Dalšími filmy Stevena Spielberga budou Indiana Jones 5 a West Side Story

Vydáno: 20.01.2018 09:57 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Steven Spielberg natočí jako své další projekty páté pokračování dobrodružství archeologa Indiana Jonese a remake slavného filmového muzikálu West Side Story.
Shia LaBeouf, Harrison Ford, Karen Allen při natáčení filmu Indiana Jones a království křišťálové lebky / Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal SkullSteven Spielberg je stále na vrcholu tvůrčích stil. Poté, co dokončil novinářské drama Akta Pentagon: Skrytá válka, které se bude ucházet o Oscary a vyskorozpočtové sci-fi Ready Player One: Hra začíná, které bude mít premiéru v březnu, přemýšlí už nad dalšími dvěma projekty. Podle serveru Deadline jimi budou Indiana Jones 5 a remake slavného filmového muzikálu West Side Story

Posledním filmem ze série Indiana Jones byl Indiana Jones a království křišťálové lebky. Další film o dobrodružstvích archeologa Indiana Jonese byl v plánu už od roku 2015. Scénář pro něj napsal David Koepp. Premiéra Indiana Jonese 5 je stanovena na 10. červenec 2020. Na scénáři pro novou verzi West Side Story pracuje Tony Kushner. Zpráva uvádí, že zatím není jasné, do kterých z těchto dvou projektů se Spielberg pustí jako první. Ale oba filmy prý hodlá natočit v krátkém pořadí po sobě.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • megashark (Tony, 20.01.2018 11:31) Reagovat

    je škoda že zatím nějak neplánuje film o kterém už mluví dost dlouho a to o obřím žraloku. Nemá jít o pokračování Čelistí, jen to měl být megalon v dnešním světě a pěkně rozzuřený. Snad se někdy k nápadu vrátí..

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY