Indiana Jones 5 dorazí o rok později

Vydáno: 11.07.2018 12:50 - Václav Limberk | foto: Paramount Pictures

Pátý film o Indiana Jonesovi dorazí až v roce 2021. Studio Disney se jeho premiéru rozhodlo posunout o jeden rok. Studio také oznámilo datum premiér svých dalších trháků.
Harrison Ford ve filmu Indiana Jones a dobyvatelé ztracené archy / Raiders of the Lost ArkStudio Disney oznámilo několik novinek týkajících se uvedení svých některých budoucích trháků. Pátý Indiana Jones nazvaný zatím neoficiálně jako Untitled Indiana Jones Project nedorazí v roce 2020, jak bylo původně oznámeno, ale až o rok později. Jeho nové oficiální datum premiéry je nyní 9. čevenec 2021. Ve výsledku to tak znamená, že se Steven Spielberg nyní vrhne do natáčení remaku muzikálu West Side Story.

V roce 2019 studio Disney uvede dobrodružný blockbuster Jungle Cruise, který bude mít premiéru 11. října 2019. Dále, sequel k filmu Zloba - Královna černé magie nazvaný Maleficent 2, bude mít premiéru 29. května 2020. Tento rok studio Disney do kin uvede snímky Raubíř Ralf a internet, který ale do českých kin dorazí až 10. ledna 2019Mary Poppins se vrací, který má premiéru 20. prosince 2018.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY