První teaser: Lisbeth se vrací jako Dívka v pavoučí síti

Vydáno: 07.06.2018 15:24 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Čtvrtý díl severské knižní série Milénium se letos na podzim dočká filmové podoby, která zároveň značí nový začátek pro možnou sérii filmovou. V hlavní roli hackerky Lisbeth Salander se tentokrát představí Claire Foy.
Snímek Dívka v pavoučí síti natočil režisér Fede Alvarez, který v posledních pěti letech uvedl dva úspěšné horory Lesní duch a Smrt ve tmě. Jeho novinka je adaptací čtvrté novely v severské kriminální sérii Milénium, kterou napsal David Lagercrantz. Ve filmové podobě by přitom mělo jít o tzv. reboot celé série poté, co snímek Muži, kteří nenávidí ženy Davida Finchera nepřinesl kýžené finanční výsledky.

Rooney Mara a Daniela Craiga v nové filmové verzi vystřídali britská herečka Claire Foy (známá z role královny Alžbety II. v seriálu The Crown) a švédský herec Sverrir Gudnason (tenisové drama Borg/McEnroe). Už při pohledu na pouhý trailer je vidět, že ponurý procedurální thriller s minimalistickým stylem vystřídalo poněkud zběsilejší a akčnější Alvarezovo podání. O tom, jak se snímek vyvede, se budeme moci přesvědčit v kinech od 8. listopadu.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Dívka v pavoučí síti


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY