Vyšla kniha Tarantino - Retrospektiva

Vydáno: 06.11.2018 08:47 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Na pultech knižních obchodů můžete nalézt publikaci Tarantino - Retrospektiva od filmového kritika Toma Shona.
Tarantino - RetrospektivaPro všechny milovníky amerického filmaře a "šíleného primitiva z videopůjčovny" Quentina Tarantina je určena kniha Tarantino - Retrospektiva od amerického filmového kritika Toma Shona. Tato úžasná retrospektivní fotografická publikace mapuje všechny filmy Quentina Tarantina od My Best Friend's Birthday až po Osm hrozných. Kniha je poctou výjimečnému režisérovi, producentovi, scenáristovi i herci  - vášnivému a nespoutanému tvůrci kultovních filmů.

 

V roce 1992 Quentin Tarantino přivezl svůj první film Gauneři na Sundance Film Festival, jeden z nejprestižnějších filmových festivalů na světě. Snímek se stal okamžitým hitem a odstartoval kariéru Tarantina coby jednoho z nejvlivnějších, nejvýraznějších a nejkontroverznějších filmových tvůrců všech dob. Filmový kritik Tom Shone vám v této knize představí devět Tarantinových filmů a podrobně je rozebere. Knihu vydalo nakladatelství Knihy Dobrovský a pořidit si ji můžete od 715kč.

Tarantino - Retrospektiva


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Snad bude recenze (Červenáček-nepřítel Omegy, 13.11.2018 14:39) Reagovat

    Uvítal bych recenzi a to hlavně se zaměřením na překlad, protože vydavatel Omega spadající pod Dobrovského je svými překlady nechvalně proslulý.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY