Fargo: 4. série dorazí v roce 2019

Vydáno: 07.01.2018 11:29 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Čtvrtá série divácky úspěšné kriminální antologie Fargo vznikne. Její tvůrce Noah Hawley plánuje návrat Farga na televizní obrazovky FX na rok 2019.
Ewan McGregor, Mary Elizabeth Winstead ve filmu Fargo - S03E01 / Televizní kriminální seriálová antologie Fargo inspirovaná filmem bratří Coenů má za sebou tři série. Ta první z roku 2014 získala o rok později dva Zlaté glóby pro herce Billyho Boba Thorntona a za Nejlepší minisérii a tři ceny Emmy. Druhá série z roku 2015 získala dvě ceny Emmy a tři nominace na Zlatý glóbus. Obě série byly diváky i kritikou přijaty velmi příznivě. Po roční pauze se Fargo vrátilo s třetí sérií a nadšení trochu opadlo. I tak 3. série získala jednu cenu Emmy a tři nominace na Zlatý glóbus. Šanci na Zlatý glóbus mají herci David Thewlis a Ewan McGregor a nominaci Fargo obdrželo i za nejlepší minisérii. Zlaté glóby budou vyhlášeny zítra v noci z neděle na pondělí.

Nejdříve se zdálo, že Fargo se po třetí sérii odmlčí, ale jeho tvůrce Noah Hawley oznámil, že chystá čtvrtou sérii, která dorazí v roce 2019. O čem bude a kdo v ní bude hrát, se dozvíme v budoucnu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY