Indiana Jones 5 dorazí v roce 2020

Vydáno: 20.03.2018 11:58 - Václav Limberk | foto: Paramount Pictures

Režisér Steven Spielberg prozradil, že pátý Indiana Jones dorazí do kin v roce 2020, zatímco jeho poslední film Ready Player One: Hra začíná bude mít premiéru už příští týden.
Harrison Ford, Shia LaBeouf ve filmu Indiana Jones a království křišťálové lebky / Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal SkullPři přebírání ceny za celoživotní dílo v Londýně Steven Spielberg prozradil detaily ohledné pátého, zatím ještě nepojmenovaného pokračování Indiana Jonese. To chce Spielberg začít natáčet na jaře příštího roku právě v Londýně. Untitled Indiana Jones Project by pak měl mít premiéru 10. července 2020. Půjde vůbec o prvního Indyho, k němuž nenapsal námět George Lucas. Scénář napíše znovu David Koepp, který napsal i předchozí díl Indiana Jones a království křišťálové lebky.

V hlavní roli ikonické role Indiana Jonese se vrátí i na popáté Harrison Ford. Vedle pátého Indyho chce Spielberg natočit i remake muzikálu West Side Story, pro který ale zatím nenašel vhodné obsazení. Pátý Indy tak dostal přednost a bude dalším Spielbergovým projektem.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Super (Jiří, 21.03.2018 19:33) Reagovat

    Proč s tím pátým Indym tolik spěchají?? :-D

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY