Trailer: velkolepé fantasy Smrtelné stroje v novém traileru

Vydáno: 08.06.2018 07:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Produkující Peter Jackson představuje nové fantasy Smrtelné stroje, které se odehrává ve světě budoucnosti, v němž se největší města pohybují po světě na kolech a bojují proti sobě.
Studio Universal Pictures zveřejnilo plnohodnotný trailer na svůj hlavní vánoční fantasy velkofilm Smrtelné stroje. Jedná se o adaptaci stejnojmenné knihy Philipa Reevea a produkčně a scenáristicky ji zaštítil režisér Pána prstenů a Hobita Peter Jackson a jeho kolegyně Fran Walsh a Philippa Boyens. Režijně se však filmu ujal debutant Christian Rivers, který s Jacksonem spolupracuje už od dob BrainDead a ve všech jeho následujících filmech zastával funkci režiséra druhého štábu nebo se podílel na vizuálních efektech.

Takže je celkem těžké odhadnout, jak by mohl snímek s takovým vedením dopadnout. Z hlediska tržeb v kinech to bude také zřejmě velký oříšek, jelikož snímek nestojí na žádném bestselling románu, ani nemá výrazné obsazení (ze známějších tváří v podstatě zaujme pouze Hugo Weaving). Vizuálně však působí patřičně velkolepě, i když triky ještě samozřejmě nejsou ve finální verzi. V kinech od 13. prosince.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Smrtelné stroje


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY