Michael Mann se vypraví za zlatem

Vydáno: 21.04.2011 11:18 - Amaya Tomanová | foto: Facebook tvůrce

Aneb další šance pro koně, kolty a zlatou horečku
Michael Mann při natáčení filmu Veřejní nepřáteléRoztrhne se po úspěchu Opravdové kuráže pytel s filmy s westernovou tematikou? Další vlaštovku už chystá Michael Mann, byť o připravovaném projektu zatím nejsou známy žádné zásadní informace. Půjde prý o příběh ve stylu Poklad na Sierra Madre, zasazený do moderního prostředí a pojednávající o zlaté horečce.
Návrh scénáře pochází od Patricka Massera a Johna Zinmana, Mannovi jej ukázal Paul Haggis. A režisér byl z návrhu natolik nadšený, že se rozhodl zkusit projekt realizovat pod záštitou své produkční společnosti Forward Pass.
Ale není to jediný projekt, který má režisér v hledáčku - jednou z řady dalších zvažovaných možností je také filmová adaptace knihy Bernarda Cornwella Agincourt, Big Tuna, gangsterský příběh na základě skutečných událostí, životopisný snímek o válečném fotografovi Robertu Capovi a další. Kromě toho je také zaneprázdněn natáčením pilotního dílu seriálu pro stanici HBO Luck z prostředí koňských dostihů, na jehož produkci se podílí spolu s Davidem Milchem.
zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY