Dinosauři vymírají v novém traileru Jurský svět: Zánik říše

Vydáno: 18.04.2018 17:10 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Studio Universal zveřejnilo nový plnohodnotný trailer na pokračování úspěšného Jurského světa s podtitulem Zánik říše. Snímek natočil španělský režisér Juan Antonio Bayona.
Universal uveřejnilo závěrečný trailer pro s napětím očekávaný sequel Jurský svět: Zánik říše, který podle scénáře dvojice Colin Trevorrow a Derek Connolly natočil Juan Antonio Bayona. Z oficiální synopse k filmu: "Od chvíle, kdy zběhlí dinosauři zničili zábavní park a luxusní resort Jurský svět, uběhly už čtyři roky. Lidé Isla Nubar opustili a zanechali dinosaury jejich osudu. Když ale na ostrově začne ožívat dosud spící sopka, pustí se Owen (Chris Pratt) a Claire (Bryce Dallas Howard) do záchranné operace, jejímž cílem je převézt dinosaury z ostrova do bezpečí. Owenovým hlavním cílem je nalezení Blue, ještěra, kterého vychoval, a Claire je chce zachránit z přesvědčení, že by tihle živočichové neměli vymřít podruhé." (CinemArt) 

Ve filmu Jurský svět: Zánik říše dále hrají Rafe SpallJames CromwellTed LevineGeraldine ChaplinB.D. Wong a Jeff Goldblum. V kinech má premiéru 21. června 2018.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Jurský svět: Zánik říše


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY