Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Novinky na Blu-ray: 50. týden

Novinky na Blu-ray: 50. týden

Vydáno: 11.12.2011 22:31 v sekci Radar | BD a DVD tipy - Miroslav Böhm | foto: TriStar Pictures

Konec roku je tady. Alespoň co se týká novinkových Blu-ray disků, protože aktuální nabídka bude pro tento kalendářní rok - až na jedinou výjimku - poslední. Nejvíce vaší pozornosti si protentokrát zaslouží westernová Velká země, hororové Smrtelné zlo 2 či biografický Chaplin.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
BD obal filmu Chaplin Chaplin (Magic Box)
Snímek Chaplin je láskyplný portrét zachycující ve velké míře úžasný život a dobu mladého tuláka. Dětství prožité v Anglii je sklíčené chudobou. Smysl života nachází po boku přítele Macka Sennetta (Dan Aykroyd) a Douglase Fairbankse (Kevin Kline), mnohých žen, skandálních afér a neúprosným pronásledováním J. Edgarem Hooverem.
 Film Chaplin je obsáhlejší než životní příběh herce samotného a je ohromujícím zobrazením dávné doby, kdy byl Hollywood nejoslnivější. (oficiální text distributora)
Bonusy:
  • Procházka při západu slunce,
  • Chaplin hrdinou,
  • Nejznámější muž na světě,
  • All At Sea - Chaplinova groteska,
  • kino trailer.
  • Zvuk: anglicky DTS- HD MA 2.0, česky DTS- HD MA 5.1
    Titulky: české
    Obraz: 1,85:1
    Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 14. prosince 2011.

    BD obal filmu Smrtelné zlo 2 Smrtelné zlo II. (Magic Box)
    Ash (Bruce Campbell), jediný přeživší smrtelného zla, se vrací, se svou přítelkyní Lindou (Denise Bixler), do osamělé chaty hluboko v lese. Spolu objeví záhadnou nahrávku s hlasem profesora Knobyho, který cituje pasáže z Necronomiconu, pradávné knihy smrti. Díky tomu zjistí, že profesorova slova jsou dost silná, což se projeví prokletím, které osvobodí duši ďábla, žijícího v nedalekém lese, jenž je obklopuje. Sledujte teror - nechutné spiknutí a nadpřirozené démony, kteří vpadnou do chatky v krvavém tažení po lidských obětech. V zoufalství se Ash pokusí uniknout svému strašnému osudu, a tak bojuje s hrůznými démony s pomocí nečekaných hostů. Avšak brzy zjistí, že nemůže soupeřit s nepopsatelnými stvořeními, která číhají za každými dveřmi, na každém rohu... (oficiální text distributora)
    Bonusy:
  • Evil Dead II: výkřiky hrůzy,
  • Opilí krví,
  • trailer.
  • Zvuk: anglicky DTS- HD MA 5.1, česky DTS- HD MA 5.1
    Titulky: české
    Obraz: 1,85:1
    Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 14. prosince 2011.

    BD obal filmu Velká země Velká země (Magic Box)
    Bývalý námořní kapitán James McKay přijede na Západ se svou snoubenkou Patricií Terrillovou. Mladá žena je dcerou nejmocnějšího muže v kraji, majitele obrovského ranče Henryho Terrilla. James se budoucímu tchánovi zamlouvá, ovšem jen do chvíle, kdy odmítne bránit se proti násilí. Do tohoto kraje ruka zákona nedosáhne a muži musejí často bojovat s honáky Terrillova konkurenta Rufuse Hannasseyho. V sázce je totiž drahocenná voda, kterou oba rančeři potřebují pro svůj dobytek. Nenávist mezi oběma rody vrcholí a schyluje se k válce. James neví, jak to na Divokém západě chodí, přesto však stále odmítá změnit své zásady. Jen málokdo vidí, že je v mnoha ohledech statečnější než místní rváči a siláci... (oficiální text distributora)
    Bonusy:
  • Film je distribuován bez bonusů.
  • Zvuk: anglicky DTS- HD MA 2.0, česky DTS- HD MA 2.0
    Titulky: české
    Obraz: 2,35:1
    Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 14. prosince 2011.

    BD obal filmu Mlha Mlha (Magic Box)
    S příchodem mlhy začíná teror. Působivě mrazivá, hororová klasika od mistra hororu Johna Carpentera (Věc) a spoluautorky Debry Hill (Útěk z L.A.), v níž si zahrají Adrienne Barbeau (Msta přichází z močálu), Jamie Lee Curtis (Halloween), vítěz Oscara za rok 1973 John Houseman (The Paper Chase) a Janet Leigh (Psycho). 
Ztratíte se v mlze… Budete tak vyděšení, že se budete bát vyjít za bílého dne ven. 
Ospalá přímořská vesnička Antonio Bay brzy pochopí pravý význam slova MSTA. Na zdánlivě spořádané městečko čeká tajemství ukryté v chamtivosti a násilí z minulosti. 
Přesně před sto lety zde za podivných okolností ve strašidelné, husté mlze ztroskotala loď. Nyní se v závoji temnoty vracejí dávno mrtví námořníci ze svého mořského hrobu, aby učinili důkladnou krvavou mstu. Dá se tato skutečná noční můra zastavit, nebo bude valící se mlha zabíjet dál?! (oficiální text distributora)
    Bonusy:
  • Film je distribuován bez bonusů.
  • Zvuk: anglicky DTS- HD MA 5.1, česky DTS- HD MA 5.1
    Titulky: české
    Obraz: 2,35:1
    Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 14. prosince 2011.

    BD obal filmu Bláznivá, zatracená láska Bláznivá, zatracená láska (Magic Box)
    Čtyřicetiletý Cal Weaver (Steve Carell) prožívá svůj sen – má dobrou práci, hezký dům, skvělé děti a za manželku lásku ze střední školy. Když ale zjistí, že ho jeho žena Emily (Julianne Moore) podvádí a chce se s ním rozvést, jeho „dokonalý“ život vezme rázem za své. A co je horší – Cal se ocitne ve světě svobodných, jenže sám už několik desítek let nerandil, a tak zažívá jeden neúspěch za druhým. Volné večery tráví sám v místním baru, kde utápí špatnou náladu. Cala vezme pod ochranu Jacob Palmer (Ryan Gosling) – pohledný sportovec lehce po třicítce. Aby Jacob Calovi pomohl zapomenout na jeho ženu a začít nový život, otevře mu zcela nové obzory: flirtující ženy, pánské jízdy a také nový styl. Cal a Emily nejsou jediní, kdo hledají lásku. Calův třináctiletý syn Robbie se zamiloval do sedmnáctileté chůvy Jessicy, která si zase myslí na Cala. Navzdory Calovu „znovustvoření“ jeho srdce nelze předělat a zdá se, že právě to ho stále vede tam, kde začal. (oficiální text distributora)
    Bonusy:
  • Steve a Ryan v baru (
Steve Carell a Ryan Gosling otevřeně komentují své role, lásky a spolupráci na filmu.),
  • Sukničkář potkává svůj protějšek (
Ryan Gosling a Emma Stone vám povypráví o randění před kamerou, milostných scénách i kamarádském vztahu se Stevem Carellem.),
  • vynechané scény.
  • Zvuk: anglicky 5.1 Audio Descriptive Service, maďarsky DD 5.1, francouzsky DD 5.1, polsky 5.1 Voiceover, italsky DD 5.1, česky DD 5.1, turecky DD 2.0, kastilsky DD 5.1, rusky DD 5.1, anglicky DTS- HD MA 5.1, německy DD 5.1
    Titulky: kastilské, anglické pro neslyšící, arabské, české, dánské, finské, francouzské, hebrejské, holandské, chorvatské, italské pro neslyšící, maďarské, německé pro neslyšící, norské, polské, portugalské, rumunské, ruské, řecké, slovinské, švédské, turecké
    Obraz: 2,40:1
    Doporučená cena: 599 Kč. V obchodech od 14. prosince 2011.

    BD obal filmu Dorian Gray Dorian Gray (Magic Box)
    Mladý Dorian Gray (Ben Barnes) přijíždí neotřelý na londýnskou společenskou scénu. Pod svá křídla ho vezme zkorumpovaný, ďábelský Lord Henrry Wotton, který mu představí špinavé rozkoše londýnského života. Dorian Gray zoufale touží po tom, uchránit své mládí a krásu, tak jak je zachyceno na jeho portrétu. A tak přislíbí dát cokoli za to, aby zůstal takový, jaký je – a to i svou duši. Propadaje se hlouběji a hlouběji do světa hříchu, sexu a celebrit a ve snaze ukrýt své tajemství, stávají se jeho skutky čím dál tím odpornějšími. (oficiální text distributora)
    Bonusy:
  • Film je distribuován bez bonusů.
  • Zvuk: anglicky DTS- HD MA 5.1, česky DTS- HD MA 5.1
    Titulky: české
    Obraz: 2,35:1
    Doporučená cena: 599 Kč. V obchodech od 14. prosince 2011.

    BD obal filmu Green Lantern Green Lantern (Magic Box)
    Vesmír jako takový je obrovská záhada, avšak po staletí tu existuje malá, ale velmi mocná síla. Říkají si sbor Green Lantern a jsou to ochránci míru a spravedlnosti. Všichni válečníci jsou vázáni bratrskou přísahou kvůli udržení pořádku mezi galaxiemi, každý z nich nosí prsten, ze kterého čerpá svou supersílu. Když se však objeví nepřítel jménem Parallax s hrozbou, že zničí všechnu rovnováhu vesmíru, leží osud a zkáza Země v rukou úplně nového člena, prvního lidského člena, který kdy byl mezi členy Green Lantern: Hala Jordana. Hal je talentovaný, ale nafoukaný zkušební pilot, ale má v sobě něco, co sbor očividně po celou dobu potřeboval: lidskost. To přinutí Green Lantern mít úctu k síle, která poprvé není spojena s prstenem, který dává supersílu. S pomocí kopilotky a dětské lásky Carol Ferris může Hal rychle zvládnout svou novou moc a najít odvahu překonat strach a dokázat tak, že není pouze klíč k poražení Parallaxe. Stane se největším Green Lantern všech dob... (oficiální text distributora)
    Bonusy:
  • Maximum Movie Mode,
  • Světlo Green Lantern (Výprava do světa Green Lantern v délce celovečerního filmu.
 Obsahuje komentář ve formě “Obraz v obraze”, 8 bonusů, biografie postav, galerie, storyboardy a ještě mnohem více!),
  • Vesmír ve stylu Green Lantern,
  • Digitální komiks – Justice League,
  • vynechané scény a další bonusy!
  • Zvuk: anglicky DTS- HD MA 5.1, rusky DD 5.1, turecky DD 2.0, maďarsky DD 5.1, česky DD 5.1, polsky 5.1 Voiceover, ukrajinsky DD 5.1
    Titulky: anglické pro neslyšící, arabské, bulharské, české, estonské, hebrejské, chorvatské, litevské, lotyšské, maďarské, polské, portugalské, rumunské, ruské, slovinské, srbské, turecké
    Obraz: neuvedeno
    Doporučená cena: 599 Kč. V obchodech od 14. prosince 2011. Film vychází ve stejný také ve 3D + 2D combo packu za 699 Kč.

    BD obal filmu Ošetřovatel Ošetřovatel (Bontonfilm)
    Zvířata ve Franklin Park Zoo zbožňují svého laskavého ošetřovatele Griffina Keyese (Kevin James). Griffin, kterému je příjemněji ve společnosti lva než ve společnosti ženy, usoudí, že jedinou jeho možností, jak najít dívku svých snů, je odejít ze zoo a najít si zajímavější práci. Zvířata se v záchvatu paniky rozhodnou porušit svá prastará pravidla mlčení a odhalí své největší tajemství: umí mluvit! Aby Griffina přiměla zůstat, rozhodnou se mu udělit lekce seznamování a dvoření – ve zvířecím stylu. (oficiální text distributora)
    Bonusy:
  • Obsahuje hratelné demo hry na PlayStation®3: Ratchet & Clank: All 4 One™!,
  • obsahuje 45 hracích minut,
  • zahraj si sám nebo až se třemi kamarády jako Ratchet, Clank, Qwark a Dr. Nefarious!,
  • vynechané scény,
  • herci a obsazení ve filmu,
  • Jak se točily akční záběry,
  • Být medvědem,
  • Smích je nakažlivý: Nepovedené záběry,
  • Gorila Bernie,
  • Chlupáči ve vedlejších rolích,
  • Tvorba vizuálních efektů - Zvířata.
  • Zvuk: anglický 5.1, český 5.1, slovenský 5.1, arabský 5.1, hebrejský 5.1, maďarský 5.1, polský 5.1, ruský 5.1, turecký 5.1, ukrajinský 5.1
    Titulky: české, slovenské, anglické, arabské, maďarské, polské, turecké, rumunské, portugalské, hebrejské, ruské, bulharské, čínské, chorvatské, estonské, řecké, hindské, islandské, korejské, litevské, srbské, slovinské
    Obraz: 2,40:1
    Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 14. prosince 2011.

    BD obal filmu Lord of the Dance Lord Of The Dance (Magic Box)
    Mezinárodní trhák - Lord Of The Dance - je zpět se zcela novou, úchvatnou show, která byla natočena živě v Dublinu a Londýně během vyprodané evropské tour 2011. Připravte se na ohromující zážitek plný vzrušení a vášně v ohromujícím stereoskopickém 3D provedení (pouze na BD). 
V hlavní roli se představí tvůrce a irský tanečník Michael Flatley, který se poprvé k souboru Lord Of The Dance připojil ve třinácti letech. Dechberoucí představení v novém, oslnivém stylu s nejmodernějším osvětlením, zvláštními efekty a kostýmy, které nadchnou jak mladé, tak i starší obecenstvo. 
Naskytne se vám nebývalá podívaná na představení Michaela Flatleye a exkluzivní pohled do zákulisí. Ocitnete se přímo v centru dění. Nenechte si proto ujít jedinečnou filmovou událost roku! (oficiální text distributora)
    Bonusy:
  • Ze zákulisí Lord Of The Dance,
  • vynechané scény.
  • Zvuk: anglicky DTS- HD MA 5.1, česky DTS- HD MA 5.1
    Titulky: české
    Obraz: 2,35:1
    Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 14. prosince 2011.

    BD obal filmu Univerzální voják Univerzální voják (Magic Box)
    Při masakru vietnamské vesnice se americký voják Luc dostává do konfliktu se šíleným seržantem Scottem. Oba muži se navzájem zabijí... O třiadvacet let později se na scéně objevují znovu jako příslušníci speciálního protiteroristického komanda - univerzální vojáci. Zvláštní oddělení ministerstva obrany z jejich těl vyvinulo nezničitelné stroje na zabíjení. Při záchranné akci v útrobách mamutí přehrady ohrožované teroristy se Lucovi začnou vynořovat vzpomínky na jeho minulý život. Vymkne se kontrole svých tvůrců a dává se na útěk, při kterém mu pomáhá mladá novinářka Veronika. Nejzuřivějším pronásledovatelem prchající dvojice se stává krví posedlý Scott. Nemilosrdně ničí vše, co se mu postaví do cesty. K rozhodujícímu souboji na život a na smrt se schyluje na farmě Lucových rodičů, kteří nemohou uvěřit tomu, že jejich syn vstal z mrtvých... (oficiální text distributora)
    Bonusy:
  • Zbraně, vlohy a bojové stroje: Jak se točil univerzální voják,
  • Příběh dvou titánů,
  • alternativní konec.
  • Zvuk: anglicky DTS- HD MA 5.1, česky DTS- HD MA 5.1
    Titulky: české
    Obraz: 2,35:1
    Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 14. prosince 2011.

    Pozn.: Kompletní seznam vydávaných filmů na Blu-ray discích si můžete prohlédnout také v našem BD kalendáři.

    ANKETA

    Na který Blu-ray titul se nejvíce těšite v 50. týdnu roku 2011?













    Podívat se na výsledky



    NÁZORY

    Vložit názor

    Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

    Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

    Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
    Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

    DOPORUČENÉ ČLÁNKY
    Kinopremiéry: 16. týden
    Kinopremiéry: Abigail s Dalím přežili občanskou válku a vyrážejí na dovolenou s Broučkem Ačkoli v tomto týdnu obohatí nabídky kin hned desítka filmů, jednoznačný hit mezi ní zcela chybí. Asi největší komerční potenciál skrývá česká komedie Dovolená s Broučkem, startuje ovšem i novinka Alexe Garlanda Občanská... čtěte zde
    Vydáno: 17.04.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
    0
    Top 20 ČR: 15. týden
    Top 20 ČR: Do kina se moc nechodí S přibývajícími teplými dny se kinosály vylidňují. Ani několik přitažlivých novinek včetně nových Krotitelů duchů na tom nic nezměnilo. čtěte zde
    Vydáno: 16.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
    0
    Box office: 15. víkend
    Box office: V USA vypukla Občanská válka U pokladen kin se prosadilo dystopické akční drama Občanská válka o rozdělené Americe v blízké budoucnosti, kde hrají manželé Kirsten Dunst a Jesse Plemons. čtěte zde
    Vydáno: 15.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
    0
    Tady Havel, slyšíte mě? 6/10
    Recenze: Dokument Tady Havel, slyšíte mě? vykresluje Václava Havla jako člověka mnoha paradoxů Dokument Petra Jančárka se zaměřuje na poslední tři roky v životě bývalého prezidenta Václava Havla. Jeho část je věnovaná i natáčení jeho filmového režijního debutu s názvem Odcházení. čtěte zde
    Vydáno: 13.04.2024 07:30 v sekci Recenze | Premiéry
    0
    TV tipy: 12. 4. 2024 - 18. 4. 2024
    TV tipy: Klan Gucci prožil smrtící ticho, v němž se zabýval děsivým dědictvím Po delší době se v televizích objeví filmy, které ještě nedávno figurovaly v nabídkách kin. Největším lákadlem je oscarový trhák Všechno, všude, najednou, uvedení se dočká i hvězdně obsazená biografie Klan Gucci. ... čtěte zde
    Vydáno: 12.04.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
    0
    SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
    - Kinopremiéry: Nezlomní Krotitelé duchů v říši ledu sledují ohňostroje (10.04.2024 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
    - Trailer: Borderlands (22.02.2024 09:30 v Novinky | Trailery)
    - Téma: Rok 2023 ve znamení neúspěšných komiksových filmů. Je jejich pád nevyhnutelný? (20.01.2024 10:30 v Články | Publicistika)
    - TV tipy: Vikingové cvičí draka, prochází uličkou přízraků a objasňují smrt na Nilu (29.12.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
    - Téma: Nejlepší americké filmy 80. let (26.11.2023 10:30 v Články | Žebříčky)
    - Trailer: Krotitelé duchů: Říše ledu (09.11.2023 09:30 v Novinky | Trailery)
    - Ryan Gosling je Kaskadér (02.11.2023 18:30 v Novinky | Trailery)
    - Zemřel Jeff Burr (12.10.2023 10:30 v Novinky | Zprávy)
    - Kinopremiéry: Ziggy Stardust se vydává do strašidelného domu, aby prožil minulé životy (26.07.2023 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
    - Kinopremiéry: Zázračný aparát Barbenheimer (19.07.2023 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
    - Recenze: Wes Anderson ve filmu Asteroid City zvážněl, poprvé zkusil i sci-fi prvky (28.06.2023 12:30 v Recenze | Premiéry)
    - TV tipy: Japonská mafie rozehrává za slunovratu zlodějskou partii (23.06.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
    - Top 10: Sam Raimi (04.06.2023 10:30 v Články | Žebříčky)
    - Margot Robbie je Barbie v novém traileru (25.05.2023 19:47 v Novinky | Trailery)
    - TV tipy: Pan Nepolapitelný hledá odhalenou stopu devadesátek (19.05.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
    - Téma: 10+1 nejočekávanějších filmů roku 2023 (20.04.2023 15:00 v Články | Publicistika)
    - Margot Robbie je Barbie v novém traileru (05.04.2023 09:30 v Novinky | Trailery)
    - TV tipy: Venom vzpomíná na Manhattan a hledá temnou hvězdu (31.03.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
    - Oscar 2023: filmem roku je Všechno, všude, najednou (13.03.2023 04:40 v Novinky | Zprávy)

    PREMIÉRA TÝDNE   14/2024

    Opičí muž
    7/10

    Britský herec Dev Patel, který před lety zazářil v Milionáři z chatrče, po dlouhém snažení konečně představil svůj vysněný režijní debut. S ním složil poctu bollywoodu i oblíbeným akčním filmům a neopomněl ani indickou kulturu.

    AKTUÁLNĚ V KINECH

    Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

    TV TIPY

    NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

    NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

    NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

    filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
    filmserver.cz - o filmech víme vše
    ©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
    Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
    Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
    smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
    Zavřít reklamu