplata Wyatta Earpa Odplata Wyatta Earpa (Wyatt Earp's Revenge) (Bontonfilm)
    Legenda Divokého západu Wyatt Earp, respektive jeho kosti se ještě teď křečovitě kroutí poté, co tohoto ikonického šerifa bezskrupulózně "znásilnil" ve své televizní adaptaci Michael Feifer. Víc není třeba dodávat.
    Synopse: Wyatt Earp se společně se svými společníky Batem Mastersonem, Charliem Bassettem, Billem Tilghmanem a Docem Hollidayem vydává po stopách bezcitných bratří Kenedyů, kteří za sebou zanechávají pouze mrtvá těla. Štvanice může začít.
    Bonusy:
  • V sedle s Wyattem Earpem.
  • 
Zvuk: český DD 5.1, anglický DD 5.1, polský DD 5.1 VO, ruský DD 5.1 VO
    
Titulky: české, slovenské, anglické, arabské, bulharské, řecké, hindské, polské, portugalské, rumunské, turecké
    
Obraz: 16:9, 1.78:1
    Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 4. dubna 2012.
    Originální trailer filmu Odplata Wyatta Earpa

    Chcete vědět, jaké další DVD dorazí do tuzemských obchodů? Podívejte se na kompletní seznam chystaných titulů v našem DVD kalendáři.

    ANKETA

    Na který DVD titul se nejvíce těšíte ve 14. týdnu roku 2012?













    Podívat se na výsledky



    NÁZORY

    Vložit názor

    Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

    Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

    Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
    Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

    DOPORUČENÉ ČLÁNKY
    Kinopremiéry: 13. týden
    Kinopremiéry: Godzilla, Kong a Gump obsluhují anglického krále a prožívají dokonalé dny Poslední březnové premiéry jsou především ve znamení návratu dvou monster a jednoho zvířátka. Na plátnech si to znovu rozdají Godzilla a Kong, diváckým hitem ovšem nepochybně bude pokračování dobrodružství psa Gumpa.... čtěte zde
    Vydáno: 27.03.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
    0
    Top 20 ČR: 12. týden
    Top 20 ČR: Čechy zajímá jen Duna a Sladký život V českých kinech se stále nejvíce chodí na americký trhák Duna a na českou komedii Sladký život. Zájem je také o animák o Kung Fu Pandě. čtěte zde
    Vydáno: 26.03.2024 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
    0
    Box office: 12. víkend
    Box office: Koho zavoláte? V amerických kinech proběhla o víkendu premiéra nového dílů Krotitelů duchů, který ovládl víkendové tržby a posunul celou franšízu do klubu miliardářů. čtěte zde
    Vydáno: 25.03.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
    0
    TV tipy: 22. 3. 2024 - 28. 3. 2024
    TV tipy: Žena v táboře tygrů sepisuje čtvrtý protokol a hledá zelený led S končícím březnem v televizích nejvíce překvapí zařazení dvou absolutně neznámých britských thrillerů z osmdesátých let. Největším diváckým lákadlem ale nejspíš bude premiérové uvedení dramedie Hodně štěstí, pane... čtěte zde
    Vydáno: 22.03.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
    0
    Kinopremiéry: 12. týden
    Kinopremiéry: Neposkvrněné panenky na útěku z Utopie I v tomto týdnu je v kinech čas na dohánění restů, protože žádná z premiér nemá velký divácky potenciál a je spíše pro hrstku fanoušků. To platí jak pro novinku Ethana Coena, tak pro horor Neposkvrněná se Sydney Sweeney. čtěte zde
    Vydáno: 20.03.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
    0
    SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
    - Zemřel Norbert Lichý (19.01.2024 09:30 v Novinky | Zprávy)
    - Zemřel Bill Butler (07.04.2023 05:59 v Novinky | Zprávy)
    - R.I.P.: Hvězdy, které nás v roce 2022 opustily (26.12.2022 12:30 v Novinky | Zprávy)
    - Zemřela Louise Fletcher (24.09.2022 06:50 v Novinky | Zprávy)
    - Stroj času: Osvícení vyzařuje i po 40 letech (20.11.2021 12:00 v Recenze | Stroj času)
    - TV tipy: Nepříčetná policajtka vydává příkaz k popravě (17.09.2021 07:30 v Radar | TV tipy)
    - Recenze: Annette je nevšedním muzikálem s hudbou Sparks, kterému sráží hlavu přemrštěná stopáž (13.07.2021 15:00 v Recenze | Premiéry)
    - Téma: top 10: herci s nejvíce Oscary (16.01.2021 09:30 v Články | Publicistika)
    - Téma: nejlepší filmy všech dob (13.12.2020 12:00 v Články | Žebříčky)
    - Sarah Paulson je sestra Ratchedová ve finálním traileru (08.09.2020 17:25 v Novinky | Trailery)
    - Sarah Paulson jako Ratchedová v traileru (05.08.2020 08:19 v Novinky | Trailery)
    - Zemřel hollywoodský producent Robert Evans (28.10.2019 20:15 v Novinky | Zprávy)
    - Top 10: filmy Michaela Douglase (26.09.2019 07:30 v Články | Publicistika)
    - TV tipy: Osamělý přespolní běžec generál MacArthur čte mapy ke hvězdám a hledá papírová města (24.05.2019 07:30 v Radar | TV tipy)
    - Zemřel herec Václav Postránecký (08.05.2019 12:15 v Novinky | Zprávy)
    - Top 10: Nejlepší role Jacka Nicholsona (13.04.2019 12:00 v Články | Publicistika)
    - Téma: Lesk a bída Oscarů (27.01.2019 17:30 v Články | Publicistika)
    - R.I.P.: Hvězdy, které nás v roce 2018 opustily (26.12.2018 13:23 v Novinky | Zprávy)
    - Téma: Zlatý glóbus část 1.:1944-1980 (15.12.2018 12:00 v Články | Publicistika)
    - Zemřel scenárista William Goldman (16.11.2018 19:13 v Novinky | Zprávy)

    PREMIÉRA TÝDNE   09/2024

    Duna: Část druhá
    8/10

    Snímek Denise Villeneuva zručně převedl mnohovrstevnatou a významově i dějově komplikovanou románovou předlohu do unikátní filmové podoby poctivého blockbusteru, jenž nestojí jen na akčních atrakcích.

    AKTUÁLNĚ V KINECH

    Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

    TV TIPY

    NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

    NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

    NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

    filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
    filmserver.cz - o filmech víme vše
    ©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
    Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
    Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
    smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
    Zavřít reklamu