Reboot Charlieho andílci našel ústřední herecké trio

Vydáno: 26.07.2018 21:26 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Reboot akční komedie Charlieho andílci našel ústřední herecké trio, které tvoří herečky Kristen Stewart, Naomi Scott a Ella Balinska.
Kristen Stewart ve filmu Personal Shopper / Personal ShopperReboot Charlie's Angels našel tři hlavní představitelky. Novým triem Charlieho andílků budou herečky Kristen StewartNaomi Scott a Ella Balinska. Režisérka filmu Elizabeth Banks si tu zahraje roli jejich šéfky Bosley. V předchozí dvojici filmových verzí toho, co bylo původně televizním seriálem, hrály andílky Cameron DiazDrew Barrymore a Lucy Liu. Jejich šéfa Bosleyho hrál Bill Murray. Společnost Sony naplánovala premiéru nových Charlieho andílků na 7. červen 2019.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Hm to bude dost na nic :(... (Anonym, 27.07.2018 08:36) Reagovat

    Hm to bude dost na nic :(

  • To bude tragédie (liposh, 27.07.2018 12:30) Reagovat

    Problémem je, že v těch prvních Charlieho andílcích hrály 3 naprosto TOP komediální herečky té doby a jeden herec-legenda. Z toho nového osazenstva o jedné vím, že nemá mimické svaly a ty zbylé tři neznám (z toho Ellu Balinska/i nezná ani csfd.) ...takže jak to jenom asi může dopadnout, že?

  • Trojka je kde? (Václav Hess, 29.07.2018 11:29) Reagovat

    V dnešní době je jsou to jen samé rebooty ale proč neudělají tradiční trojku? Dvojka vysvětlovala, že "andílci" jdou někdy do důchodu. Proč se toho prostě nedrželo a nenatočil se s tím třetí díl? Původní trio už mohlo vystupovat jako "učitelky" nových "andílků". Tady chtěl ale někdo hlavně ušetřit, tak se natočí nějaký paskvil.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY