Mel Gibson natočí válečný snímek Destroyer

Vydáno: 01.05.2018 11:41 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Mel Gibson se po režijním úspěchu jeho válečného filmu Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny vrátí opět k tématu války. Gibson hodlá natočit válečný thriller "Destroyer".
Fotografie z filmu Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny / Hacksaw RidgePodle serveru THR se Mel Gibson hodlá znovu postavit za kameru. Jako další režijní projekt si tento herec vyhlédl válečný thriller Destroyer založený na knize s názvem Hell From the Heavens: The Epic Story of the USS Laffey and World War II’s Greatest Kamikaze Attack. Gibson naposledy úspěšně režíroval válečný snímek Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny, za který si vysloužil i oscarovou nominaci. Scénář k němu napsala Gibsonova přítelkyně Rosalind Ross. 

Server THR dále uvádí, že se Gibson také objeví vedle Marka Wahlberga ve filmu Six Billion Dollar Man založeném na televizní sérii ze 70. let. Gibson momentálně natáčí akční sci-fi Boss Level. Do kin pak v tomto roce přijdou dva jeho nové filmy, drama The Professor and the Madman a akční snímek Dragged Across Concrete


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • dotaz redakci (Radek , 02.05.2018 15:00) Reagovat

    neměl Gibson natáčet taky pokračování Ježíše? Mělo se to jmenovat Vzkříšení a mělo to být pokračování Umučení. Nevíte, jak to s tímto projektem dopadlo? Děkuji za odpověď.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY