Jamie Foxx bude Spawn v nové adaptaci komiksu

Vydáno: 30.05.2018 10:52 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Herec Jamie Foxx bude novým zplozencem pekla v komiksové adaptaci Spawn. Její tvůrce Todd McFarlane slibuje nepřístupnou hororovou verzi natočenou v produkci Blumhouse Productions.
Fotografie z filmu  / SpawnJamie Foxx bude novým antihrdinou v nové adaptaci komiksu Spawn jeho tvůrce Todda McFarlana. McFarlane k němu napsal scénář a odbyde si zde i svůj režijní debut. Spawn je Al Simmons, špičkový zabiják zrazený svými kolegy i peklem, kam se dostane. Zde za slib, že se bude moci vrátit na Zemi, uzavře smlouvu, aby se mohl vrátit ke své ženě. Ta ho již nečeká, když se provdala za jeho přítele. V předchozí filmové adaptaci Spawn hrál titulní postavu Michael Jai White.

Novou verzi Spawn nehodlá McFarlane pojmout jako origin story, v níž by se vysvětloval původ Spawna, ale jako eRkový thriller s prvky hororu. A titulního antihrdinu chce pojmout jako "muže několika slov". O produkci se vedle McFarlana postará Jason Blum a jeho Blumhouse Productions, která na film poskytne rozpočet 10-12 mil. 


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • To nemá chybu na to se těším jak svině... (Anonym, 30.05.2018 18:26) Reagovat

    To nemá chybu na to se těším jak svině

    • Re: To nemá chybu na to se těším jak svině... (Tomáš 12345, 30.05.2018 22:23) Reagovat

      Já se taky těšim jak svině :-D, už původní Spawn jsem žral, když jsme na to koukali s kámošem jako malí smradi a ještě k tomu ten skvělej soundtrack, Marilyn Manson - Long hard road out of hell atd. Už aby to bylo natočený sakra :-D.

    • Re: To nemá chybu na to se těším jak svině... (Tomáš 12345, 30.05.2018 22:26) Reagovat

      Neni to tak dávno, co jsem si řikal. ,,Sakra jak je možný, že když točej pořád nějaký remaky všech možnejch filmů, ještě nenatočili něco tak skvěle temnýho a ponurýho jako je SPAWN. Hodně zvědavej jsem na mýho oblíbenýho zmrda šaška alias Violatora :-D.

      • Re: To nemá chybu na to se těším jak svině... (Anonym, 31.05.2018 17:25) Reagovat

        Asi tak...Spawn potřebuje takový film, to musí byt tvrdá, hutná, temná, uchylná řezničina...audiovizuálně něco ve stylu Vrány bych to udělal:)...Spawn, Lobo, Darkness, Bažináč, Carnage, nebo symbiont všech symbiontů Toxin :))

      • Re: To nemá chybu na to se těším jak svině... (Anonym, 31.05.2018 19:02) Reagovat

        Ještě když zpomněls toho Mansona on je i obstojný herec celkem...myslím že nějakou vedlejší roli v takovém filmu by v pohodě dal....Violatora třeba :))

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY