Box Office: Šíleně bohatí Asiati zůstávají v čele

Vydáno: 03.09.2018 07:30 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Romantická komedie Šíleně bohatí Asiati je třetí víkend za sebou na prvním místě, což se letos podařilo jen třem snímkům.
Fotografie z filmu Šíleně bohatí Asiati / Crazy Rich AsiansPotřetí za sebou si romantická komedie s asijským obsazením Šíleně bohatí Asiati uzmula první místo na prodloužený, tzv. Labour Day víkend. Jde tak po snímcích Jumanji: Vítejte v džungli!Black Panther a Avengers: Infinity War o teprve čtvrtý letošní titul, který zaznamenal tento hattrick. Obdivuhodné, vezmeme-li v potaz, že všechny tři zde zmíněné tituly jsou hardcore blockbustery značky Marvel, zatímco "Asiati" jsou jen "obyčejný" film. Mimochodem, na tržbách doma už překonal hranici 110 milionů. 

Na druhém místě se opět umístil žraločí blockbuster MEG: Monstrum z hlubin, který už celosvětově utržil skoro 463 milionů. Na třetím místě je snímek Mission: Impossible - Fallout. Cruiseův trhák už celosvětově utržil 647 mil. "Fallout" má našlápnuto být nejvýdělečnějším dílem série, zatím je třetí.

John Cho ve filmu  / SearchingNa čtyřce je první z novinek, drama Operace Finále, které otevřelo jen za 6 milionů. Za ním je expandujcí thriller Searching, který vydělal 5,7 mil. Disneyho Kryštůfek Robin se drží na šestém místě. Celosvětově zatím utržil jen 135 mil. Za ním je pravěký snímek Alfa, který zatím utržil jen 35 mil celosvětově. 

Na osmičku poklesnula eRková komedie The Happytime Murders. Na devítce je drama BlacKkKlansman s celosvětovými tržbami skoro 56 mil. Jeho výroba přitom stála jen 15 mil. Topku uzavírá akční film Mile 22 s tržbami 38 mil. oproti 50mil. rozpočtu. 

Příští víkend otevřou horor Sestra, drama God Bless the Broken Road a akční film Peppermint.

BOX OFFICE: VÍKEND OD 31. SRPNA 2018

 1. Šíleně bohatí Asiati 22,2 mil.
 2. MEG: Monstrum z hlubin 10,5 mil.
 3. Mission: Impossible - Fallout 7 mil.
 4. Operace Finále 6 mil. (novinka)
 5. Searching 5,7 mil.
 6. Kryštůfek Robin 5 mil.
 7. Alfa 4,5 mil.
 8. The Happytime Murders 4,4 mil.
 9. BlacKkKlansman 4,1 mil.
10. Mile 22 3,5 mil.

Tržby jsou uvedené v amerických dolarech. Kompletní žebříček s podrobnými statistikami naleznete zde.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY