Arnold Schwarzenegger si zahraje ve westernové minisérii Outrider

Vydáno: 06.02.2018 22:34 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Arnold Schwarzenegger si zahraje ve westernové minisérii Outrider, která vznikne pro Amazon. Bude zasazena do doby konce 19. století a Schwarzenegger si v ní zahraje šerifa.
Arnold Schwarzenegger ve filmu  / Killing GuntherAmazon chystá westernovou minisérii, která se bude jmenovat OutriderArnold Schwarzenegger v ní bude hrát a bude i výkonným producentem. Tím bude i Trey Callaway. Outrider bude zasazen do Oklahomy 19. století a bude o mladém ochránci zákona, který je pověřen místním soudcem dopadením nebezpečného zločince v divočině. K tomuto úkolu se ale bude muset spojit s nelítostným šerifem. Z nepřátel se stanou spojenci. A série nepředvídatelných překvapení zamlží hranici mezi dobrým a zlým.

Schwarzenegger si zde zahraje šerifa, imigranta z Evropy. Pro tohoto herce půjde o první velkou roli pro televizi. Shodou okolností připravuje Amazon i televizní podobu Barbara Conana, jehož proslavil právě rakouský rodák. Mimo to Schwarzenegger připravuje s Jamesem Cameronem návrat ke své kultovní roli Terminátora v plánovaném rebootu Untitled Terminator Reboot.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY