David Lynch přemýšlí o návratu do Městečka Twin Peaks

Vydáno: 24.06.2018 11:02 - Václav Limberk | foto: Showtime

David Lynch se minulý rok vrátil na televizní obrazovky v sequelu svého kultovního seriálu Městečko Twin Peaks. Pokusí se Lynch o další návrat do svého pokřiveného univerza?
Kyle MacLachlan, Sheryl Lee ve filmu  / Minulý rok měl na televizní stanici Showtime premiéru návrat do Městečka Twin Peaks. V 18 epizodách se David Lynch vrátil k pokřivenému univerzu, které vytvořil a opustil před více jak dvaceti lety v kultovním seriálu Městečko Twin Peaks. Mnoho filmových a televizních fanoušků se určitě ptá, zda se Lynch hodlá ke svému mysterióznímu televiznímu tripu někdy ještě vrátit, navzdory tomu, že se k němu už minulý rok jednou vrátil. Návraty jsou ale věčné.

Lynch se v pátek v Los Angeles zúčastnil akce, na které se ho filmový fanoušek zeptal, zda by ho zajímalo pokračování v "Twin Peaks" a příběhu Carrie Page/Laury Palmer (Sheryl Lee) a agenta Coopera (Kyle MacLachlan), načež Lynch odpověděl, že: "Volá to, ale je v tom mnoho rušivých podnětů." Lynch dále svůj výrok nevysvětloval. Fanouškům Twin Peaks univerza to nicméně dává naději, že se Lynch ke svému tripu v budoucnu ještě vrátí. Doufejme, že Lynch ještě s nějakými novými nápady a příběhy týkající se Twin Peaks přijde a naváže na brilantní Návrat, který nám zamotal hlavu minulý rok.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY