Ztvární Diane Kruger mimozemskou Hledačku?

Vydáno: 26.01.2012 08:52 - Simona Knotková | foto: Facebook tvůrce

Objeví se v adaptaci románu Stephenie Meyer
Diane Kruger ve filmu <b>Neznámý</b>
Jay Maidment / Dark Castle Holdings, LLC
V připravované filmové adaptaci sci-fi románu Hostitel autorky Stmívání Stephenie Meyer se možná blýskne i Diane Kruger. Herečka, kterou jste naposledy mohli vidět v thrilleru Jaume Colleta-Serra Neznámý, je kandidátkou na roli Hledačky.
Příběh snímku The Host je zasazen na Zemi po invazi mimozemšťanů. Ti se postupně zmocňují lidských těl, ze kterých se snaží vymazat jejich duši. Hlavní hrdinka Melanie však zavčas zjistí, že na ní parazituje mimozemšťanka Wanda, a pomocí svých vzpomínek se s ní pouští do boje. Postava Kruger, Hledačka, je vybrána, aby nad Wandou měla dohled a sledovala její správné ovládnutí hostitelova těla.
Již dříve jsme psali, že do hlavní dvojrole se uvažuje o Saoirse Ronan. Tato skutečnost je nyní potvrzená, stejně jako tvůrce na režisérském postu. Oficiálně se tedy do natáčení pouští Andrew Niccol, který je rovněž autorem scénáře.
Víme také o dalších jménech v obsazení: přítelem Melanie se stane Max Irons, mužem zamilovaným do Wandy zase Jake Abel. Do role vůdce povstalců - těch, kteří mimozemský útok na Zemi přežili - tvůrci uvažují o dosazení Williama Hurta.
Přestože má v knižní podobě román zatím pouze jeden díl, filmaři už uvažují o trilogii. Premiéra je stanovena na 29. března 2013.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY