Terminátor 6: nové informace o chystaném rebootu

Vydáno: 09.03.2018 21:05 - Václav Limberk | foto: Warner Bros.

Chystaný reboot Terminátora, který natočí režisér Deadpoola Tim Miller, získal herečku Mackenzie Davis. V tomto sequelu se pod dohledem Jamese Camerona vrátí Arnold Schwarzenegger a Linda Hamilton.
Mackenzie Davis ve filmu Blade Runner 2049 / Blade Runner 2049Untitled Terminator Reboot, tak se zatím pracovně jmenuje další, už šesté pokračování franšízy, kterou v roce 1984 nastartoval James Cameron klasickým snímkem Terminátor. Cameron poté režíroval ještě veleúspěšný sequel Terminátor 2: Den zúčtování, aby se od této franšízy na dlouhá léta odvrátil. Chystaný reboot má být přímým sequelem "Dne zúčtování", takže se v hlavních rolích vrátí obě hlavní hvězdy prvních dvou filmů, Arnold Schwarzenegger a Linda Hamilton

Cameron momentálně natáčí sequely Avatara, takže šestého Terminátora bude pod jeho producentským dohledem točit Tim Miller. Do jedné z hlavních rolí by měla být obsazena Mackenzie Davis, která momentálně vyjednává o své účasti. Podle serveru The Hollywood Reporter by Davis měla hrát lidskou postavu vojáka-zabijáka, která ale nebude hlavní postavou. Tu Miller s Cameronem stále hledají. Má jít o osobu hispánského původu. Dosud ale jejich snaha nepřinesla kýžený výsledek. Nový Terminátor má do kin dorazit 26. července 2019.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY