Venom 2 má zelenou

Vydáno: 08.01.2019 08:03 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Sequel marvelovského spider-manovského spin-offu Venom s Tomem Hardym dostal zelenou. Na sequelu komerčního hitu minulého roku bude pracovat scenáristka prvního dílu Kelly Marcel.
Fotografie z filmu Venom / VenomSequel spider-manovského spin-offu Venom, jehož hlavním hrdinou je reportér Eddie Brock (Tom Hardy), který se stane hostitelem mimozemského symbionta Venoma - úhlavního nepřítele pavoučího muže, který ale ve filmu nevystupuje, dostal od studia Sony zelenou. Není divu, Venom byl s celosvětovými tržbami 855 milionů dolarů šestým komerčně nejúspěšnějším filmem roku 2018.

Scénář dvojky napíše jedna ze scenáristek jedničky Kelly Marcel. Tato anglická scenáristka je kromě podílu na scénáři Venoma autorkou scénářů filmů Zachraňte pana Bankse a Padesát odstínů šedi. Ve dvojce Venoma se počítá opět s Hardym v hlavní roli, měla by se vrátit i Michelle Williams a přidat by se k nim měl Woody Harrelson jako Venomův protivník Carnage. Je ale možné, že režisér jedničky Ruben Fleischer dvojku režírovat nebude, protože je momentálně zaměstnán natáčením sequelu Zombieland 2. Studio tak bude muset najít nového režiséra. Datum premiéry druhého Venoma pak bude pravděpodobně 1. října 2020.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY