Tony Scott má další drogovou zakázku

Vydáno: 19.02.2012 15:31 - Simona Knotková | foto: Ron Phillips / Touchstone Pictures & Jerry Bruckheimer, Inc.

Známe už konečně jméno jeho dalšího snímku?
Tony Scott při natáčení filmu <b>Déjà Vu</b>
Touchstone Pictures
Tony Scott nemá drog pravděpodobně nikdy dost. V prosinci jsme psali o jeho možné režisérské i producentské účasti na připravovaném snímku Narco Sub, kde hlavní part měla hrát ponorka naplněná drogami. Těžko říct, jak to s ní vypadá aktuálně. I kdyby z ní ovšem sešlo, Scott už má pro sebe další potencionální projekt. A opět plný drog.
Lucky Strike, jak by se film měl zřejmě jmenovat, chystá společnost 20th Century Fox a v jeho příběhu se agent DEA, bojující proti pašování a distribuci drog, spojí s pašerákem za účelem dopadnutí drogového kartelu. V roli agenta by se měl - možná trochu překvapivě - objevit komik Vince Vaughn. Za scénářem stojí Henry Bean a natáčet by se mohlo začít už na konci léta nebo na podzim tohoto roku. Pokud vše půjde podle plánu. Pokud se tedy Scott vůbec zúčastní.
Poslední měsíce je jeho jméno skloňováno s kdečím - od remaku Válečníků přes Top Gunu až po Hell's Angels. Poslední snímek, který vznikl pod jeho rukama, Nezastavitelný, měl přitom premiéru už na konci roku 2010.
Možná je tedy už nejvyšší čas, aby si v tom Scott udělal jasno. A menší revize jeho pracovního diáře mu určitě také neuškodí.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY