Potterovská sága vyjde v exkluzivní DVD / BD edici

Vydáno: 04.03.2012 09:54 - Amaya Tomanová | foto: Warner Bros. Ent. & Harry Potter Publishing Rights J.K.R

Po fanoušcích už začíná přes předobjednávky pomrkávat z prvních webshopů kompletní série ságy o Harrym Potterovi. Na co se těšit? Třeba na neuvěřitelných 31 disků a 5 hodin dosud nezveřejněného bonusového materiálu, vystříhaných scén a alternativních konců. A na 3D coby třešničku na dortu.
Zatímco fanoušci spisovatelky J. K. Rowling si na spisovatelčin nejnovější román pro dospělé budou muset ještě nějakou chvíli počkat, příznivci Harryho Pottera se nadmíru příjemného překvapení dočkají o něco dříve - filmová potterovská sága totiž již brzy vyjde pod názvem Harry Potter: Wizard's Collection v exkluzivní DVD a BD edici.
Zámořští fanoušci mají již teď možnost předobjednat si superextraunikátní, luxusní limitovanou DVD / BD kolekci (za "luxusní" cenu 350 dolarů) čítající jednatřicet disků, na nichž naleznou nejen kompletní potterovskou sérii včetně 3D verzí posledních dvou filmů, ale navíc pět hodin bonusového materiálu, a to vše stylově zabalené ve zdobené "kouzelné" skříňce s logem Bradavic.
Kromě disků s obrazovým materiálem bude dárkové balení obsahovat také například mapu Bradavic a další suvenýry či nezbytnosti. Kdy přesně kolekce vyjde, zatím nebylo oznámeno, předběžné objednávky se však i přesto jen hrnou. Možná také proto, že dosud vydaná DVD s Harrym Potterem hodlají Warneři po vzoru "disneyovského sejfu" stáhnout z prodeje.
A abychom vás navnadili ještě o něco více, přidáváme také videoupoutávku.
zdroj: Collider


Originální upoutávka na Harry Potter: Wizard's Collection


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY