Druhé To se začne natáčet už v létě

Vydáno: 15.04.2018 08:09 - Václav Limberk | foto: New Line Cinema

Druhá kapitola hororu To podle knihy Stephena Kinga se začne natáčet už v létě v Torontu. V současnosti se hledají herci pro dospělé verze hrdinů. Ve hře jsou Bill Hader a James McAvoy.
Jessica Chastain ve filmu  / Miss SloaneIt: Chapter Two, neboli druhý díl hororu To natočeného podle knihy Stephena Kinga, se začne natáčet už v létě v kanadském Torontu. V současnosti se stále pracuje na scénáři (Gary Dauberman). K režii se vrátí režisér prvního dílu Andres Muschietti. Zatímco v prvním díle jsme sledovali "klub smolařů" v dětské verzi, ve dvojce už budou tito hrdinové dospělí. Zatímco dětští představitelé se vrátí pro scény z flashbacků, pro dospělé se momentálně hledají herci.

V únoru projevila zájem o roli Beverly Marshové Jessica Chastain, která hrála v Muschiettiho filmu Mama. Momentálně o své účasti vyjednávají herci Bill Hader a James McAvoy. McAvoy by hrál dospělého Billa Denborougha a Hader Richieho Toziera. Bill Skarsgård se vrátí v roli klauna Pennywise. Premiéra druhého dílu je stanovena na 5. září 2019.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY