Alec Baldwin ve Phoenixově Jokerovi nebude

Vydáno: 28.08.2018 14:47 - Václav Limberk | foto: Gravier Productions

UPDATE: Alec Baldwin v Jokerovi nebude. Samostatný film o Jokerovi s Joaquinem Phoenixem v hlavní rolí získal další hvězdu, kterou je Alec Baldwin. Ten si zahraje Batmanova otce Thomase Waynea.
Alec Baldwin ve filmu Jasmíniny slzy / Blue JasmineUPDATE: Herec Alec Baldwin nebude hrát ve filmu Joker. Důvodem je jeho zaneprázdněnost. Baldwin také uvedl, že nabízenou roli "dokáže zahrát 25 jiných herců." Role Thomase Waynea je tak opět volná.
Joker
 režiséra Todda Phillipse získal herce Aleca Baldwina, který si ve filmu zahraje postavu otce Bruce Waynea Thomase Waynea. Podle serveru THR bude Baldwin hrát tuto postavu trochu ve stylu Donalda Trumpa v 80. letech, kam je děj Jokera zasazen. Sám Baldwin má s napodobováním amerického prezidenta Trumpa zkušenosti z noční show Saturday Night Live. Joker je označen více jako charakterová studie ve stylu filmů jako Taxikář a Král komedie než jako akční film. 

Vedle Joaquina Phoenixe v titulní roli budou v Jokerovi hrát Robert De NiroZazie Beetz a Marc Maron. Natáčení začne už za dva týdny. Premiéra bude 3. října 2019.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY