Hvězda Rebeccy Ferguson dále roste

Vydáno: 02.08.2018 19:32 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Herečka Rebecca Ferguson je v kinech k vidění v Mission: Impossible - Fallout. Herečka nyní získala hlavní roli ve spin-off Mužů v černém a v kingovské adaptaci Doktor Spánek.
Tom Cruise, Rebecca Ferguson ve filmu Mission: Impossible - Národ grázlů / Mission: Impossible - Rogue NationNení pochyb o tom, že má švédská herečka Rebecca Ferguson našlápnuto k hvězdné kariéře, kterou nastartoval před třemi roky film Mission: Impossible - Národ grázlů, kde si tehdy neznámá Ferguson zahrála vedle Toma Cruise. Svou roli Ilsy Faust si zopakovala i v novém díle Mission: Impossible - Fallout, který se nyní hraje v kinech. Co ale čeká půvabnou herečku dále?

Příští rok bude k vidění v dobrodružné fantasy The Kid Who Would Be King, zatímco nyní získala dvě velké role. Ta první bude "hlavní ženská postava" ve spin-offu Mužů v černém, který zatím nemá název (Untitled Men in Black Spin-Off). Ten už natáčí režisér F. Gary Gray. Zároveň si zahraje i v kingovské adaptaci Doctor Sleep, sequelu slavného Osvícení. Tam ztvární zápornou roli kloboukové Rose, vůdkyni Pravého rodu, který se živí "párou" osvícených. Dospělého Dana Torrance ztvární Ewan McGregor. Snímek režíruje Mike Flanagan.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY