Michael Shannon se přidává k obsazení TV minisérie The Little Drummer Girl

Vydáno: 26.01.2018 12:10 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Michael Shannon se přidává k obsazení TV minisérie The Little Drummer Girl, kterou pro kanál AMC adaptuje korejský filmař Park-Chan wook.
Mia Wasikowska, Park Chan-wook při natáčení filmu Tajemství rodiny Stokerů / StokerTelevizní adaptaci knihy Johna le Carré The Little Drummer Girl chystá tým, který k životu přivedl úspěšnou minisérii The Night Manager. Režisérem je Park Chan-wook, pro něhož jde o první televizní projekt vůbec. Florence Pugh tu bude hrát mladou herečku Charlie, která se na dovolené v Řecku seznámí s cizincem jménem Becker (Alexander Skarsgård). Zatímco pro ní jde o milostný románek, cizinec pracuje pro izraelskou tajnou službu, který tuto ženu zatáhne do situace, při níž jde o život.

Michael Shannon si zahraje superšpióna Kurtze, který řídí a dohlíží na Beckerovy operace. Park si pochvaluje fakt, že bude spolupracovat s tímto hercem. Podle jeho vlastních slov je jeho oddaným fanouškem už od doby, kdy tento herec hrál ve filmu Nouzový východ. Premiéra minisérie The Little Drummer Girl se očekává v příštím roce.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY