UPDATE: Tarantinův "Hollywood" nabírá další herce

Vydáno: 09.06.2018 09:54 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

UPDATE: Dobový snímek Quentina Tarantina Once Upon a Time in Hollywood zasazený do doby vražd Mansonovy rodiny nabírá další herce. Podívejte se jaké.
Quentin Tarantino a Leonardo DiCaprioS obsazováním rolí do nového snímku Quentina Tarantina Once Upon a Time in Hollywood to běží jako na drátkách. Tarantino chce svojí "pulp-fictionovskou" fresku zasazenou do dob vraždy herečky Sharon Tate (hrát ji bude Margot Robbie) začít natáčet už v létě, takže není divu, že přípravy jsou v plném proudu. Do příběhu bývalé hvězdy westernové TV show, jíž hraje Leonardo DiCaprio, přibyl do vedlejších rolí herec Damian Lewis, jenž si zahraje herce Stevea McQueena.

A není sám. Dalšími jsou bývalá hvězda seriálu Beverly Hills, 90210 Luke PerryEmile Hirsch, který si zahraje jednu z obětí, Jaye Sebringa, Dakota Fanning, která ztvární jednu z členek sekty kolem Charlese Mansona. Obsazeni byli také herci Clifton Collins, Jr.Keith Jefferson a Nicholas Hammond. Velkým áčkovým jménem je také Al Pacino, který si zahraje agenta DiCapriovy postavy. Posledními hereckými přírůstky pak jsou herci James Marsden a Julia Butters. Ve filmu Once Upon a Time in Hollywood se kromě výše zmíněných objeví ještě Brad PittTimothy OlyphantBurt Reynolds a Tarantinovi oblíbenci Kurt RussellTim Roth a Michael Madsen. Snímek pak v kinech uvidíme za rok v srpnu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY