Sylvester Stallone natočí další boxerský biopic

Vydáno: 31.05.2018 20:56 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Sylvester Stallone založil vlastní produkční značku Balboa Productions. Jako svůj první projekt si vybral životopisný film prvního černošského mistra světa v těžké váze Jacka Johnsona.
FotoŽe má Sylvester Stallone kladný vztah k boxu, není třeba zmiňovat. Nikoho tak nepřekvapí, že nyní "Rocky" rozjel vlastní značku pojmenovanou po svém nejslavnějším hrdinovi Balboa Productions. Stallone se při jejím založení dal dohromady s producentem Bradenem Aftergoodem, který produkoval filmy Za každou cenu a Wind River. Stallone pod záštitou studia MGM, pro něhož v současné době hraje ve dvojce Creeda, plánuje natočit biopic prvního afroamerického mistra světa v těžké váze Jacka Johnsona, který byl podle Stalloneových slov předobrazem postavy Apolla Creeda, s nimž se se spřátelil jeho Rocky Balboa.

Johnson byl mistrem světa v letech 1908-1915. Stallone se nedávno sešel v Bílém domě s americkým prezidentem Donaldem Trumpem, který udělil Johnsonovi, ve své době nespravedlivě odsouzenému k vězení, posmrtně milost. Další podrobnosti o chystaném biopicu přineseme, jakmile budou známy. My Stalloneho uvidíme v kinech na podzim ve zmíněném sequelu Creeda v jeho ikonické roli Rockyho a zanedlouho také ve dvojce Escape Plan 2: Hades, která doputuje na video koncem června. Kromě toho má na letošní rok v záloze ještě kriminálku BacktraceEscape Plan 3: Devil's Station, jehož datum premiéry ale zatím není známo. 


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Tých boxerských filmov je akosi veľa, pritom z?... (Palo 42, 01.06.2018 16:11) Reagovat

    Tých boxerských filmov je akosi veľa, pritom zápletka dookola to isté !!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY